עבור לתוכן

עזרה בחירה SSD

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות SSD חדש 120~128 גיגה

OCZ Vertex 3 120GB

Crucial M4 128GB

בשביל חלונות 7 ומשחקים כבדים

תודה

• תגובות 32
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תאמת - אחרי שחקרתי לעומק, אני נסגר יותר ויותר על SSD של CRUCIAL אבל לא M4 אלא על דגם הקודם שלהם - C300...לפי הביקורות אני לא אתקרב ל-OCZ, גם בגלל הפרינציפ - על הסיפור עם הכונני ה-VERTEX 2 (מעבר ל-25 ננו ב"שושו")

אומנם מהירויות הכתיבה שלו יחסית לא גבוהות (יחסית ל-SSD על בסיס הסנד-פורס) אך מהירויות הקריאה שלהם מדהימה, במיוחד כאשר אתה שם אותו על לוח-אם מבוסס P67 ומממש את המהירות של SATA-6.0GB/S...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי

פורסם

בכיף...אני בעצמי כולי במחקרים עדיין...קונה SSD עוד 8 יום (כשתתפנה הוויזה :lol: )...עד אז - ממשיך לקרוא ולחקור, אז אם מצאת משהו מעניין ששווה מבט - פרסם פה :xyxthumbs:

פורסם

מעניין מתי יגיע היום שבו אנשים יפסיקו להאמין למפרט הטכני של כונני Sandforce... כל פעם מוכח שהמקום היחידי שבו הם מקיימים את הנתונים הללו הם אך ורק בATTO שזו התוכנת בנצ'מרק שהכי לא משקפת סיטואציה אמיתית.

שימו לב לכל הביקורות שיצאו כבר (כולל הביקורת שיש באתר) על הכוננים הללו ותראו פעם אחר פעם איך הם לא מקיימים את הנתונים שמפרסמים.

פורסם

חותם תחת כל מילה.

מזמן אני לא מסתכל על מבחני ביצועים של היצרניות עצמן - זה מגוחח ולא יותר מצעד פרסומי נוסף.

קיימים המון פורומים בנושא, כולל תמונות של מבחני ביצועים שונים...לזה אני מאמין קצת יותר.

פורסם

בגלל שאין בישראל את ה-C300 הזמנתי היום את C400 M4 64GB של CRUCIAL.

ממתין שישלח לביתי :-)

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לקנות OCZ Vertex 3

אין להם במלאי. עוד כמה שבועות יהיו...

איפה קנית M4? :xyxthumbs:

פורסם

קניתי מפלונטר - ממש ממש אהבתי את השרות שם (תודה ענקית ליניר).

נתנו לי איתו מתאם מ-2.5 ל3.5 - איזה לקוח לא היה צריך אותו, של OCZ בטח נשאר מ-VERTEX 2.

ואני לא אלך על וורטקס. אני לא רוצה SSD מבוסס סנד-פורס. יותר מידי יופי בבנצ'ים, אבל אנשים שמבינים (ותאמין לי - קראתי המון על SSD בשבועיים האחרונים) אומרים שצריך ללכת או על אינטל או על CRUCIAL.

פורסם

קניתי מפלונטר - ממש ממש אהבתי את השרות שם (תודה ענקית ליניר).

נתנו לי איתו מתאם מ-2.5 ל3.5 - איזה לקוח לא היה צריך אותו, של OCZ בטח נשאר מ-VERTEX 2.

ואני לא אלך על וורטקס. אני לא רוצה SSD מבוסס סנד-פורס. יותר מידי יופי בבנצ'ים, אבל אנשים שמבינים (ותאמין לי - קראתי המון על SSD בשבועיים האחרונים) אומרים שצריך ללכת או על אינטל או על CRUCIAL.

בחירה מצויינת, אני מאוד מרוצה מהC300 שלי וממה שיצא לי לראות עד כה ביצועי הIOPS של הC400 אפילו מרשימים עוד יותר :)

פורסם

שלום לכולם,

########################

http://hwzone.co.il/news/135059

" עברו כמה חודשים, וראינו את כונני ה-Vertex 3 וה-Vertex 3 Pro מגיעים לידיהם של אתרי ביקורות שונים ברחבי הרשת, כשהם מצליחים לעמוד בהבטחות בצורה מרשימה ביותר, ונותנים את האות לצאת בחגיגות לכבוד בואו הרשמי של דור חדש ומשופר של כונני SSD "

" עד שנראה מה יוכלו להציע המתחרות - עושה רושם שהכונן האולטימטיבי של OCZ נהיה אולטימטיבי עוד יותר "

########################

קראתי לא מעט (גם באתר ובפורום כאן) שה- VERTEX3 מתקדם בהרבה מכל הישנים/החדשים האחרים.. מה שעשה אותו לבחירה מובנת מאליה עבורי.. אני פשוט מחכה לו.. ויש מצב שאקבל את ה- MAX IOPS בכלל..

פתאום אתם אומרים כאן שזה רק מספרים.. וזה מה שהחברה בחרה לפרסם.. מישהו יכול להסביר את זה בבקשה? מה עדיף על VERTEX3 ולמה?

תודה.

פורסם

שמע, אם אתה רוצה "מספרים" - הנה, חבר שלי קיבל את ה-C400 128 GB שלו:

[attachment deleted by admin]

פורסם

הנה אותו בנצ'מרק של Vertex 3, שוב פעם Crucial לקחו אותם בגדול לפי הנתונים הללו... הביצועי IOPS של הCrucial פשוט מדהימים.

Corsair-Performance-3-Series-120GB-CrystalDiskMark-Intel-RST-10.png

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים