עבור לתוכן

winwin מעתיקים מודעות שאנשים פרסמו באתרים אחרים בלי רשותם!!!

Featured Replies

פורסם

winwin נוקטת בשיטות פרסום אגרסיביות למדי - היא לוקחת מודעות שפרסמתי באתרים כמו יד שניה ו HWZONE ומפרסמת אותם אצלהם ללא בקשת רשות והסכמה מצידי.

להפתעתי הרבה, מצאתי שם ארכיון של מודעות ישנות ולא רלוונטיות לאף אחד, מודעות כפולות במחירים שונים, ובלגן אחד גדול. כל זה על השם ומספ' הפלאפון שלי, פשוט חוצפה! יותר מכך, הם כבר פנו אלי באופן אישי מספר פעמים בבקשה שאפרסם את המודעות גם באתר שלהם, אך נראה שהסכמתך זה לא מה שיעצור אותם.

אני מניח שאני לא היחיד ובמידה וכך זה עושה את האתר שלהם כמו לא יותר מ- google cached. כנראה שמס' המודעות שהם מתהדרים בו הוא נמוך בהרבה ממספרם בפועל, ואני חייב להגיד שזאת התנהגות נואשת שפוגעת קשה באמינות שלהם, מה הם חשבו שאנשים פשוט לא ישימו לב?!

רציתי ליידע אותכם בעניין ולקבל את המשוב שלכם על כך: האם הבחנתם בכך? האם זה בכלל חוקי? מה דעתכם בעניין?

הבהרה: אין לי משהו אישי נגד האתר ואני שמח להשתמש בו, אבל זוהי התנהגות פסולה שצריכה לחדול באופן מידיי. אתם יכולים להריץ חיפוש למס' הפלאפון שלכם באתר על מנת לבדוק אם מופיעות שם מודעות על שמכם שלא אמורות להיות שם.

פורסם

אני חייב לציין שהאתר שלהם באופן קבוע איטי בצורה בלתי רגילה.

פורסם

נתקלתי כבר במקרה שמישהי פרסמה מודעה (השכרת דירה או משהו כזה) באתר כלשהו. אחרי שהמודעה נענתה היא הורידה אותה מהאתר, אבל המשיכה לקבל טלפונים. בסוף הסתבר שאתר אחר פרסם את אותה המודעה (בלי רשותה כמובן).

פורסם

הספיקה לי חצי דקה ב winwin בשביל להבין שהוא פשוט לא יעיל. yad2 הרבה יותר מוצלח, לטעמי.

פורסם
  • מחבר

אני מתפלא שהם לא מבינים שהם רק מספימים לעצמם את האתר וגורמים ליותר נזק מאשר תועלת לכל המעורבים.

פורסם

מבין ומזדהה עם התסכול שלך, אבל בחיאת, למה שלושה סימני קריאה בכותרת? אתה מודע שזה נתפס כאילו אתה צועק ממש חזק? (ומיותר)

פורסם

בקטנה... שים אוזניות.

פורסם

טוב.

פורסם
  • מחבר

יאמר לזכותם שהם הסירו דיי מהר את כול המודעות שביקשתי בלי טירטורים.

פורסם

נאמר כאן קודם שהמערכת של יד2 יותר יעילה,

לטעמי, מנוע החיפוש בשני האתרים יעיל באותה מידה. (הפרמטרים גם מאד דומים)

הנפילה הגדולה שלהם היא דווקא באמינות, כאחד שיוצא לו להחליף בתדירות גבוה

כלי רכב, יש ל WINWIN בעיה חמורה של אמינות,

לא יתכן מצב שמתוך 20-30 מודעות כולם מודיעים שנמכר, לא עונים\קו מנותק וכו'.

ביד2 אין את זה, הרבה יותר כיף להשתמש.

פורסם

אני חושב שיש כאן מקום לאחריות חוקית. לא יכול להיות שאתר לוקח נתונים אישיים של אנשים ומפרסם אותם לתועלתו האישית בלא הסכמתם המפורשת של אותם אנשים. לו הייתי עו"ד הייתי שוקל ברצינות תביעה משפטית בנושא. ייתכן ואפילו ייצוגית.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שיש כאן מקום לאחריות חוקית. לא יכול להיות שאתר לוקח נתונים אישיים של אנשים ומפרסם אותם לתועלתו האישית בלא הסכמתם המפורשת של אותם אנשים. לו הייתי עו"ד הייתי שוקל ברצינות תביעה משפטית בנושא. ייתכן ואפילו ייצוגית.

אותה מחשבה שחלפה לי בראש.

חוץ מהטירדה שבדבר, יש בזה אפילו משום נזק כלכלי, שכבר התקשרו אלי אנשים שזה עורר אצלם תהיות בקשר למודעות כפולות עם פרטים שונים מאותו בן-אדם. לעיתים גם השתמשתי בטלפון שונה, אז זה מובן למה זה יכול להיות מאוד מבלבל לרוכשים פוטנציאלים ופוגע באמינות שלי באופן ישיר ובסיכויי המכירה.

בנוסף את פרטי המייל הם לא העתיקו נכון, ככה שבמידה ואדם מנסה ליצור איתי קשר במייל למודעה שעדיין אקטואלית, זה לא יגיע אלי. ובמידה ולאחר מכן הוא יתקל במודעה המקורית שפירסמתי לא סביר שהוא ינסה ליצור קשר שנית.

פורסם

ALLJOBS פועל בדיוק באותה צורה (ובמימדים מאסיביים), בשוק מודעות הדרושים.

פורסם

יש פה איזשהו סטודנט למשפטים או משפטן חובב שיכול לומר לנו האם "יש פה קייס"?

פורסם

ALLJOBS פועל בדיוק באותה צורה (ובמימדים מאסיביים), בשוק מודעות הדרושים.

נכון, ולמיטב ידיעתי הם עושים זאת כבר דיי הרבה שנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים