פורסם 2011 במאי 314 שנים שלום -יש לי מחשב חדש כ שנה וחודשיים עד עכשיו סיימתי את המשחקים הבאים: the sabuter crysis crysis warhead call of duty-mw 2 call of duty-world at war call of duty-black ops shank medal of honor-2010 battelfield-bad company 2 mafia 2 james bond-blood stone turok assasins creed 1 assasins creed 2 assasins creed-brotherhood bulletstorm האחרון היה בולטסטורם-משחק מדהים לדעתי,אך קצר. מה לדעתכם המשחק הבא?אני יודע שרובכם תמליצו על קרייסיס 2,אבל התחלתי לשחק ומשום מה אין לי כח אליו בינתיים. מה עם OPERATION FLASHPOINT החדש? התחלתי לשחק השאלה אם זה טקטיקה או רגיל? ויש לי גם את DEAD SPACE 1 וגם את DEAD SPACE 2 כדאי להתחיל באלו? ואם יש משחקים שלא ציינתי מהסגנונות שסיימתי אודה על העזרה
פורסם 2011 במאי 314 שנים Starcraft 2 ואז עוד פעם את Starcraft 2.הוא ממש טוב.אני יודע שזה לא הסגנון שניסית עד היום אבל באמת שווה לך לבדוק אותו.
פורסם 2011 במאי 314 שנים מחבר אבל זה אסטרתגיה לא? אני לא סובל אסטרתגיה...ופורטל נראה לי משחק דיבילי של ילדים קטנים לכן לא ניסיתי..
פורסם 2011 במאי 314 שנים זה אכן אסטרטגיה אבל תסתכל קצת על סרטונים ביוטיוב ותבין כמה זה מגניב.בקשר לפורטל - זה ממש לא מפגר וזה משחק מאתגר וכיפי מאוד.בקיצור, תנסה, מה אכפת לך?
פורסם 2011 במאי 314 שנים באמת שווה לך לנסות משחקי אסטרטגיה, בקשר לפורטל גם אני חושב כמוך משחק חשיבה מטומטם.
פורסם 2011 במאי 314 שנים ניסית לשחק פעם פורטל?עלילה מעולה, מושעקת ומצחיקה.משחק מאתגר ומפתח חשיבה, שישאיר לך טעם מאוד טוב ופה והרבה שעות הנאה של משחק.
פורסם 2011 במאי 414 שנים יש את batman: arkham asylumאבל לדעתי כדאי שתנסה קודם את darksiders!משחק ממש ממש טוב!לכל מעריצי פורטל למיניהם, אחד מהנשקים שמקבלים במשחקים זה רובה פורטלים!כשיש איזור במשחק עם חידות דומות - חייב לנסות!
פורסם 2011 במאי 414 שנים פורטל ללא ספק אחד המשחקים אם לא ה..אני פשוט מאוהב במשחק הזהגם לי לא היה כלכך כח לקרייסיס (בעיקר בגלל החייזרים)אבל השלב עם האנושיים די ארוך, הספיק בישביל להכניס אותי למשחקבסך הכל המשחקיות שלו טובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.