עבור לתוכן

יש דרך לוודא שסלולרי אנדרואיד מחנות ישראלית לא עבר התעללות תוכנתית?

Featured Replies

פורסם

הבעיה שלי היא שיש לי אחלה מחירים לשיחות אז זה לא כלכך פשוט לי לעבור חברה או להתנתק מהם ולחזור אחרי 5 דקות כי אז לא יציעו לי בחיים את המסלול הזה ומה שאולי ארוויח באינטרנט אשלם בסוף בשיחות (אם לא הרבה יותר). העניין עם סיום ההתחייבות שציינתי הוא שאחריה הם יכולים להעלות לי תעריפים ואז יש לי "יותר מוטיבציה" לחפש חברה אחרת. אמנם עד כמה שאני יודע החוק מאפשר להם להעלות עד 17% בשנה אבל צריך לראות באיזו צורה הם יגיבו ובגלל זה רשמתי שאני מחכה לסיום ההתחייבות.

AG43:

כשתגמר לך ההתחייבות תוכל לעבור לחבילות ללא הגבלה.

אתה מתכוון ל - להתנתק מהם ואז ישר לחזור בתור לקוח חדש או שאתה יודע שאחרי ההתחייבות הם כן מאפשרים את החבילות החדשות ללא התנתקות מהמסלול?

עד כמה שהבנתי הדרך היחידה לקבל אותם היא אם אני משדרג מכשיר אצלהם וזהו, אשמח לדעת אם יש משהו אחר שהם לא טרחו לספר לי.

• תגובות 112
  • צפיות 12.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ברגע שאתה עובר מסלול אתה יכול לקחת איזה חבילת אינטרנט שבא לך.

פורסם

עמרי, האם הסוללה של המכשיר מספקת?

האם בשימוש יום יומי של נניח חצי שעה-שעה גלישה, חצי שעה משחקים, חצי שעה מוזיקה (אוזניות בעיקר) ו-20 דקות דיבור (וכמובן כמה SMSים ואפליקציות שמסתנכרנות כל הזמן כמו GMAIL וכו') הסוללה תחזיק יום שלם עם רזרבה סבירה (25% נניח)?

פורסם

קיבלתי אותו היום, קצת קשה לי לתת חוו"ד על הסוללה :)

לפי דיווחים מXDA לא אמורה להיות עם זה בעיה

פורסם

אני התכוונתי לעמרי השני :)

אבל בכל מקרה, תתחדש!!

האם כבר מצאו פתרון לפריצה שלו?

פורסם

חשבתי שזה הת'רד של הSGS2 :-X

פורסם
  • מחבר

ךםך

א. הסוללה של הדיזייר S שלי בסדר גמור.

ב. HTC שוקלים להפסיק לחסום את ה-bootloader, וכנראה גם יעשו את זה. הם כתבו את זה בפייסבוק שלהם.

פורסם

מצאתי בישראל כמה אנשים עם XTC-CLIP שיכולים לעשות S-OFF וROOT בתשלום סמלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים