עבור לתוכן

יש דרך לוודא שסלולרי אנדרואיד מחנות ישראלית לא עבר התעללות תוכנתית?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

קראת את הביקורות? אני כן...

בכל מקרה, נחכה ונראה :)

המכשיר שלי מוגדר עם Wi-Fi פעיל (מחובר לראוטר בבית), BT פעיל (מחובר לאוזניה), וכמובן Mobile Network פעיל. ה-GPS כבוי.

יש לו סינכרון מלא מול גוגל (גם ג'ימייל וגם calendar), וסינכרון מלא (גם אנשי קשר וגם עדכונים) מול פייסבוק.

עם רשימת אנשי קשר של איזה 2,000 איש.

אני משתמש בו בעיקר ל-SMSים / פייסבוק / אימייל. מעט שיחות, אולי חצי שעה - שעה ביום.

ניתקתי אותו מההטענה היום ב-11 בבוקר. נראה מה יהיה.

אגב, בחרתי אותו כי הוא בין המכשירים היחידים שהגיע בגודל נורמלי (בגודל של האייפון 4), ומחברה מכובדת (לא רוצה סמסונג וגם אם הם היו מוציאים בסוף את הגלאקסי אס 2 מיני שלהם, לא בטוח שהייתי רוצה להיתקע איתו).

בינתיים ה-Sense UI מוכיח את עצמו כמגניב רצח.

• תגובות 112
  • צפיות 12.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תתחדש :xyxthumbs:

בקרוב אצלי

אשמח לכמה מילים על זמן הסוללה (כמובן אחרי כמה זמן של שימוש)

פורסם
  • מחבר

למה אתה צריך WIFI פעיל?

בשביל להתחבר לאינטרנט?

לא רואה סיבה להשתמש באינטרנט הסלולרי כשיש לי ראוטר אלחוטי שיושב בערך 40 ס"מ מהמכשיר..

המכשיר מסתנכרן כל דקה, מול גוגל, פייסבוק, whatsup וכו'.. הוא צריך חיבור אינטרנט פעיל.

פורסם

עדיין מעניין... גאלאקסי S בתנאים שאתה מתאר בבבהירות מסך נורמאלית מחזיק בערך יום, בדרך כלל קצת פחות, קשה לי להאמין שיחד עם SENSE HTC הצליחו לעשות קסם ולהכפיל זמן...

פורסם

בשביל להתחבר לאינטרנט?

לא רואה סיבה להשתמש באינטרנט הסלולרי כשיש לי ראוטר אלחוטי שיושב בערך 40 ס"מ מהמכשיר..

המכשיר מסתנכרן כל דקה, מול גוגל, פייסבוק, whatsup וכו'.. הוא צריך חיבור אינטרנט פעיל.

אבל אתה גם ככה מחובר דרך הסלולר ויש לך חבילה שאתה לא מתקרב לנצל, למה סתם לבזבז סוללה?

פורסם
  • מחבר

כי את ה"לא מתקרב לנצל" הזה אנחנו עוד לא יודעים, אני לא יודע כמה כל העדכונים האלה מהפייסבוק תופסים לי.. נחכה ונראה.

התקנתי גם network monitor שבודק בדיוק את זה. בינתיים אני חוקר ובודק...

אגב אחרי כמה שעות אינטנסיביות של שימוש במכשיר ובעיקר כל מיני התקנות והגדרות, הסוללה כבר הספיקה לרדת בחצי, ואז קלטתי שלמעשה כל הדברים שאי פעם פתחתי - עדיין חיים ברקע :-X

אז התקנתי Advanced Task Manager שאמור אני מקווה באמת לעשות EXIT כל פעם שאני נכנס לאיזה משהו ואז יוצא ממנו חזרה לעמוד הראשי.

פורסם

שימוש בתוכנות TASK KILLER רק יהפכו את המצב לגרוע יותר. תן למכשיר לעשות את שלו. ושאתה יוצא מאפליקציה, תשתדל לצאת בעזרת מקש ה BACK ולא HOME

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל? עושה רושם שכך או כך המכשיר פשוט עושה לאפליקציה סוג של "Minimize" בלבד..

בכל אופן, אני אנסה את שתי הדרכים.

אגב, הסתכלתי ב-battery use ואני רואה שהרוב (55%) נוצל ע"י המסך (Display). ה-WiFi למשל לקח רק 3%.

פורסם

כשאתה סוגר אפליקציה בעזרת מקש הבית, המכשיר ממזער אותה. אם אתה לוחץ BACK הוא סוגר אותה לגמרי ;D

פורסם

ירידה בחצי כבר נשמע יותר כמו משהו הגיוני :) שום סלולאר לא יחזיק עם כל מה שאמרתי פתוח יומיים בלי משחקי כיבוי והדלקה של כל מיני פיצ'רים, אין מצב לצערי...

וויפי לוקח לא מעט ממליץ מאד לכבות אותו ולבדוק את חבילת הגלישה (כמה יש לך ? ) אגב כאמור שנאמר סגירה מחושבת של אפליקציות ל אתעזור בהרבה לסוללה, יש לשים לב לאפליקציות כבדות מבחינת סוללה שכן נשארות דלוקות ברקע כמו : וואטסאפ שפשוט זולל סוללה בטירוף וסקייפ למשל...

פורסם
  • מחבר

זה היה אחרי 5-6 שעות שבהן המסך דלק ללא הפסקה וכל הזמן הורדתי דברים והתקנתי והפעלתי, ושיחקתי אנגרי בירדס :)

והוויפי פעל כל הזמן. כנ"ל לגבי וואטסאפ - אתה אומר שהוא זולל סוללה? אז אולי עדיף לסגור אותו, במילא יש צ'ט פייסבוק עם push notifications...

אה, גם הג'יפיאס פעל כששיחקתי קצת עם waze..

יש לי חבילת 2.5 ג'יגה.

פורסם

אני עם מכשיר HD2@HyperDroid ואני טוחן את המכשיר (3G DATA כל הזמן פועל, סנכרון שרת Exchange, שימוש ב- BT מידי פעם, ניווט - כל הזמן ה- GPS דלוק, גלישה באינטרנט, מרקט, סקייפ ומסנג'ר מידי פעם, משחקים ועוד), ביום למחרת יש עדיין 30-45% סוללה.

אני לא משתמש במנהלי משימות למיניהם, מניסיון שלי איתם הסוללה נגמרת מהר יותר, פשוט לצאת מאפליקציות עם ה- Back כפי שנאמר כאן לפני.

ה- Desire S בהיותו עם סוללה גדולה יותר, מסך קטן וחסכוני יותר, ומכשיר Native Android, אמור להחזיק יותר (אולי ה- Sense באמת משפיע על הסוללה בצורה דרסטית, תמיד אפשר להתקין ROM ללא Sense, ולשים עליו LauncherPro/ADW).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים