פורסם 2011 במאי 514 שנים שלום! ;D אני מחפש כונן חיצוני להעברת סרטים לטלוויזיה. רוב הכוננים באים עם 2 חיבורי USB על מנת לספק לכונן זרם מספיק גדול. בטלוויזיה יש לי חיבור USB אחד בלבד. האם אפשר להפעיל את הכונן רק מחיבור אחד? ואם לא אז מה הפתרון? :s05: תודה לעונים!
פורסם 2011 במאי 514 שנים עד כמה שאני יודע גם חיבור אחד מספיק לכוננים האלה. שני החיבורים מיועדים למחשבים שלא מספקים מספיק זרם ביציאות ה USB שלהם. אני לא יודע כמה מספקת טלוויזיה אבל בכל מקרה אצלי הכונן הזה עובד גם עם אחד מצויין בחיבור למחשב.
פורסם 2011 במאי 514 שנים מחבר תודה רבה! בדיוק מה שרציתי לדעת!אשמח לשמוע דעות ורעיונות נוספים ולקבל הצעות לכוננים חיצוניים מומלצים.
פורסם 2011 במאי 614 שנים זה לא משנה לאן מחברים את כונן ה-2.5 אינצ'ים, כלומר זה לאו דווקא במחשב, יתכן שהוא לא יקבל מספיק זרם.
פורסם 2011 במאי 614 שנים מחבר כן, זה מובן מאליו. השאלה היא כיצד אני מוודא שה- USB בטלוויזיה מסוגל לתת מספיק זרם עבור כונן מסויים?
פורסם 2011 במאי 614 שנים כמו שאמרתי, עד כמה שאני יודע, הכוננים עובדים מצויין גם עם חיבור אחד. לדעתי לא תהיה לך שום בעיה. אני לא מכיר כונן *שמחייב* עבודה עם שני USB.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.