פורסם 2011 באפריל 2914 שנים ^ מתערב שאתה גולש קבוע שם, ולא בשביל הצחוקים : וחוצמזה, אז בוא נדבר בשפה שלהם. שם עליך זין חמוד.
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים חוץ מזה Milford Cubicle הראתי לך אותה פעם בתרד אחר אז אין לך שום סיבה לזלזל או לצחוק עלי אני יודע בוודאות שראית את המערכת שבניתי אז מה??? ברור שראיתי, אני זוכר מי אתה.. בגלל זה אני יודע שיש לת'רד הזה פוטנציאל להיות מצחיק מאוד, ולכן הודעת המעקב
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים Zeev86, אני מציע לך למתן את טון הדיבור שלך. אם אתה לא מבין למה צוחקים על הבן אדם אז עדיף שלא תתחיל להיות העו"ד שלו.
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים אז בוא נדבר בשפה שלהם. שם עליך זין חמוד.במקרה שלך הייתי מעדיף לשים משהו יותר מוחשי :-*
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים אם אתה חושב שקוד שכתבו לפניך מזמן, והקוד הזה שופץ, תוקן ועודכן עם הזמן ע"י ניסיון של שנים ושל אנשים חכמים לא טובאו שמא ניתן לכתוב אותו עם פחות באגים (איזה באגים יש בפתרונות הקיימים?) ויותר יעיל - בבקשה. כדי לשנות סדרי עולם צריךלהיות חדשניים, חכמים וכמובן שליטה מלאה בנושא - אלגוריתמיקה, שפות, אבטחת מידע, רשת. אני לא רואה איפה אתה נכנס כאן.
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים מחבר אתה לא רואה כי אתה לא מכיר אותי ואתה לא יודע מה בניתי בעבר ומה אני מסוגל לעשותכבר כתבתי על קצה המזלג שבמערכת מוכנה כדי לקרוא הודעה כל שהיא במערכת הפורומיםאתה מריץ מלא קבצי ינקלוד שחלקם בכלל בודקים אם יש לך הודעה פרטית חדשהבנוסף, שילוב של דפי AJAX. לדוגמה, במערכת מוכנה כדי שיהיה לך RSS אתה צריך להוסיף פלאגין שלםכאשר אני רק צריך לתכנת עמוד 1 מקסימום 2 עמודים ולקשר אותם בהתאם. מתכנת יכול לבנות דף אג'קסשבלחיצה על כפתור בודק לך אם יש הודעות חדשות בתרד ומציג אותם בהתאםכל זאת מתבצע ללא בידקה של הרשאות משתמשים בדיקת הודעות פרטיות חדשות ועוד.תחכום מסוים שדורש הרבה פחות משאבים וקוד, גם למשתמשים האתר עובד הרבה יותר מהר.שוב, אני לא בא להמציא את הגלגל מחדש, אבל כאשר אתה עושה כןאתה יודע לבנות הכל מאפס, אתה יודע איפה אפשר לשפר, איזה נקודות חולשה יש למערכות שאפשר לנצלוכו', בנוסף ההתאמה לאתר, לעיצוב שלו ולתוכן שלו זה כאמור היתרון הכי גדול.תחשוב ש KSP עכשיו רוצים לפתוח מערכת פרומים.חוץ מזה שהאתר שלהם זוועה ואפשר לבנות את כל האתר מחדש בצורה הרבה יותר טובהמה אני יגיד להם? לכו תורידו מערכת מוכנה בשם SMF או SOOP PORTAL \ Web Wiz Forumsאו שאני פשוט יתכנת להם משהוא שיהיה משולב באתר שמתאים לעיצוב וכל האתר?
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים עדיף לקחת משהו שבנוי בצורה מעולה ומוכחת ולעשות אדפטציות כך שיתאים לצרכים שלך.
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים מחבר פעם ראית קוד מקוד של מערכת מוכנה?זה אחד משולב בתוך השני זה ממש בעיה לדעת מה שייך לזה ומה שייך לזה...אם בא לך תוריד את המערכת של WEB WIZ ותראה את הקוד שםוכל פעם שכתוב לך <!-- #include fileזה קורא את הקוד המקור של קובץ אחרשים לב שבכל העמודים כמעט תמיד יש:<!-- #include file="database/database_connection.asp" --><!-- #include file="includes/version_inc.asp" -->ותמיד יש<!--#include file="common.asp" -->בכל עמוד מסכן טוען לך את הקובץ הזה ובקובץ הזה יש לך:<!-- #include file="includes/global_variables_inc.asp" --><!-- #include file="includes/setup_options_inc.asp" --><!-- #include file="includes/version_inc.asp" --><!-- #include file="database/database_connection.asp" --><!-- #include file="language_files/language_file_inc.asp" --><!-- #include file="language_files/RTE_language_file_inc.asp" --><!-- #include file="functions/functions_common.asp" --><!-- #include file="functions/functions_login.asp" --><!-- #include file="functions/functions_session_data.asp" --><!-- #include file="functions/functions_filters.asp" --><!-- #include file="functions/functions_windows_authentication.asp" --><!-- #include file="functions/functions_member_API.asp" --><!-- #include file="includes/ads_inc.asp" --><!-- #include file="functions/functions_report_errors.asp" -->עכשיו אתה מתחיל להבין שיש פה ברדק וזה עוד על קצה המזלגאז למה?!?!
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים עכשיו לפחות הבנתי מה זה קבצי ינקלוד, ממש שחר חסון אתה... :lol: :lol: מחכה בקוצר רוח לפוסט הבא.. :cwm39:
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים עכשיו לפחות הבנתי מה זה קבצי ינקלוד, ממש שחר חסון אתה... :lol: :lol: גם אני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.