עבור לתוכן

זקוק להחלטה מהירה בין 2 מסכים

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מתלבט בין 2 הדגמים האלה (בלבד): Asus VW246H ו- VE247H.

סרטים ומשחקים זה השימוש העיקרי.

תודה רבה מראש!

פורסם

לא מכיר אף אחד מהם, מצטער. :)

פורסם
  • מחבר

ומבחינה טכנית? נדמה לי שההבדל העיקרי בינהם זה התאורת led, מהניסיון שלך לסרטים/משחקים זה מועיל או מזיק?

תודה!

פורסם

מבחית איכות לא בטוח שתשים לב להבדל בינהם, LED לא נותן שום יתרון משמעותי אולי רק חסכון בחשמל\מסך דק יותר ובהיר יותר. לצערי גם לי אין ניסיון עם ASUS במסכים.

פורסם

LED לא מזיק. הוא עשוי להועיל, אם כי באופן שבו מממשים אותו במסכי המחשב הזולים, התרומה שלו כנראה אפסית גם ככה.

פורסם

פשוש, לסרטים ומשחקים במחירים של אמריקה תקנה LCD 32 עם פאנל נורמלי. זה חווייה שונה לגמרי מכל מסכי המחשב. במרחק ישיבה של 80 ס"מ זה לגמרי סבבה.

פורסם

integral תוכל להעלות תמונה של ה 32 שקנית בכדי שיהיה ניתן להתרשם מגודלו ביחס לעצמים אחרים על השולחן

פורסם

^ קשה למצוא סרטונים ביוטיוב על מסכי 32"? הפרופורציות יהיו הרבה יותר ברורות בוידאו.

פורסם
  • מחבר

פשוש, לסרטים ומשחקים במחירים של אמריקה תקנה LCD 32 עם פאנל נורמלי. זה חווייה שונה לגמרי מכל מסכי המחשב. במרחק ישיבה של 80 ס"מ זה לגמרי סבבה.

יקי, לפלייסטיישן3 ולנטפליקס יש מסך גדול בסלון, אני לא אוהב לשבת מול מפלצת במחשב, ואני גם מעדיף רזולוציה נורמלית (1080 ולא 720), וטלויזיות שלא נועדו להיות מוניטור סובלות הרבה יותר מצבירת תמונה (אתה זוכר את הבעיה שהיתה לי עם הסמסונג, שכל שבועיים הייתי צריך לשים לו "רעש לבן" בשביל למחוק פסים שנתקעו).

אז כרגע הכיוון הוא יותר ל-23/24 שולחני דק.

פורסם

אז כרגע הכיוון הוא יותר ל-23/24 שולחני דק.

מה התקציב? אפשר להמליץ לך על משהו אחר חוץ מה ASUS שרצית? עד כמה חשוב לך היופי של המסך והעובי? יש מסכי IPS מעולים אך הם לא בדיוק יפים וקצת עבים..

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול לבחור דגמים, יש מספר מסכים שהספק חומרה שלנו מחזיק במלאי,

מה אתה אומר על האסוס ML239H ? הוא IPS אאל"ט.

פורסם

נראה טוב, חסרה ארגונומיה אבל לא נראה לי שתמצא משהו טוב יותר מ ASUS. ביקורות עליו לא מצאתי.

פורסם

יקי, לפלייסטיישן3 ולנטפליקס יש מסך גדול בסלון, אני לא אוהב לשבת מול מפלצת במחשב, ואני גם מעדיף רזולוציה נורמלית (1080 ולא 720), וטלויזיות שלא נועדו להיות מוניטור סובלות הרבה יותר מצבירת תמונה (אתה זוכר את הבעיה שהיתה לי עם הסמסונג, שכל שבועיים הייתי צריך לשים לו "רעש לבן" בשביל למחוק פסים שנתקעו).

קודם כל הוא FHD ולא HDR. עד עכשיו (טפו טפו טפו) לא נתקלתי בבעיות צריבה

שניצקי, אעלה כשאוכל.

לגבי האסוסים. לא מת על הלדים. ההרגשה שהטכנולוגיה עדיין לא בשלה. יש יותר מדי בעיות של חוסר אחידות מכל מיני כוונים, גם במסכים סופר יקרים עם טכנולוגיות לד סופר מתוחכמות. אין להם איזה IPS ללא לד?

פורסם

יש לו אותו פנל כמו ל IPS236V והוא לא מככב אפילו שהוא e-IPS עם LED.

תבדוק את ML249H עם פנל A-MVA

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים