עבור לתוכן

קבלת SSD וכמה שאלות עליו ועל הדיסק קשיח הקיים

Featured Replies

פורסם

טוב אז קיבלתי SSD עכשיו אני צריך לדעת כמה דברים:

1. חיברתי את ה SSD למחשב המחשב קרא אותו ומצא , עכשיו ישלי עוד HDD והוא בעל 2 מחיצות

[C AND D ] עכשיו אני לא רוצה להפוך את ה SSD לכונן מכיוון שאני רוצה שהוא יהיה C ובו יהיה מותקן הווינדווס וב HDD אני יסיר את המחיצות והוא יהיה D.

עכשיו השאלה היא אם אני חייב להגדיר את ה SSD דרך ה WIN או שגם בתהליך הפירמוט אני יכול להגדיר אותו?ואם כן תנו הסבר קצר צר איך אני עושה את זה.

עוד שאלה היא באיזה הגדרה להגדיר אותו [ SSD ] ב NTFS?

ואיך אני לזה שהווינדווס יותקן על ה SSD?עם אפשר עם הסבר..

תודה רבה לכל הסובלנים שיעזרו לי =]

פורסם

אני הייתי מנתק את שאר הכוננים HDD , ומשאיר את הSSD לבד - מכניס דיסק של WIN ומתקין..

לאחר סיום ההתקנה מחבר את שאר הכוננים, הם כבר יהיו כוננים רגילים ולא "כוננים הפעלה"

כן הוא צריך להיות NTFS .

פורסם
  • מחבר

[table][tr][td]

דרך ה 7 [ BOOT ] אני יוכל להגדיר את הכונן , כי הוא עכשיו LOGICAL?[/td][/tr][/table]

פורסם

ברגע שתתקין עליו וינדוס הוא יבצע הכל בשבילך אוטומטית, אל דאגה.

פורסם

דרך אגב אתה לא חייב להתקין את מערכת ההפעלה מחדש אתה פשוט יכול לשכפל את המחיצה C מהדיסק הישן ל- SSD

זה מה שאני עשיתי לפני כמה ימים כאשר קניתי דיסק קשיח חדש

פורסם

אני לא הייתי בטוח שזה טוב ל SSD , יש הרבה שינויים שצריך להגדיר בSSD לעומת HDD , אני לא מאמין בשיכפול כי

גם את ה"שאריות" של הדברים שאתה כבר לא משתמש אתה משכפל...

אני מתקין רק על נקי , מתחיל מ 0 , ככה יש לי מעקב אם משהו משתבש במהלך ההתקנה או אחרי..

אני לא מבין מה הבעיה להכניס דיסק של windows ולהתקין? בSSD זה מאוד מהר ...

פורסם

אל תשכפלו שום מחיצות לתוך SSD, תתקינו אך ורק מאפס... ברגע שאתם מעתיקים בעזרת תוכנות מחיצות לSSD זה דופק את כל הAlignment שלו ובאותו הרגע הביצועים יכולים לצנוח ב50%!

sashakrik, ממליץ לך לפתוח את AS SSD ולראות אם הAlignment שלך עדיין מתחלק ב4K או שלא ואז יהיו לך בעיות ביצועים.

פורסם

לא קניתי SSD אלא קשיח רגיל

לא ידעתי שהשכפול ל- SSD יעשה בעיות

עוד לפני שקניתי את הדיסק הקשיח החלטתי שאני הולך לעשות שכפול כי מותקנים אצלי כל כך הרבה דברים ב- C שהיה הולך לי יום שלם להתקין הכל מחדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים