עבור לתוכן

לא מצליח להתחבר מהלפטופ לרשתות אחרות מלבד זאת שבבית...

Featured Replies

פורסם

ברשותי מלחשב נייד של אימבר ואני. עם נטוויז'ן בתור ספק, ובזק בתור תשתית.

בבית אני מחובר לקריטריונים דילינק. אבל גם כשאני מתחבר בבית מופיע לי limited access, אבל אני מצליח לגלוש לעשות הכל כרגיל למרות זאת.

כשאני מנסה להתחבר לרשת אחרת (אלחוטית) החיבור עורך זמן ארוך מהרגיל, ובסופו של דבר רשום שהחיבור unseccsseful, ונותן לי גם limited access, אבל לא כמו בבית, אי אפשר לגלוש ולא להתחבר לשום דבר, שלא כמו בבית. ניסיתי להתחבר למגוון רשתות כולל של האוניברסיטה וכשחיברתי את הפלאפון שלי כנקודת תקשורת (הנחשב מזהה את נקודת התקשורת אבל לא ניתן להתחבר).

בהגדרות של חיבור הווירלס, בtcp/ipv6 האופציה של obtain an ipv6 address automatically, היא זו דמבומנת, ואותו דבר בdns.

בהגדרות של הtcp/ipv4 מוגדר בip address: 10.0.0.4

Subnet mask: 255.0.0.0

Default gateway: 10.0.0.138

Preferred DNS server: 10.0.0.138

Alternate DNS server: 194.90.1.5

כשנכנסים להגדרות מתקדמות הלשונית של הdns מופיע מסומן העיכול הראשון ובתוכו מסומנת המשבצת, וגם המשבצת הראשונה מבין השתיים למטה.

למישהו יז מושג איך פותרים את זה שאוכל לגלוש גם על רשתות אחרות וגם בבית?

למישהו יש

פורסם

ב IPv4 תבחר גם כן ב Obtain Automatically.

פורסם
  • מחבר

עדיין לא עובד

פורסם

לא יכול להיות.

פורסם

לא יכול להיות.

10X

דרך אגב ההגדרות שהיו לך בכלל לא תואמות להגדרת רשת בנתב ביתי של בזק.

זה צריך להיות 255.255.255.0 אתה הכנסת את זה \או מישהו אחר מבלי לשנות את הMASK (אוטומטי קלאס A בגלל האוקטטה הראשונה).

פורסם
  • מחבר

לא יודע אם אני הכנסתי או שכך אמרו לי להכניס.

כנראה שיש בעיה עם הכרטיס רשת, Intel® WiFi Link 5100 AGN, אבל כשאני עושה לו Update Driver מה-Device Manager, זה אומר לי שהדרייבר הכי חדש מותקן.

פורסם

אחרי שהגדרת IP ו DNS אוטומטי בכרטיס רשת ב IPV4 כנס לרשת לא מאובטחת שאתה לא מצליח להיכנס אליה

תרשום IPCONFIG /ALL תעתיק את הפלט אחרי זה תעשה PING לאותו נתב במידה ותקין נסה פינג החוצה תעתיק את הפלט

לפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים