עבור לתוכן

היעלמות מחיצה בכונן קשיח חדש לאחר התקנת ווינדוס

Featured Replies

פורסם

קניתי כונן קשיח חדש (103SJ) לפי המלצת הסטיקי אגב, במהלך התקנת עותק חדש של ווינדוס פיצלתי את הכונן ל2 מחיצות אחת 300GB ועוד אחת 600GB. לאחר סיום התקנת הווינדוס המחיצה של ה600GB לא מופיעה במחשב שלי אלא רק המחיצה של ה300GB עליה מותקן הווינדוס. יש דרך להחזיר חזרה את המחיצה מבלי לפרמט שוב את הכונן? תודה מראש.

פורסם

שלום לך

תתחדש

ולעניין -

קליק ימני על המחשב שלי >ניהול>ניהול דיסקים

שם תראה את המחיצה הנעלמת.

קליק ימני עליה > מחיצה חדשה וכו' וכו'.

תהנה.

:xyxthumbs:

פורסם

התהליך של ניהול המחיצות בהתקנת Windows אף פעם לא כלל הקצאת אות (שזה נושא מפני עצמו).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, עוד שאלה קטנה NTFS או FAT32?unledxhy.png

ויש שם עוד דברים שכדי לשנות?

פורסם

אין משמעות להשתמש בFAT32. ההבדלים בין המערכות קבצים דיי עצומים.

למה אתה מתכוון כשאתה אומר "כדאי"?

פורסם

אל תסתבך סתם.

שים NTFS וזרום עם החלונות.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

שרשמתי כדאי ניסיתי להעלות תמונה שממחישה את החלון עם האפשרויות שניתנו לי שם, לא משנה בכל מקרה הגדרתי NTFS וזרמתי עם זה. רק רציתי לומר תודה רבה על העזרה והסובלנות.

פורסם

בקטנה :) , ( על חלקי לפחות ).

בהזדמנות זאת, הרשה לי להזכיר לך לדאוג לאמצעי גיבוי

לחומר שיצתבר מן הסתם בחלוף הימים.

דיסק חדש והכל טוב ויפה, טפו טפו :lol: ,

אבל צריך לגבות את הדברים החשובים !

פורסם
  • מחבר

תודה על הטיפ יילקח בחשבון. שאלה נוספת, במידה ואני רוצה להוסיף עוד כונן קשיח פנימי למחשב אבל שמותקנת עליו מערכת הפעלה איך אני יכול לבחור איזו מערכת תעלה? זאת אומרת על שני הכוננים מותקנת מערכת הפעלה ואני רוצה שהמערכת הפעלה שמותקנת על הדיסק החדש תעלה. יש דרך לבחור?

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

שוב תודה. ועוד שאלה יש דרך לאחד מחיצות דרך הווינדוס? הוספתי כונן שמפוצל ל2 מחיצות שאני רוצה לאחד אותם, בעדיפות מבלי לפרמט?

פורסם

אם המערכת לא מותקנת עליהם אז עם disk management ואם כן אז עם GParted מתוך live CD.

פורסם
  • מחבר

מצטער על הבורות אבל איך אני עושה את זה דרך disk mangement? המערכת לא מותקנת על הכונן הזה..

פורסם
  • מחבר

וואלה לא חשבתי על זה :) .

בכל מקרה בסרטון לאחר שהוא מוחק את המחיצה השנייה הוא לוחץ לחצן ימני על המחיצה שנותרה ואז עושה Extend Volume אופציה שלא ניתנת לי משום מה. מה יכולה להיות הסיבה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים