עבור לתוכן

תוכנה לשליחת פקסים מהמחשב

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מחפש תוכנה לשליחת פקסים מהמחשב (לא אתר אינטרנט ) ללא תלות במכונת פקס

תודה

פורסם

מה רע בתוכנת הפקס של חלונות? יש גם ב XP וגם בחלונות 7 Professional. מספיקה בהחלט לצרכים בסיסיים.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שצריך להיות מחובר פקס למחשב מתי שאני משתמש בה, אני מחפש תוכנה שלא צריכה

תלות במכונת פקס

פורסם

תוכנות פקס, כולל התוכנה של חלונות לא צריכות תלות במכונת פקס.

תוכנות צריכות פקס מודם בתוך המחשב וחיבור לקו טלפון כדי לשלוח את הפקס.

פורסם

מומלץ לרכוש ב DX

USB 2.0 56Kbps V.92 V.90 External Dial-Up/Fax/Data Modem

עולה כ- 14$ ומתחבר ה USB העברה קלה למחשב אחר

לא ברור אם יש לו דרייבר ל win7 אבל אם אתה עם XP אז זה עובד מצויין עם תכנת הפקס של מערכת ההפעלה.

פורסם

אני חושב שהיום יש גם מודמים פנימיים שמתאימים לחלונות 7 ועולים אולי 50 שקלים פה. גם אפשרות.

פורסם

אני מסופק לגבי המחיר. זה מוצר שיצא מהשוק ולכן דופקים עליו מחיר.

פורסם

אתה יכול להתקין winfax ולחבר מודם למחשב אבל אתה צריך שהמחשב יהיה פתוח כל הזמן אחרת פאקסים יכולים ללכת לאיבוד.

או לבקש fax to mail או לעשות בעצמך את זה אבל פה מדובר על קבלת פקסים ולא שליחה.

יש גם אפשרות להקים שרת פקסים ואפשר לשלוח פקס דרך תוכנת המייל של מיקרוסופט אוטלוק

http://www.interfax.net/he/howtotx?gclid=CO6s_eiV0KgCFYYOfAodEAgDiQ

אבל זה שירות שעולה כסף אפשר גם לעשות את זה בעצמך אם יש לך ידע בלי לשלם לאף אחד.

אבל הכי חכם זה לעבור למייל פקס כבר מת מהעולם.

פורסם

באמת חכם לעבור למייל, והפקס כבר מת מהעולם,

רק ספר את זה לבנק שלך,

הוא עוד לא שמע על זה.

פורסם

אני שונא פקסים ומוכן תמיד לעבוד עם הטכנולוגיה המתקדמת ביותר, אבל במדינת ישראל זה כמעט בלתי אפשרי. מדהים כמה עסקים אומרים לך שלח לי בפקס כששניכם יושבים מול מחשב ויש לכם מייל עובד.

פורסם

אתה יכול להתקין winfax ולחבר מודם למחשב אבל אתה צריך שהמחשב יהיה פתוח כל הזמן אחרת פאקסים יכולים ללכת לאיבוד.

ממש לא. תא קולי של בזק יכול לקבל פקסים. כך אני עובד. אני מבקש שישלחו לי פקסים ישירות לתא הקולי

(זה קל מאד אבל צריך לאפשר את זה בבזק, זה בחינם) ואז אני יכול מתי שאני רוצה לשלוף את הפקסים

למודם-פקס במחשב דרך תוכנת winfax pro. הבעיה היא למצוא מודם כזה שעובד עם W7.....זאת אחת מהסיבות

שאני עובד גם עם XP במקביל.

פורסם

40 שקל ב KSP:

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=10065

לא בדקתי אישית אבל הבנתי שעובד גם בחלונות 7. יש לי גם כמה כרטיסי מודם ישנים כאלה, שגם עבדו בחלונות 7 בלי בעיה. מאמין שאם תתקשר ל KSP הם בוודאי יוכלו לומר לך בוודאות.

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף מודם פקס USB, יש לי עוד PCI אחד פנוי והוא מיועד לקרוספייר, ברגע שאני

קונה מודם פקס אני בעצם יכול לעבוד אם הפקס המובנה ב WIN7 אבל מה קורה עם התשתית

אני צריך לעשות קו קל במקום אינטרנט נטו ולשלם להם על הפקסים שאני שולח ?

הלוואי וכל הבנקים והמוסדות היו עוברים למייל אבל זה לא יקרה בזמן הקרוב

פורסם

פקס דורש קו טלפון, אז זה לא משנה קו טלפוון של מי בזק/הוט/אורנג' וכו', אבל אתה תצטרך קו. המודם יעבוד עם בזק בלי בעיה, עם הוט ואורנג' תצטרך לברר.

אם אתה צריך רק מדי פעם ולא משהו קבוע, כדאי לך לבדוק שירותים כמו www.myfax.co.il יכול להיות פתרון מאוד טוב והכל דרך האינטרנט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים