עבור לתוכן

מה עדיף COD MW2 או COD BO ?

Featured Replies

פורסם

אחרי שסטים לא מסכים להעביר לי את הקוד הסודי לאימייל אחר נמאס לי, עכשיו אני חושב מה לעשות מה הכי כדאי לעשות ?

לקנות את הMW2 עוד פעם ולעבור מחדש בכל זאת משחק מעולה ?

או לקנות את הBO ? שחקתי בBO בסינגל אבל המשחק ממש אבל ממש גרוע, מה אתם אומרים שווה לקנות את הBO ? יותר שווה מי MW2 ?

קונה מי כאן עם זה חשוב http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=2467

ואת הMW2 אני יכול לקנות ב150 שקל, מה לדעתכם עדיף ?

כמו כן יש לי כבר את המשחקים הבאים:

MEDAL OF HONOR החדש

BATTLEFIELD BAD COMPANY 2

כמו ששמת לב אני קונה בשביל לשחק נטו בMULTIPLAYER.

פורסם

אם מדובר בנטו מולטיפלייר ונטו בPC, אז לא זה ולא זה, קנה את COD4.

המשחק הכי טוב בסדרה עד עכשיו, ללא פשרות, במיוחד בPC.

;)

אני עד עכשיו משחק בעיקר בו ויש המון שרתים, לי אישית עם חבילת גיימר יש לפחות 20-30 שרתים עם פינג בין 70 ל90.

פורסם
  • מחבר

COD 4 נו באמת מי MW2 אתה מביא אותי אחורה ? :smile1:

אני מאוד אהבתי את הMW2 אפילו הרבה יותר מי BFBC2, אני ממש אוהב את הקטע של שיפורי הנשק והקייל סטריק של MW2, האם BO הוא גם מי הסוג הזה או שהיא אפשר לבנות שהם נשק מי שלך ? לגבי הקייל סטריק איך זה שהם ? זה מחושב טוב כמו בMW2 או שסתם עשו דברים מטומטמים ?

תודה רבה שענית, עם אפשר עוד אנשים זה יהיה מעולה.

פורסם

לא יעזור מה יכתבו פה כולם, כל אחד והקוד שהוא אוהב.

אם אהבת את MW2 לך עליו ודיעה אישית שלי הוא המולטי הכי טוב שיצא לקוד

ומצד שני גם המולטי הכי מעצבן בעיקר בגלל שחקנים נמוכים או בעיות של פינגים

אבל כמה חבר'ה פה עדיין משחקים בו

פורסם

אחי אני לא רוצה להיות זה שגורם לך לבילבול אבל אני אישית מעדיף את המולטי של BO.

אתה גם שם יכול להרכיב לך את הסט נשק שלך בצורה דומה ל MW2, רק ששם התוספות לנשק

ועוד כמה דברים נפתחים לפי כסף וירטואלי שאתה מרוויח ובאמצעותו אתה קונה אותם מה שלדעתי דיי נחמד.

אבל לא משנה מה תבחר שניהם טובים! :xyxthumbs:

פורסם

בתור אחד שיש לו את שניהם הייתי ממליץ לך על ה-BO בלבד כן יש בו את כל האפשרויות הנל ואף מעבר לכך. המולטיפלייר ב-BO עובד חלק לעומת זה של Mw2 ( לידיעתך במולטי בmw2 אין סרברים אלא הוסטים כלומר על מנת לקיים משחק ההוסט צריך לארח את המשחק על חשבונו ולכן כל המשחק תלוי באינטרנט שלו אם הוא למשל מוריד משהו אז יהיו לאגים שלא נדבר על זה שמלא שחקנים ברחו ל-BO וקשה מאוד למצוא הוסטים)

קיצר באמת כדאי לך BO, אתה לא תאמין אבל הוא אפילו כיף ;)

פורסם

BO וחלק לא הולך טוב ביחד :P

אני משחק גם וגם, ב BO אני לרוב משחק בשרתי UNRANKED כי הם עובדים טוב יותר. ב MW2 אני משחק עם סיימון, אם הוא לא מחובר לרוב אני לא נכנס למשחק :P

פורסם
  • מחבר

טוב אפשר לסגור כבר קנית את הMW2 דרך סטים, אולי בהמשך אני יקנה גם את הBO רק עד אז בטח כבר יצאו הבטלפילד 3 והCOD החדש אז עדיין לא הוחלט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים