עבור לתוכן

בעיה Blue Coat K9 Web Protection

Featured Replies

פורסם

שלום קהילת HWzone

אז כך הורדתי תוכנה (Blue Coat K9 Web Protection) תוכנה שחוסמת אתרים פורנוגרפיה ועוד...

אז חסמתי כמה אתרים

עבר מלאה זמן שלא השתמשתי בתוכנה ושלשום נסתי לחסום אתר ופתיעום אומר לי שה הסיסמה שוגיא

אני מנסה עוד עוד לא מצליח לפתוח ואז אני מפעיל את המחשב מחדש מנסה להיכנס לגוגל עדיין חוסם

מתי שאני מנסה להסיר אני צריך לכתוב סיסמה ואז בצד יש אפשריות עם שחכוים את הסיסמה צריך להקליד את

האימייל ואז שולח את הסיסמה באימייל אני רשמתי את האימייל מחכה יום יומים אין תגובה ???

בשביל להיפטר מהתכנה הזאות צריך לעשות פירמוט ואני לא רוצה יש לי הרבה דברים חושבים

פורסם
  • מחבר

uppppppppp

פורסם

שלום,

אם היית מכניס את הדיון הזה בפורום הנכון אולי היית מקבל התייחסות.

מועבר

כל טוב,

גבריאל

פורסם

מקריאה של דקה בגוגל יש כמה דרכים לעקוף את מנגנוטן ההגנה, אבל להתאמץ אם אתה יכול לקבל תמיכה מהחברה עצמה?

פורסם
  • מחבר

מקריאה של דקה בגוגל יש כמה דרכים לעקוף את מנגנוטן ההגנה, אבל להתאמץ אם אתה יכול לקבל תמיכה מהחברה עצמה?

זה מה שעשתי לפני שפנתי ל HWzone הם רק אומרים "שצריך לעשות פרמוט" ואני לא רוצה יש לי הרבה דברים חשובים במחשב

אני מכיר הרבה דברים לעקוף את זה ה "Blue Coat K9 Web Protection" וזה לא עוזר

חוסם אתרים כמו פייסבוק proxy יוטיוב ועוד....

משהו יכול לעזור לי :D

פורסם
  • מחבר

אין שום סיכוי שזאת התשובה שקיבלת.

יש עוד דרך לעקוף את זה ואני יודע איך נכנסים לדיסק C ואז Windows ואז system32 ואז Driver ואז Dckd.sys

ומתי שאני מנסה להסיר את זה יש הודעה כזואת "הסרה זו עלולה לגרום נזק למחשב שלך האם ברוצנך להסיר את זה"

ביגלל שזה קובץ מערכת אז אני לא יכול להסיר יש עוד דרכים שאתה אולי יודע

פורסם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים