פורסם 2011 באפריל 3014 שנים למי שלא זוכר שיצא USB 2 יצא באותה תקופה גם כרטיס PCI שמאפשר חיבור זה למחשבים שאין להן כניסת USB או יש להם USB 1 שאלתי ממש פשוטה האם קיים כרטיס דומה שמאפשר חיבור של USB 3 ?
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים קיים ואפילו זמין לרכישה באיביי במחירים מצחיקים (ואין על זה מכס ומע"מ אז בכלל יוצא זול).
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים תוודא שכרטיס ההרחבה שאתה קונה תומך ב-pci-e 2.0 ומעלה. במיוחד אם אתה הולך לחבר לו יותר מכונן אחד.(ההבדל במחיר הוא מזערי, אם הוא קיים בכלל).
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים בחו"ל כרטיס PCI-E עם SATA 6GBIT וUSB3 עולה בסביבות המאה שקל.הם התחילו יקר ועכשיו יורדים במחיר ומתחילים להימכר יותר ויותר.בארץ נמכרים כרטיסים רק עם USB3 וללא SATA 6GBIT בסביבות ה100 שקל.אם כבר לקנות בקר, ובמידה וחסר לך בלוח גם SATA 6GBIT, אז עדיף (וכמעט חובה אפשר לומר) כרטיס בקר שפותר את שני הדברים.אם נציגי חנויות קוראים את זה שיקחו את זה לתשומת ליבם ויעבירו את זה הלאה.אנשים צריכים בקר משולב במחיר משתלם.אני עובר על רשימת הבקרים בחנויות ואני מזועזע מהזבל הלא רלוונטי שיש שם.כמו גם מזה שאין בקר SATA 6GBIT בכלל בהרבה חנויות.שלא לדבר על בקר משולב שכמעט בלתי אפשרי למצוא.עריכה:רוצים אתגר ?תמצאו בקר SATA 6GBIT בארץ (חיפשתי 20 דקות ועוד לא מצאתי).רוצים משימה בלתי אפשרית ?תמצאו בקר משולב SATA 6GBIT + USB3 בארץ (אם את הראשון לא מצאתי, מה הסיכוי למצוא את זה...).
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים מה הצרכים שלך בדיוק? האם זה בשביל כונן קשיח חיצוני בודד? אם לא אז יעזור אם תפרט כמה שיותר.
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים מחבר מה הצרכים שלך בדיוק? האם זה בשביל כונן קשיח חיצוני בודד? אם לא אז יעזור אם תפרט כמה שיותר.יש לי במחשב USB2 ו SATA 3GB\Sקניתי כונן חיצוני 2T אשר תומך ב USB3 נראה לי שכדאי לקנות בקר אשר יתמוך במהירות הגבוהה בינתיים יש לי כונן חיצוני אחד אבל יכול להיות שבעתיד הקרוב יהיה יותר עוד אחד
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים מחבר בחו"ל כרטיס PCI-E עם SATA 6GBIT וUSB3 עולה בסביבות המאה שקל.הם התחילו יקר ועכשיו יורדים במחיר ומתחילים להימכר יותר ויותר.בעקבות חוסר ידע בנושא הבקרים האם יש לך דגם מומלץ או חברה ידועה ?אשמח לקבל לינק לדגם מסויים תודה על העזרה
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים גם אני לא מבין בזה. לא שאני נותן לזה לעצור אותי. תעיף מבט בזה. http://www.google.com/products/catalog?hl=en&q=usb3+controller&um=1&biw=774&bih=463&ie=UTF-8&cid=838892567710912246&sa=X&ei=DmW8TYu3HIqZ8QPf1enbBQ&ved=0CGMQ8wIwAA#
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.