עבור לתוכן

Hitman: Absolution - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

לכבוד הטיזר טריילר הגיע הזמן לפתוח דיון מקדים למשחק

Debut Teaser HD - Hitman: Absolution

מעניין אם הוא יהיה ברמה של הקודמים או נוראי כמו המשחקים האחרונים של IO (סדרת K&L).

טיזר מצויין, אין אפילו רמיזה על משהו שבאמת קשור למשחק :P רק שיראו משהו מעניין ב E3.

בסוף הטיזר מבליטים באדום את החלק הראשון של הקוד והוא מראה תאריך 110706, זה תאריך שכתוב שנה-יום-חודש וה 7.6 זה היום הראשון של E3 :smile1:

• תגובות 90
  • צפיות 20.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בא לי טוב היטמן חדש

אחד המשחקים הכי זכורים נהנתי לשחק בכל הסדרה

עובדה שאני יכול להזכר עכשיו בשלל משימות ספציפיות מהמשחק אחרי כל כך הרבה שנים

זוכר משימה שהתחפשת לליצן ונכנסת לבית של איזה מאפיונר תחת אבטחה

עוד משימה במגדלים בקואלה למפור

ומשימה שאתה עם מסיכה במראדי גרה וכמה בחורים בתחפושות של ציפורים ענקיות מנסים להרוג אותך זה המשחק הראשון שזכור לי שהיה קהל של מלא אנשים בסצינה חיה במשחקיות עצמה אני זוכר איך זה היה מרשים

עוד הרבה משימות זוכר משם היה אחד שהפלת על איזה זמר אופרה שנדליר ענק או החלפת לו את האקדח המזוייף באחד אמיתי

משחק אגדי לא נראה לי שהיה עוד משחק שהיה לו את הקטע הזה שאתה מחליף בגדים ומתחפש

פורסם

המשימה באופרה מטורפת וגם הזאת בבית משוגעים.

ממתין בקוצר רוח.

פורסם

אם ישנו אותו כמו ששינו את ספלינטר סל אני ארצח מישהו :pissed:

פורסם

אם ישנו אותו כמו ששינו את ספלינטר סל אני ארצח מישהו :pissed:

אני מאוד מקווה שלא. בינתיים לא היה אף משחק מאכזב בסדרת היטמן (למרות שחלק מהמשחקים היו טובים יותר וחלק פחות, כולם היו מצויינים) וכל עוד המפתחים שלו דבקים באותה נוסחה הם תמיד מצליחים. הכשלון הגדול שלהם היה בסדרת קיין ולינץ', אבל זה היה בגלל שהם ניסו ללכת על נוסחה אחרת וזה ממש לא עבד להם.

היטמן היה תמיד משחק הרבה יותר הארד קור מספלינטר סל - הגבלה על מספר שמירות בכל שלב, אויבים הרבה יותר חכמים ומסוכנים, שלבים פתוחים שהכריחו אותך לחשוב ולמצוא דרכים מקוריות להגיע למטרה שלך וכו'. שתי הסדרות מצוינות אבל מכיוון שהיטמן פונה לקהל שחקנים יותר הארד קור אני חושב (ומקווה...) שהם לא יהפכו אותו למשחק ילדותי וקליל כמו הספלינטר סל האחרון שהיה ממש מאכזב.

פורסם

אני מאוד מקווה שלא. בינתיים לא היה אף משחק מאכזב בסדרת היטמן (למרות שחלק מהמשחקים היו טובים יותר וחלק פחות, כולם היו מצויינים) וכל עוד המפתחים שלו דבקים באותה נוסחה הם תמיד מצליחים. הכשלון הגדול שלהם היה בסדרת קיין ולינץ', אבל זה היה בגלל שהם ניסו ללכת על נוסחה אחרת וזה ממש לא עבד להם.

היטמן היה תמיד משחק הרבה יותר הארד קור מספלינטר סל - הגבלה על מספר שמירות בכל שלב, אויבים הרבה יותר חכמים ומסוכנים, שלבים פתוחים שהכריחו אותך לחשוב ולמצוא דרכים מקוריות להגיע למטרה שלך וכו'. שתי הסדרות מצוינות אבל מכיוון שהיטמן פונה לקהל שחקנים יותר הארד קור אני חושב (ומקווה...) שהם לא יהפכו אותו למשחק ילדותי וקליל כמו הספלינטר סל האחרון שהיה ממש מאכזב.

סדרת היטמן היא מהתקופה הישנה והשמחה יותר שהיו אשכרה משחקים קשים ולא כולם פנו למכנה המשותף הנמוך ביותר של FPS JUNKIES שרק יודעים לכוון ולירות ומשחקים בעלי 2 כפתורים בלבד

אני מקווה שכל העידן החדש הזה לא ישנה את ההיטמן הבא...

פורסם

מעקב

פורסם

תשכחו מהמשך ישיר לקודמים.

הם יהפכו אותו למשחק קליל וילדותי כמו שכל החברות עושות

פורסם

אני רוצה אקשן במפעל בשר שבו יש מסיבה סאדו מאזו פרועה. (אוי דה אירוני).

פורסם

אני מאמין שלא היה ולא יהיה כמו המשחק הראשון.

משחק שסיימתי איזה 8 פעמים או יותר ואני לא צוחק.

פורסם

איך אני מחכה למשחק הזה, יותר מי כל משחק אחר שיצא השנה.

מעקב.

פורסם

זה אחד המשחקים הבודדים שנעשה טוב יותר

מכותר לכותר.פשוט סדרה מעולה.נקווה שלא

ימצאו דרך להרוס את זה הפעם.

פורסם

blood money היה כ"כ טוב... אני מקווה באמת שלא יחרבו אותו כמו שעשו עם SC:C. המשך "ישיר" של blood money ואני מאושר.

פורסם

התקנתי עכשיו BLOOD MONEY ושחקתי משימה ראשונה

איזה מצחיק זה מיושן לאללה זה מתחיל עם אחד המפתחים של המשחק שמסביר לך בקול שלו מה כל חלק ב HUD מביע

מצחיק שהיו פעם כאלו תמימים היום כל הטוטריאלז משולבים בתוך המשחק בצורה חכמה וטבעית

ואז נגשים למשחק וכל הזמן רשום לך בחלק העליון של המסך בול מה צריך לעשות גם כן מצחיק

ולא פרטים ויעדים גלובאלים אלא ממש דברים ספציפים צעד אחרי צעד לך לדלת...תפתח אותה ..קח את הנשק..תחביא אותו בקופסא..גם כן היו חייבים לעשות את זה ככה מפאת מגבלות טכניות של העיצוב שלבים היום במקום להגיד לך בול מה לעשות פשוט בונים את השלבים בצורה כזאת לינארית שתוביל אותך למסקנות הברורות

במשימה הראשונה אתה מתחיל עם מיתר חניקה כזה אקדח ומטבע חח

על ההתחלה צריך לזרוק איזה מטבע בשביל להסיח את הדעת של שני שומרים והמטבע עושה תעבודה מסתבר

מצחיק לחזור למשחק ישן הרבה דברים תמימים רואים שם שהיום פשוט כבר לא עושים

שלא תבינו המשחק גדול

וברגע שהתקרבתי למטרה במשימה הראשונה התחילה המוזיקה של הרצח המתקרב נזכרתי איזה כיף המשחק הזה חח

אבל עם זאת מיושן

באמת מעניין איך יראה עכשיו החדש ואיך יצליחו לשמור על היחוד של המשחק ולהביא אותו לרמה מודרנית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים