עבור לתוכן

רציתי לשאול לגבי סינון של גוגל

Featured Replies

פורסם

יצא לי לבדוק תמונות באתר Getty Images אבל בניגוד לאתרי תמונות אחרים אין שם מחירון. מי שרוצה נדרש ליצור איתם קשר והם קובעים את המחיר לאחר "בדיקה". זכותם לדרוש מה שהם רוצים.

הבעיה שלי שאין שום איזכור בגוגל לגבי המחיר בפועל, או לפחות דוגמא מספרית של לקוח כלשהו. לא יכול להיות שאין ברשת במקום כלשהו בין אם בפורום או בבלוג או בכל מקום אחר שמישהו לא כתב כמה דרשו ממנו. ניסיתי לחפש כל מיני צירופי מילים ובאף אחד לא קיבלתי תוצאה עם מחיר או אפילו חו"ד של לקוח. זה לחלוטין לא הגיוני!!!!!!

האם לדעתכם יש לאתר הסכם עם גוגל שלא יציגו תוצאות כאלה?

פורסם

אנשים בימינו שוכחים שיש עוד מנועי חיפוש...

גש לבדוק בעצמך ועד סוף ט"ש תחזור עם התשובה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי חיפשתי בבינג ומצאתי בלוג שכתוב מחיר תמונה או חבילה ;) .

1. מעניין אותי למה הם מסתירים את המידע הזה. הרי כל שאר האתרים המתחרים לא מסתירים. יש לכם רעיון לסיבה?

2. אז אפשר למצוא ברשת את המחיר. נשאלת השאלה איך "במקרה" זה לא מופיע בתוצאות גוגל? לא נראה לי שזה צירוף מקרים. אני חושב שיש כאן יד מכוונת. אתם גם חושבים ככה?

פורסם

יש דרך מאוד מאוד קלה לגרום לעמוד אינטרנט לא להופיע בגוגל.

<META NAME="ROBOTS" CONTENT="NOINDEX">

שום קונספירציה ושום הסכמים סודיים עם גוגל.

פורסם
  • מחבר

יש דרך מאוד מאוד קלה לגרום לעמוד אינטרנט לא להופיע בגוגל.

<META NAME="ROBOTS" CONTENT="NOINDEX">

שום קונספירציה ושום הסכמים סודיים עם גוגל.

אמנם אנחנו בפורום מחשבים אבל אני לא מהתחום המקצועי :'( .

האם מה שציינת אומר שכל אחד יכול להשפיע על תוצאות החיפושים בגוגל?

בין אם זה נכון או לא - אם הנהלת אתר גטי אימאג'ס גרמו להעלמת תוצאות לא רצויות, למה הם לא פעלו כך באתרי חיפוש נוספים?

ואם גוגל מאפשרים לשחק עם התוצאות הם ממש חרא מבחינת אמינות :pissed:

פורסם

"לשחק עם התוצאות"? כל מה שזה עושה זה לומר לאתרי חיפוש "אל תאנדקסו את הדף הזה".

פורסם
  • מחבר

תשמע אני אומר שוב שאני לא מבין בבניית אתרים וכל מה שקשור לזה. יחד עם זאת צריך לזכור שמדובר באתר חיצוני (גוגל) ולא בשרת של גטי אימאג'ס.

האם הם עדיין יכולים לגרום לאתרים אחרים לא להופיע בגוגל? אם אני למשל אפרסם בלוג אחרי זמן קצר משום מה הוא ייעלם מגוגל (בטוח עשו את זה לפניי). השאלה מי גרם לזה? האם הנהלת האתר שלהם לוחצת על גוגל או הנהלת האתר שפירסמה את הבלוג שלי?

פורסם

הם לא מעלימים שום אתר, גם לא כאלה שעוברים על החוק.

(אתה מוזמן לחפש בגוגל את התוכנה/משחק/אלבום מוזיקה החביב עליך בצירוף המילה "torrent", ולמצוא עשרות אתרים פירטיים שמציעים אותו בחינם באופן לא חוקי)

פורסם

הם מעלימים אתרים שעוברים על החוקים של גוגל, לפחות בכל הנוגע להונאות במשקל האתר בחיפושים..

פורסם

זה חלק ממנגנון הדירוג שלהם הם פוסלים אתרים שלא ראויים להופיע במיקום גבוה, ובמקרים מסויימים מענישים אותם על פעולות מסויימות ע"י שליחה ל-sandbox לתקופות מסויימות (ולעיתים לצמיתות במקרים חריגים).

זה לא נחשב "העלמה" במובן שפותח הדיון מדבר עליו (קונספירציה).

פורסם

הם לא מעלימים שום אתר, גם לא כאלה שעוברים על החוק.

(אתה מוזמן לחפש בגוגל את התוכנה/משחק/אלבום מוזיקה החביב עליך בצירוף המילה "torrent", ולמצוא עשרות אתרים פירטיים שמציעים אותו בחינם באופן לא חוקי)

התכוונתי לעבירות קצת יותר רציניות (פורנוגרפיית ילדים וכד').

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים