פורסם 2011 במאי 514 שנים שלום לכולםהתחברתי להוט וקיבלתי מהם מודם מדגם arris TM602A. המודם הזה הוא ללא יכולות אלחוטיות כלשהן.ברשותי ראוטר אלחוטי של חברת d-LINK מדגם 2650U שלו כן יש יכולות אלחוטיות.האם ניתן לחבר את המודם של הוט אל הרוטר שברשותי וכך ליצור רשת אלחוטית? איך ניתן לעשות את זה? מה בדיוק אני צריך לחבר?תודה
פורסם 2011 במאי 614 שנים מחבר מה זאת אומרת שמעבר לסוויטש פשוט לא אוכל לעשות מעבר?אני רוצה להתחבר לאינטרנט גם ממחשב נייד שנמצא ברשותי.וכן, הגדירו לי חייגן.
פורסם 2011 במאי 614 שנים זה כל העניין בנתב, זה בדיוק מה שאתה יכול לעשות.אתה מחבר את חיבור הLAN שיוצא מהמודם, אל חיבור הWAN שבראוטר, ומגדיר את החיבור.אם אתה רוצה לחבר מחשב בחיבור קווי, אתה מחבר אותו לאחד מחיבורי הLAN שיוצאים מהראוטר.
פורסם 2011 במאי 614 שנים עם הנתב של בזק הוא לא יכול לעשות את זה. אין לי הכירות עם המודם של הוט, הוא מבצע את החיוג או שאתה מתחבר דרך המחשב?
פורסם 2011 במאי 614 שנים ברשותי ראוטר אלחוטי של חברת d-LINK מדגם 2650U שלו כן יש יכולות אלחוטיות.זה מה שאני מדבר עליו.
פורסם 2011 במאי 714 שנים מחבר הייאני מתחבר דרך המחשב באמצעות חייגן שהגדירו לי.ניתן לעשות את זה באמצעות ה d-link 2650o שברשותי או שאני צריך לקנות ראוטר אלחוטי כמוTP-Link TL-WR841ND ?תודה.
פורסם 2011 במאי 814 שנים לא ניתן. ה-2650 כולל מודם ADSL ואינו יכול לשמש כנתב לכבלים. אתה צריך נתב עצמאי. מומלצים יש כאן - http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm
פורסם 2011 במאי 814 שנים מחבר אוקיי.וכשאני רוכש לי נתב כזה.מהם בדיוק החיבורים הדרושים בין המחשב, מודם הכבלים והנתב?המחשב למודם של הכבלים ומודם הכבלים לנתב או בצורה כלשהי אחרת?
פורסם 2011 במאי 814 שנים את המחשב אתה מחבר לאחד משקעי ה LAN את המודם לשקע ה WAN.בעמוד הגדרות הנתב אתה מגדיר את חייגן ה L2TP ואת הקישורית האלחוטית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.