עבור לתוכן

שינוי IP עם חיבור קבוע+מודם ראוטר של הוט

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני עם הוט וספק 012.

חיבור קבוע ללא חייגן, 12 מגה, ומודם שהוא גם ראוטר באותו יחידה.

אני רוצה לשנות את הIP לעיתים קרובות, בצורה הכי מהירה, בלי שיפגע משהו בהגדרות רשת (כלומר שלא יהיה מצב שהחיבור יכשל).

איך עושיים את זה ?

תודה

פורסם

עושה חייגן VPN של PPTP או L2TP לספק שלך, אם אתה לא יודע איך, טלפון לתמיכה הטכנית ותוך דקה יהיה לך חייגן.

אין שום בעייה של חייגן VPN על חיבור קבוע, ואז אתה יכול להחליף לך IP כל הזמן בלי שהIP של הרשת מתחלף, אלא רק המחשב שלך.

פורסם
  • מחבר

ואתרים כמו יו טיוב יזהו אותי כמשתמש חדש?

לשים חייגן אותר שכל פעם שאני מדליק את המחשב/מחליף כבל רשת- צריך לעשות חיוג? אם כן אני לא מעוניין בזה לכן יש לי חיבור קבוע.

פורסם
  • מחבר

OK.

אני ישאל ככה:

נגיד אני צריך לשנות כתובת IP אחת ל 2 דקות, יש אפשרות?

יש תוכנה קטנה שעושה את זה?

פורסם

אם היה לך חיבור L2TP לספק היית יכול לעשות את הדבר הבא בהגדרות הראוטר:

להגדיר לו זמן קצוב לחיבור שלך ואז כל תקופת זמן החייגן היה מתנתק ומתחבר, כך היית מקבל כתובת IP שונה כל פעם מהספק.

בצורה הזאת החיבור שלך ייפגע כל פעם שהראוטר ייתנתק ויתחבר.

לא מכיר דרך אחרת לשנות את ה IP בלי לפגוע בחיבור רציף.

פורסם

בחיבור ללא חייגן אתה יכול לשנות IP באמצעות שינוי כתובת MAC פעם, גג פעמיים לפני שתגיע למכסת כתובות הIP המוקצות לך (2-3), ולא תוכל לקבל IP נוסף עד שיעבור זמן של 24-72 שעות.

אם אתה מוכרח מסיבה זו או אחרת להחליף IP לעיתים קרובות - רק חיבור חייגן PPTP/L2TP. יש לך נתב, אז הוא יחייג בעצמו ולא תצטרך להתעסק עם זה (למעט כשתרצה לשנות IP).

חלק מהספקים חלק מהזמן איפשרו משהו מוזר - חיבור VPN (חייגן) מעל לחיבור הקבוע. וכך יכולת לחייג כשבא לך (ולקבל IP חדש מפול החייגנים), וכשלא בא לך - פשוט לנתק את החייגן במחשב ולגלוש ישירות דרך הIP שמוקצה לראוטר. זה היה אפשרי ב014 פעם והופסק. אני לא יודע אם זה אפשרי ב012.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים