פורסם 2011 באפריל 2914 שנים שלום,התקנתי את WIN7 על כונן E כשהיה קיים כונן C שעליו יש VISTA.הBOOT מהמחשב מתבצע על C - שם קיים תפריט בחירה בין VISTA ל WIN7.אני מעוניין להוציא את כונן C - עליו VISTA שממנו המחשב עושה BOOT,ולהשאר עם כונן E - שעליו WIN7. שיהפוך לכונן C.איך אני מסדר את ה BOOT על כונן זה. שהמחשב יעלה תקין?תודה.
פורסם 2011 במאי 114 שנים לא בטוח שזה יעבוד, כי הוא מתכנן להוציא בכלל את כונן C מהמחשב (למיטב הבנתי).אם זכרוני איננו מטעני, אתה יכול להסיר את הכונן ואז לבצע התקנת תיקון של חלונות 7 באמצעות הדיסק המקורי.
פורסם 2011 במאי 114 שנים ...אני מעוניין להוציא את כונן C - עליו VISTA שממנו המחשב עושה BOOT,ולהשאר עם כונן E - שעליו WIN7. שיהפוך לכונן C.
פורסם 2011 במאי 114 שנים מוציא את C ונשאר עם הכונן עליו מותקנת מערכת ההפעלה 7....אז תעשה כמו ששניצל הציע לך..
פורסם 2011 במאי 214 שנים מחבר לא מסתדר לי לעלות BOOT דרך הדיסק של WIN7.יש אפשרות חלופית לסדר את זה מתוך הWIN7? לפני שאני מוציא את הדיסק. ואז להוציא את הדיסק?
פורסם 2011 במאי 814 שנים מחבר המחשב לא עולה BOOT עם דיסק WIN7. רושם הערה כלשהיא בדקתי באינטרנט כלמיני פתרונות לא הסתדר.אין אפשר לסדר BOOT מתוך הWIN7 עצמו?לא הגיוני...
פורסם 2011 במאי 2514 שנים מחבר עדיין צריך תשובה,מקווה שלא שכחתם אותי...מיטב המוחות כאן ולאפחד אין פתרון / תשובה בשבילי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.