פורסם 2011 במאי 214 שנים שלום לכולם , אני מעוניין לתכנן מעגלים חשמליים לכל מיני מטרות , עד היום השתמשתי בתוכנה המיושנת EWB ראיתי בפורום שאתם משתמשים בתוכנות אחרות כמו בדוגמאות למטה , השאלה באילו תוכנות מדובר?! תודה.
פורסם 2011 במאי 314 שנים העליונה - Fritzing (אני העלתי את התמונה). זאת תוכנה לתכנון מעגלים מודפסים ולא לסימולציה. http//fritzing.orgהתחתונה - לדעתי ציור בצייר או משהוא דומה ולא מתוכנה
פורסם 2011 במאי 314 שנים עדיף לך להמשיך עם השירטוטים הנורמליים, ולא עם הקשקושים המצויירים האלה. אין טעם לחזור אחורה.
פורסם 2011 במאי 314 שנים ב Fritzing יש 3 דפים - קשקושים מצויירים (התמונה כאן), שרטוט אם סמלים של רכיבים אלקטרוניים, ושרטוט קווים מוליכים למעגל מודפס (בונים את המעגל בו זמנית בכל הדפים - כשמוסיפים / מחברים רכיב באחד הוא מופיע בכולם)
פורסם 2011 במאי 314 שנים בשביל הקטע, באיזה מעגל משני התמונות למעלה כדי להשתמש?ומה ההבלדים?אני זוכר שבניתי מעגל כזה הלדים נדלקו ממש חלש...!!
פורסם 2011 במאי 414 שנים ההבדל בין המעגלים כאן הוא בחיבור נגדיםב B של הטרנזיסטור TIP31C יש נגד, כדיי שלא יהיו עיוותים בקול (אחריי שמישהוא שבנה את המעגל ללא נגד התלונן שהמעגל מייצר עיוותים). זה הנגד 10 - 100החיבור של הלדים שונה ואם נגד זה אמין יותר, מגן אל הלדים שלא יישרפו, וניתן לשלוט בבהירות אל ידיי שינוי הנגד וכמות הלדים שמחוברים לכל נגד
פורסם 2011 במאי 414 שנים אז הראשון יותר עדיף..למרות שזה נראה מוזר, בחיבור של הקול יש 3 חוטים,אחד ימין אחד שמאל ואחד זה מינוסאני צריך במעגל הראשון (לפי מה שהבנתי)לחבר את המינוס של היציאת קול למינוס של החשמלולחבר לימין או לשמאל את הנגד?החוט הכחול מדמה מינוס?
פורסם 2011 במאי 514 שנים המעגל הזה לךא מדוייק ולא מוחלט (ניתן לשנות נגדים / לדים / לתת 5 או 12 V שיש לך במחשב במקוםפ 15 V שאין לך מאיפה להביא / וכו)בניתי את המעגל העליון (אם C945 במקום TIP31, נגדים אחרים, ו 2 לדים) והוא עבדבסדר אבל צריך חישוב + קצת ניסוי וטעיה למצוא את הנגדים המתאימים לכל מקרה ספציפי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.