עבור לתוכן

מתלבט SSD אחד גדול או 2 קטנים ב RAID 0

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

מה שחשוב לי זו המהירות קריאה הכתיבה פחות חשובה, אני מתלבט האם לקנות דיסק SSD יחיד של 120GB או לקנות 2 של 64GB ולחבר ברייד 0 ע"י הבקר של הלוח אם הלוח הוא ASUA P8P67 הדיסקים המדוברים הם של קרושל (מיקרון M4) כלומר C400 השאלה העיקרית היא אם אני יחבר 2 דיסקים כאלה ברייד 0 האם זה יכפיל לי את מהירות הקריאה כלומר במקום באזור ה 300MS לאיזור ה 600MS וכמו כן את מהירות הכתיבה.

תודה מראש לכל העונים.

פורסם

תזכור רק שבRAID 0 אם אחד מהכוננים הולך המערכת מושבתת

פורסם

תקנה אחד Vertex3

פורסם

תחבר SSD אחד ותראה שהמערכת שלך טסה כמו סופרמן

פורסם

אחד כדי שיהיה לך TRIM.

פורסם

המהירים גם ככה מגיעים כמעט למקסימום של SATA 6GB/S גם בקריאה וגם בכתיבה.

פורסם

איפה ניתן לרכוש היום c400?

פורסם

www.plonter.co.il

כרגע זה המקום היחיד למצוא גם את הVertex3 וגם את הCrucial M4/C400.

פורסם

המחיר של הVERTEX 3 אצלם מנופח לאללה.

רק טיפש יקנה אותו במחיר הזה.

פורסם
  • מחבר

נכון שהוא מתקרב למגבלת ה SATA 3 אבל אם אני מחבר ברייד 0 לכל אחד מהם יהיה את המגבלה בנפרד לא ? כלומר כל אחד מהם יקבל רוחב פס של 6GB ....

על הדיסקים היה מערכת הפעלה ומשחקים ככה שלא אכפט לי אם זה יקרוס.

כבר ניסיתי עם דיסק של קרושל C300 מהיא אבל לא מספיק לי לכן תהיתי אם לחבר 2 קטנים ברייד 0 או אחד גדול כולם יהיו C400 השאלה א אני יקבל את הכפל במהירות קריאה או קרוב לזה, במיוחד עם הבקר המובנה של המחשב או שחובה בקר יעודי לזה.

פורסם

המהירות של הC300 לא הספיקה לך? באיזה תרחישים בחנת אותו בדיוק?

פורסם
  • מחבר

כל מיני לקח 7 שניות למערכת ההפעלה להעלות, זה 6 שניות יותר מדי :D

תראה אני פשוט אוהב להגיע למהרות מירבית, גם אם צריך וגם אם לא, מכיוון ש 2 דיסקים עולים כמו אחד גדול, זה לא משנה מבחינת מחיר, לכן אני מעדיף ללכת על מה שיתן יותר ביצועים.

פורסם

רייד רק יעלה לך את הזמן שלוקח למערכת הפעלה לעלות בגלל שלוקח זמן ללוח אם לזהות את המערך.

לצורך דוגמא, בביקורת שביצענו על הכונני SSD הכונן הכי מהיר שהעלה את מערכת ההפעלה הייתה של אינטל באיזור ה8 שניות, לOCZ Revodrive שיש ברשותנו לוקח 18שניות בגלל הזמן זיהוי של מערך הרייד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים