עבור לתוכן

עזרה בהרכבת מחשב עד 3500 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט מתאים..

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל

במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים

2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה, תכני HD, ועריכת סאונד.

א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). גרפיקה.

ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים

* אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?

* לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?

* לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא

4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב וכרטיס קול

5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. צורב, וכרטיס קול (יש לי כבר, אני מתכנן להעבירם מהמחשב הישן לחדש)

6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8

7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך התקנת מערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה.

9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. KSP

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)? ESATA

11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? אולי בעתיד הוספה של RAM, ואולי כרטיס מסך.

12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? כן

** חשוב לי מאוד שאני יוכל לעבוד במחשב עם 2 מסכים במקביל, ואני מתכנן להעביר את הכרטיס קול הקיים והצורב שיש לי מהמחשב הישן למחשב החדש.

משום מה החלטתי לוותר על כרטיס מסך (כיוון שאיני משחק כלל במחשב), הקטע הוא שאני עובד עם גרפיקה בפוטושופ, האם זה משפיע?

בכל אופן הרכבתי לעצמי סוג של מפרט ב KSP, אמשח אם תוכלו להעיר הערות או להציע משהו חלופי:

מעבד:

Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 835 ש"ח

לוח אם:

H67A-UD3H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP 695 ש"ח

זכרון:

2x2GB Patriot Signature Heatshield Dual Channel 240 ש"ח

הרדיסק:

Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX 415 ש"ח

מאורר למעבד:

Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 125 ש"ח

מארז:

P183 Mid Tower Black (No PSU) 690 ש"ח

ספק:

520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 (Retail) 345 ש"ח

הרכבה:

60 ש"ח

סה"כ: 3405 ש"ח

פורסם

כדאי לציין תוכנות ספציפיות בהן אתה מתכנן להשתמש כדי לראות האם והיכן כדאי / אפשר לשפר.

פורסם
  • מחבר

אממ התוכנות בהם אני משתמש בעיקר הם פוטושופ, matlab, cool edit, וכל מיני קומפיילרים לשפות תיכנות..

השאלה שלי היא האם יש התנגשויות בחומרה של המפרט הקיים? ועד כמה המחשב יהיה שקט,

כי בחרתי בכוונה מארז שאמור להיות מאוד שקט..

פורסם

אין התנגשויות, אבל בהתבסס על מידת השקט שאתה רוצה והחומרה שבמפרט סביר שגם מארז זול יותר ייתן לך את מידת השקט שאתה רוצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים