עבור לתוכן

יש דרך לוודא שסלולרי אנדרואיד מחנות ישראלית לא עבר התעללות תוכנתית?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה? אף פעם לא ניסיתי לעשות את זה.

בכל מקרה בהגדרות של ה-wifi יש הגדרה של זמן שאחריו ה-wifi נכנס ל-sleep mode. כברירת מחדל הוא היה דולק תמיד.

• תגובות 112
  • צפיות 12.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש כאן תוכנה מעניינית שאמורה לחסוך סוללה עם כל הנושא של הWIFI:

http://www.addictivetips.com/mobile/connection-checker-for-android-fixes-weak-wifi-mobile-network-signals/

אני בכל מקרה מהאסכולה של להשתמש בDATA, יש לי SGS כבר כמה חודשים עם חבילה של 2 ג'יגה ואני לא מדגדג את הקצה הזה אפילו, ואני לא ממש מנסה לחסוך... אם לא מורידים סרטים וכאלה או משחקים גדולים באופן קבוע, זה די קשה לעבור כמה ג'יגות.

אפילו בבית אני לא מפעיל את הWIFI, הDATA CONNECTION הרבה יותר אמין ויציב לטעמי.

פורסם

אם תצליח תודיע לי. אני תקוע עם 42 ש"ח ל120 מגה!!

אני משלם 37 ש"ח ל120 מגה, פשוט בושה. כל מה שהם הציעו לי זה עוד כמה מגבייטים עלובים בעוד כסף או לקנות מהם עוד מכשיר. בקיצור - כשמנקים את כל הטשטושים שלהם, הם למעשה מציעים את "האינטרנט הכי יקר אי פעם".

גם אני רוצה לדעת אם מישהו הצליח לעבור לחבילות ללא הגבלה במהירות נמוכה מבלי לקנות מהם עוד מכשיר (הם רוצים שתשדרג כתנאי, פשוט בושה ופרסום שהוא עבודה בעיניים לגבי מה שיש להם להציע בתחום האינטרנט).

אני פחות דואג כי עוד חודש נגמרת לי ההתחייבות ואני אבדוק איזה דבר סביר בתחום האינטרנט יש לאחרים להציע (אורנג' כבר התקשרה אליי למרות שבחיים לא הייתי אצלה, גם כן "שמירה על מידע פרטי" בסלקום). עם סלקום אני מרגיש כמו האדם הקדמון בכל הנוגע לאינטרנט.

פורסם

אל תצפה לניסים ונפלאות בחברות אחרות...

פורסם
  • מחבר

אני פחות דואג כי עוד חודש נגמרת לי ההתחייבות

זאת בדיחה?

פורסם

חבילה של 120 מגה ב 40 שקל בטוח כן. לגבי השאר אני באמת לא יודע, אני פשוט לא חושב שיותר עלוב מזה יש, לאן כבר אפשר לרדת? - עמוד אינטרנט ליום ו 20 מיילים לחודש ?!

יש פה מישהו אצל אורנג' ופלאפון או אחד שעבר אליהם לאחרונה שיודע מה יש להם להציע בתחום האינטרנט למי שלא גולש "2 ג'יגה ליום" (בעיקר כשמגיעים מחברה אחרת)?

אולי אחרי בירור מקדים אני אהיה יותר חכם, מה שבטוח הוא שקשה לי להשלים עם תת מודרניות ברמה הזאת, הם מתייחסים לאינטרנט סלולרי כאילו זה פלזמה 70" או איזו תקשורת נדירה ויקרה ממאדים שמסופקת על ידי נאסא... כולה מוצר המוני עם מליוני משתמשים בארץ ומליארדי משתמשים בעולם שכבר מזמן עבר את שלב הראשוניות שלו או המחסור בלקוחות שמחייב מחיר גבוה.

פורסם

כשתגמר לך ההתחייבות תוכל לעבור לחבילות ללא הגבלה.

פורסם
  • מחבר

האם ישנת בתוך מערה בשלושת החודשים האחרונים, מנותק מהציוויליזציה?

פורסם

האם במקום לרמוז רמיזות מעצבנות אתה לא יכול להסיק שהחוק על הקטנת הקנסות לא חל על מסלולים עסקיים, וגם אם אפשר להחיל אותו איכשהו - העסקה שלי מאוד משתלמת לי כך שאני מעדיף להיתקע עם חבילה קטנה במחיר מופרז ולא לבטל את המסלול כולו?

פורסם
  • מחבר

בוודאי שזה חל על מסלול עסקי. לי היה מסלול עסקי בהתחייבות באורנג', כשרציתי לשדרג חבילה הם רצו ממני קנס מלא כמו כל התנתקות מאורנג', בגלל שהמעבר בין מסלול "עסקי" למסלול "פרטי" נחשב כמו ביטול התחייבות, מסתבר (בניגוד לשדרוג מסלולים בתוך המנוי העסקי/פרטי, שאפשר לעשות חופשי).

אז פשוט חיכיתי חודש עד ל-1 בפברואר (כניסת החוק ללקוחות קיימים), ואז עברתי למסלול (הפרטי) של 1300+1300. ללא קנסות כלל.

אם הייתי מחליט לעזוב את אורנג' לגמרי, הייתי משלם על פי חוק 8% מהממוצע כפול מה שנשאר וכו'.

ולא הבנתי מה כלכך "משתלם" בחבילה שלך אם אתה בעצמך אומר שאתה "תקוע" איתה ומחכה שהיא תיגמר...

מעבר לעובדה שמנוי "עסקי" זה - מניסיון אישי - בסך הכל דרך להגיד "אתה מקבל חבילות מחורבנות והרבה פחות טובות מאשר המנויים הפרטיים, אבל אנחנו קוראים לך "עסקי" ונותנים לך תור נפרד בסניפים אז אתה מרגיש גבר גבר ומתעלם מזה שאונסים אותך עם חבילות מסריחות"..

פורסם

אני משלם תשלום קבוע (כולל הכל) של 112 ש"ח. בשימוש בלי חשבון (חוץ מהאינטרנט, כאמור) מתווסף לזה תשלום ממוצע של 12-15 ש"ח מעבר לתנאי החבילה. חבל לי לעבור למסלול עם חבילת אינטרנט נורמלית שתעלה לי 80 ש"ח יותר. השאלה ששאלתי כאן בת'רד היא איך להחליף את חבילת האינטרנט בלי לעבור מסלול\לקנות מכשיר חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים