עבור לתוכן

אילתור לקצף גילוח. דרוש מומחה

Featured Replies

פורסם

ערב טוב חברי פורום,

שאלה קטנה, נתקלתי כרגע במצב

שאני צריך לצאת לעבודה עוד כמה שעות,

אני חייב להיות מגולח.

סכין גילוח יש לי, אבל הקצף נגמר.

מישהו יודע מה יכול להחליף את הקצף הזה?

איזשהו אילתור חד פעמי?

תודה

פורסם

סבון

פורסם
  • מחבר

סבון נוזלי? להתגלח עם זה?

לא יהיה פצעים\תופעות לוואי כאלה ואחרות?

פורסם

זה בסדר עם סבון רק תשים אפטרשייב אחרי כן וכמובן שתעשי את זמני - כלומר אל תתגלח נגד כיוון הצמיחה אלא איתו.

ולא חייב נוזלי - אפשר גם להסתבן קודם עם סבון מוצק.

פורסם

תשתמש בחמאת בוטנים

פורסם

איך אתה חושב שבחורות מתגלחות ? מקציפות קצת סבון נוזלי ומגלחות על זה

פורסם

מה המטרה של קצף גילוח? לרכך את העור זה הכל. בסופו של דבר כל שאר התוספות כמו מעשיר, לחות, וכל הקשקושים האלה לא ממש משנים.

אתה יכול להתגלח גם בלי קצף בכלל בלי בעיה. אבל העור שלך יהיה אדמומי כי פצעת אותו.

סבון מוצק הוא תחליף מצוין מנסיון, נתקעתי בחו"ל הרבה פעמים בלי קצף. שים לב שהוא קצת יבש יותר מהקצף, אז המון מים חמים לפני ואחרי מאוד מאוד עוזרים. הם מרככים את העור.

דרך אגב, אפשר להשתמש גם בשמן זית וזה מה שהשתמשו בו בעת העתיקה. גם היום יש המון מוצרי גילוח יוקרתיים שכוללים שמן זית כמרכיב כזה או אחר.

פורסם

איך אתה חושב שבחורות מתגלחות ? מקציפות קצת סבון נוזלי ומגלחות על זה

אממם, לא באמת. גם לבנות יש קצף.

פורסם

זה לא היה ניחוש או השערה, אני פשוט יודע. אמנם לא לגבי כל הבחורות בעולם אבל לגבי די הרבה בחורות. ובחיים לא שמעתי על בחורה שהיא קונה לעצמה קצף גילוח ייעודי. זה שקיים איזשהו קצף איזוטרי כזה או אחר ממש לא אומר שבחורות משתמשות בו. אולי אחוז אחד מהן.

פורסם

זה לא היה ניחוש או השערה, אני פשוט יודע. אמנם לא לגבי כל הבחורות בעולם אבל לגבי די הרבה בחורות. ובחיים לא שמעתי על בחורה שהיא קונה לעצמה קצף גילוח ייעודי. זה שקיים איזשהו קצף איזוטרי כזה או אחר ממש לא אומר שבחורות משתמשות בו. אולי אחוז אחד מהן.

+1

עוד לא נתקלתי בבחורה שלא משתמשת בסבון בשביל זה...

פורסם
  • מחבר

אולי זה מהסיבה שהשיער של בחורות הוא עדין ורך,

אז לא צריך לרכך אותו וזה עובד עם סבון.

אני די בטוח שלגברים הטריק הזה לא עובד.

פורסם

אתה רציני שמעולם לא התגלחת עם סבון?

אם אתה רוצה דרך קלה לרכך את השער, פשוט תשים קונדישינר על הזקן(אם זה באמת זקן ולא זיפים) ואם אתה חושב שלבנות השער "רך ועדין" אז כנראה אף פעם לא יצא לך להשתשפף ברגלים של בחורה ביום-יומיים בין מתי שעדיין לא צריך לעשות שעווה\גילוח לבין מתי שכבר היא נתפסת בסדין...

בוא נספר לך סיפור, הזיפים שלך בפנים לא הרבה יותר עבים מהזיפים שלה ברגלים, ואני מבטיח לך שהשער שגודל לך על הפנים הרבה יותר עדין ממה שגודל לה במנוש..

את הפלומה שהמוח הבתול שלך מתאר לעצמו ככל הנראה יש רק ליפניות, וגם בזה אני לא בטוח, לבנות שלא מטפחות גודלים אחלה טלבצים שבעולם, אם לא יודע גרוע...

פורסם

תעביר ל-1:30. הבעיה נפתרה!

פורסם

אם אתה רוצה דרך קלה לרכך את השער, פשוט תשים קונדישינר על הזקן(אם זה באמת זקן ולא זיפים) ואם אתה חושב שלבנות השער "רך ועדין" אז כנראה אף פעם לא יצא לך להשתשפף ברגלים של בחורה ביום-יומיים בין מתי שעדיין לא צריך לעשות שעווה\גילוח לבין מתי שכבר היא נתפסת בסדין...

בוא נספר לך סיפור, הזיפים שלך בפנים לא הרבה יותר עבים מהזיפים שלה ברגלים, ואני מבטיח לך שהשער שגודל לך על הפנים הרבה יותר עדין ממה שגודל לה במנוש..

את הפלומה שהמוח הבתול שלך מתאר לעצמו ככל הנראה יש רק ליפניות, וגם בזה אני לא בטוח, לבנות שלא מטפחות גודלים אחלה טלבצים שבעולם, אם לא יודע גרוע...

LOL !!

+100 :)

פורסם

הרסת לי את הילדות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים