פורסם 2011 במאי 1114 שנים שלוםאני לא מצליח להתחבר לאינטרנט עם הגרסה הנ"ל.אני משתמש במערכת המהדיסק,ללא התקנה (אני רוצה לנסות את המערכת לפני שאני מתקין).האם יש לכך השפעה שאני לא מצליח להתחבר?אני מחובר לאינטרנט עם השרות של בזק.מדובר במחשב אחד ללא חיבור אלחוטי.תודה
פורסם 2011 במאי 1114 שנים הכל אמור לעבוד מתוך live CD בלי הגבלות.יש לך צורך להתשמש בחייגן? עם איזה ציוד קצה אתה עובד?
פורסם 2011 במאי 1114 שנים מחבר אני מחובר עם חייגןיש לי מודם שבזק מספקים,זהו מודם עם חיבור usb לא אלחוטימי שמכיר זה הדגם 600eנסתי בכוחות עצמי למצא איך מתחברים,ראיתי כמה מדריכים באינטרנטעל פניו זה נראה פשוט אבל משום מה אני לא מצליח להתחבר וליצר חייגןאף על פי שנסתי על פי ההוראות שמצאתי.
פורסם 2011 במאי 1114 שנים ל 600e של Aztech אין ממשק USB וזה ממש לא משנה אם יש לו יכולות חיבור אלחוטיות או לא.האם הוא הוגדר להתחבר אוטומאטית או שאתה משתמש בחייגן? במידה ומדובר בחייגן יש כבר סקריפט מוכן במערכת שנקרא adsl-setup ויש גם GUI frontend לכל זה כמו שמוסבר פה למשל.
פורסם 2011 במאי 1114 שנים מחבר זה המדריך שמצאתי.פעלתי לפי ההוראות שבקישור שמסביר לגבי גרסא 9 ומעלה (הגרסה שאני מנסה היא 14).הגדרתי חיבור אוטומטי ובצעתי את ההוראות בדיוק כפי שהן מוצגות בהסבר.אבל עדיין לא הצלחתי להתחבר.בנוסף לא ראיתי למטה בסרגל המשימות את החייגן כפי שרואים בצילום מסך של ההסברים,בצילום האחרון של ההסבר.זה משום מה לא מיצר לי חייגן התחברות
פורסם 2011 במאי 1114 שנים אבל אז הוא יצטרך להפנות פורטים במודם, ודי יוגבל מבחינת כמות החיבורים בתוכנת שיתוף.פותח הדיון - נסה להשתמש בפקודה PPPoeconf בטרמינל ולהגדיר הכל דרך האשף.
פורסם 2011 במאי 1114 שנים איזה הגזמות, אתה מציג את זה בתור מכשולים? בשביל להתנסות ב live CD לא צריך יותר מדי.
פורסם 2011 במאי 1114 שנים אפשר פשוט להגדיר חייגן בתוך המודםיש כמה מודמים עם עמוד הגדרות שאפשר להגדיר שם חיוגתנסהhttp://192.168.100.1
פורסם 2011 במאי 1214 שנים מחבר קודם כל, תודה לכולם על העזרה.נסתי את כל האפשריות אבל משום מה זה לא עזר,גם הפקודה שנסתי להכניס.אז חשבתי על אפשרות אחרת,הורדתי גרסה אחרת של fedora זאת בעצם הגרסה הרגילה שמוגדרת בררת מחדלשם דווקא הצלחתי להתחבר לאינטרנט בקלות.(ההתחברות היא לפי המדריך ששלחתם כאן).מעניין שדרך ההתחברות לאינטרנט זהה בשני הגרסאות של fedora .אבל בגרסת fedora kde לא הצלחתי לבצע חיבור.ממה ששמתי לב ישנה חומת אש מובנת במערכת.ועוד איזשהיא הגנה שלא הבנתי איך היא עובדת.מה לגבי אנטי וירוס?
פורסם 2011 במאי 1214 שנים חומת האש "Firewall", תפקידה לחסום תקשורת לא רצויה דרך האינטרנט.או לפי ויקיפדיה:".. חומת אש (באנגלית: Firewall), היא מערכת לניטור וחסימת התקשרויות בלתי רצויות דרך רשת התקשורת שהמחשב מחובר אליה".בלינוקס אין צורך באנטי וירוס.
פורסם 2011 במאי 1314 שנים מצתרף לגמרי להמלצה להפוך את המודם לראוטר. הוא יחזיק את החיבור אמין יותר ואתה לא תצתרך להתעסק אם חייגן, גם לא בוינדוס. מחבר את הכבל - יש אינטרנטתוריד knoppixבגרסאות הישנות 5.x (מבוססות KDE 3) היה wizard גראפי להגדרת חייגן שהיה עובד טוב (זה גרסאות מ 2007 בערך - לא הכי עדכני)בגרסאות חדשות (מבוססות LXDE) לא מכיר, אבל יתכן שעדיין יש אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.