עבור לתוכן

כרטיס גרפי לא צולח את 3DMARK 2001. מדוע?

Featured Replies

פורסם

הרצתי את 3DMARK 2001 SE על כרטיס ה-GF2 Ti שלי (לא בהמהרה) והוא לא הצליח לסיים את המבחנים והמחשב אותחל עקב כך. מתקבלת ההודעה

// The driver for the display device got stuck in an infinite loop. This

// usually indicates a problem with the device itself or with the device

// driver programming the hardware incorrectly. Please check with your

// display device vendor for any driver updates.

וגם זה :

ShutdownCount: 54

Shutdown: 0

EventCount: 3

BreakCount: 3

BugcheckTriggered: 1

DebuggerNotPresent: 1

DriverName: nv4_disp

EventFlag: 1

DeviceClass: Display

DeviceDescription: NVIDIA GeForce2 Ti

HardwareID: PCI\VEN_10DE&DEV_0151&SUBSYS_03E910B0&REV_A4

Manufacturer: NVIDIA

DriverFixedFileInfo: FEEF04BD 00010000 0006000D 000A0908 0006000D 000A0908 0000003F 00000008 00040004 00000003 00000004 00000000 00000000

DriverCompanyName: NVIDIA Corporation

DriverFileDescription: NVIDIA Compatible Windows 2000 Display driver, Version 23.12

DriverFileVersion: 6.13.10.2312

DriverInternalName: nv_disp.dll

DriverLegalCopyright: Copyright © NVIDIA Corp. 1996-2001

DriverOriginalFilename: nv_disp.dll

DriverProductName: NVIDIA Compatible Windows 2000 Display driver, Version 23.12

DriverProductVersion: 6.13.10.2312

אולי מישהו יוכל לומר לי מה הבעיה. יש לי דרייברים 23.12 שהם המתאימים עד כמה שידוע לי.

רק אוסיף שלא היתה בעיה עם הכרטיס (אמנם לא הרצתי את 3DMARK עדיין) אבל כן ניסיתי קצת O/C וקצת אח"כ

כשהרצתי עוד תוכנת מבחן לכרטיס, N-BENCH2 למי שמכיר, קרתה התקלה הראשונה שאתחלה את המחשב בגלל

שהכרטיס ערער את יציבות המערכת. כרגע, אני לא בהמהרה, אבל הייתכן שמשהו פיסי קרה לכרטיס או אולי צריך

להתקין דרייברים שוב, אלה או אחרים?

אודה על עזרתכם.

פורסם

סביר להניח שיש לך צ'יפסט של VIA.

גש ל-כאן ותוריד את ה4IN1 הכי חדשים שיש.

פורסם
  • מחבר

סביר להניח שיש לך צ'יפסט של VIA.

גש ל-כאן ותוריד את ה4IN1 הכי חדשים שיש.

תודה אבל שכחתי לציין שכבר הורדתי את כל הדרייברים הנחוצים כולל זה של VIA והתקנתי. בינתיים עשיתי עוד כמה

הרצות של 3DMARK ובחלק הן הסתיימו ללא תקלה, בחלק אחר המבחן פשוט נפסק באמצע , סגר את עצמו, וחזר לחלונות.

מדובר בכרטיס חדש במחשב חדש (AMD 1700) כך שאני צריך לדעת : האם העובדה שלא כל ההרצות מסתיימות

כשורה, מעידה שמשהו בכרטיס פגום ועלי להחליפו? האם בגלל שהכרטיס עבד בסביבה מומהרת זמן קצר נגרם נזק פיסי כלשהו?

איך אפשר לברר את העניין?

פורסם

לאילו טמפרטורות הכרטיס מגיע? מי היצרן של הכרטיס?

פורסם
  • מחבר

הכרטיס של GAINWARD. נקרא גם XP GOLDEN VIVO. איך אפשר לדעת טמפרטורה שלו? ב-MBM אני רואה את המעבד (48 מעלות)

רכיב נוסף (לוח אם?) 37 מעלות ועוד אחד שכנראה לא מחובר כי הוא במינוס כל הזמן.

צירפתי תמונה של ההודעה המתקבלת לאחר תקלה ממנה אפשר ללמוד שהבעייה היא בדרייברים. אז חזרתי אחורה מ23.12 ל-23.11

שזה לפי הבנתי מה שמומלץ אבל הבעיה לא נעלמת. הדרייברים הבאים כבר מיועדים יותר ל-GF4 למיטב ידיעתי אז מה נשאר? אולי ננסה אותם

בכל זאת או שיש דרייברים אחרים?

ואם הבעיה לא תיפתר האם זו אינדיקציה חזקה שהבעיה בכל זאת בכרטיס? השאלה אם אוכל להחליף אותו רק בגלל שלא יציב ב-3DMARK.

פורסם

אוקיי, אם זה Gainward אז נפסול בעיה של התחממות, אני חושב.

נסה לעדכן דרייבר, כל הדרייברים של nVIDIA מתאימים לכל הכרטיסים שלה. ואולי זה ישמע קצת מוזר, אבל נסה להתקין מחדש את 3D Mark.. ;)

פורסם

האם ביצעת איזה שינוי מהירות ללוח ???

פורסם
  • מחבר

כפי שציינתי, לפני שהרצתי את 3DMARK עשיתי נסיון בהמהרה (קשה להתאפק עם תוכנת EASYTUNE של GIGABYTE).

כשהרצתי תוכנת בדיקה אחרת, N-BENCH2 הכרטיס לא עמד במאמץ ואתחל המחשב. אז החלטתי לעבוד במהירות רגילה

בינתיים וגם עם זה 3DMARK בעייתי. אבל הנה צץ עניין יותר מהותי : בדקתי את התקליטור שבא עם הכרטיס והתברר לי

שזה לא הכרטיס הספציפי שהזמנתי! ברררר...

שלי היה אמור להיות GOLDEN SAMPLE שהוא כרטיס משופר עם יכולות גרפיות עדיפות, כנראה שהכרטיס הנוכחי איננו כזה.

אחרי כל הדבורים בחנות והבטחות חגיגיות שאין מה לדאוג, נתנו לי כרטיס קצת פחות טוב.

אמנם GF2 Ti אבל לא בדיוק מה שסוכם.אז כל הפרשה של הדרייברים תידחק לקרן זווית עד שיוסדר העניין הזה.

ד"א, בעיית הריח השרוף שעלה מהמחשב איננה עוד, זה לפחות.

פורסם

זאת בעיה עם הדריוור שאתה משתמש בו , והיית עד למה שנקרא NVIDIA INFINIT LOOP או משהו בסגנון , לא זוכר את השם המדוייק ב3 בבוקר . פשוט תעדכן דריוורים ל23.12 או לכל דבר עד גירסת 27.42 , ותנסה לבדוק מה הכי יתאים לכרטיס שלך ולמערכת שלך .

פורסם
  • מחבר

23.12 נתן אותה תוצאה. הייתי מנסה אחרים (למרות שלא מותאמים דווקא ל-XP לפי NVIDIA?) אבל יש בעיה יותר קשה כפי שהסברתי קודם.

פורסם

הבעיה היא בעיה ידועה וVIA הוציאו BETA PATCH שאמור לפתור את העניין.

אני אישית מחכה שתצא גירסה רשמית כי אני מקבל את הINFINITE LOOP לעיתים די רחוקות.

בכל מקרה אם זה מנחם אותך אתה לא לבד. תכנס לפורום של VIAARENA.COM ותראה שיש שם THREAD באורך הגלות על הבעיה הזאת...

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא בעיה ידועה וVIA הוציאו BETA PATCH שאמור לפתור את העניין.

אני אישית מחכה שתצא גירסה רשמית כי אני מקבל את הINFINITE LOOP לעיתים די רחוקות.

בכל מקרה אם זה מנחם אותך אתה לא לבד. תכנס לפורום של VIAARENA.COM ותראה שיש שם THREAD באורך הגלות על הבעיה הזאת...

ממש תודה. אני קורא את המאמר ואנסה לפעול לפיו. יש לי שאלה נלווית : אני רוצה לעדכן את הביוס של הכרטיס אבל בדף הבא איני

יודע מה מתאים ל-500/GF2 Ti. מישהו יודע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים