פורסם 2011 באפריל 2914 שנים שלום,יש לי שני מחשבים עם וינדוס 7, הם מחוברים בניהים ע"י כבל רשת מוצלב.המחשב "שרת" מחובר לאינטרנט ADSL, איך לשתף את החיבור עם המחשב השני?
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים לך לפרופרטיס של כרטיס הרשת שלך ואפשר את האפשרות "אפשר למחשבים אחרים להשתמש בחיבור האינטרנט שלך" נמצא תחת הלשונית שיתוף.אם אתה משתמש בחייגן יש גם שם אפשרות שיתוף לחיבור האינטרנט.
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים שלום,יש לי שני מחשבים עם וינדוס 7, הם מחוברים בניהים ע"י כבל רשת מוצלב.המחשב "שרת" מחובר לאינטרנט ADSL, איך לשתף את החיבור עם המחשב השני?יש לך כאן מדריך מסודר בנושא -- http://www.netcheif.com/Articles/ICS/ICS.htm. בכל מקרה עדיף נתב. למה -- http://www.netcheif.com/Articles/Router/router.htm
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים מחבר יש לך כאן מדריך מסודר בנושא -- http://www.netcheif.com/Articles/ICS/ICS.htm. בכל מקרה עדיף נתב. למה -- http://www.netcheif.com/Articles/Router/router.htmתודה, אבל אין שם מדריך לוינדוס 7
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים מחבר כמה עצלן אפשר להיות? לא עזר -.- עשיתי הכל בדיוק כמוהו ועדיין אין אינטרנט במחשב השני
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים Network and Sharing Center -> Change adapter settingsתסמן את שני החיבורים (1 של האינטרנט והשני של הLAN שמחובר למחשב השני) - כמובן ששניהם צריכים להיות בenableמקש ימניBridge Connectionsתעשה גם מה שכתוב בתגובה השניהעובד?
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים מחבר המבנה של הרשת אצלי קצת שונה.במחשב הראשון 2 כרטיסי רשת + חייגן.במחשב השני כרטיס רשת אחד.לא הבנתי מתוך הקליף איך להגדיר את הכתובות בכרטיסי הרשת שמחוברים ביניהם בכבל המוצלב.בשלב האחרון כשהוא עושה בדיקה אוטומטית ומקבל "אישור" לזה שהבעיה תוקנה אני מקבל הודעה שאין שום בעיה.
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים אז בוא ונסכם את כול התשובות. עשיתי קצת בדיקות ונראה לי שזה מה שאתה צריך לעשות.תפעיל שיתוף בכרטיס הרשת שמתחבר למחשב השני ובחייגן. אם עשיתי גשר תמחק אותו לפני כן.סליחה על העריכות אין לי את הקוניפיגורציה שיש לך וזה קצת קשה לבדוק. זה עובד לך?
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים מחבר בכרטיס רשת שמתחבר לנתב לך להגדרות ותשתף את חיבור האינטרנט. בין שני כרטיסי הרשת תעשה BRIDGE. ובחייגן תפעיל גם שיתוף ותבחר את כרטיס הרשת שמתחבר לנתב. לקחתי את כרטיס הרשת שמתחבר לנתב ועשיתי לו שיתוף, כשאני בא לעשות לו גשר עם כרטיס הרשת הפנימי (זה שכבל הרשת המוצלב בו) אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שכדי לעשות גשר צריך לפחות שני חיבורים אשר אינם חיבורים ששותפו.ואם אני מנסה לעשות לחייגן שיתוף אחרי שעשיתי לכרטיס הרשת יוצאת הודעת שגיאה שאומר כי קיים כבר חיבור משותף וכי הוא יתבטל לצורך שיתוף החייגן. החייגן עובד ב L2TP.ואם אני עושה גשר בין שני כרטיסי הרשת והופך את החייגן לחיבור משותך אני מקבל שגיאה 868 של החייגן.
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים מחבר תפעיל שיתוף בחייגן ובחר את הכרטיס רשת שמתחבר בכבל המוצלב למחשב השני. אם עשיתי גשר תמחק אותו לפני כן. עשיתי, אין אינטרנט במחשב השני -.- אולי הבעיה בהגדרה שלי של כרטיסי הרשת הפנימיים, הם מוגדרים כך: המקף 2 הכוונה לזה שבמחשב השני אותו הדבר רק 2 בסוף סליחה על העריכות אין לי את הקוניפיגורציה שיש לך וזה קצת קשה לבדוק. זה עובד לך? שלילי =(
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים החלטתי להפסיק לבלבל לך את המוח.הנה תשובה סופית ומדוייקת. בהצלחה. זאת הקונפיגורציה המדוייקת שלך.http://ghost301tech.wordpress.com/2010/06/04/ics-and-homegroup-over-cross-over-cable-in-windows-7-how-to/
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים מחבר החלטתי להפסיק לבלבל לך את המוח.הנה תשובה סופית ומדוייקת. בהצלחה. זאת הקונפיגורציה המדוייקת שלך.http://ghost301tech.wordpress.com/2010/06/04/ics-and-homegroup-over-cross-over-cable-in-windows-7-how-to/סוף סוף =) הלינק הזה עזר והכל עובד עכשו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.