עבור לתוכן

מחפש תוכנת אימג'ים bootable אמינה(!) במינימום מחיר שאני חייב להשקיע

Featured Replies

פורסם

אין לי צורך בתוכנה וינדוסאית או בשרת שישאב ויזרע את האימג'ים, כל מה שאני צריך זה כלי גמיש ואמין לאימג'ים.

לצערי clonezilla לא מתקרב לנוחות שימוש שהיה לי עם גוסט פשוט בוטאבל. הקלון-זילה התחיל להתבכיין לי שההרדיסק החדש גדול יותר ועם מחיצות שונות וכל מיני שטויות שהנורטון פשוט היה מסדר בעצמו בהתאם לאימג' המקורי. מה גם שזמן ההתעסקות עם ההגדרות והממשק ארוך בהרבה מהממשק הסופר מינימליסטי (מבחינת פיצ'רים, שלבים ואפשרויות) שהיה לי בגוסט.

אני מאוד לא זוכר באיזה גרסא מדובר, וכאמור אין לי שום צורך במשהו כבד או תוכנה חלונאית, סה"כ דיסק בוטאבל נחמד, אקרוניס, פרגון, סימנטק, לא ממש אכפת לי כל עוד היא גמישה ואמינה ואני אדע שברגע שיש לי אימג' ורישיון של התוכנה, אני יכול לישון טוב בלילה שבמקרה הצורך אני אוכל לשחזר הכל במהירות ובקלות.

עריכה: שכחתי לשאול, מה בעצם תנאי הרישוי במצב כזה, אם התוכנה היא bootable ולא מותקנת על המחשב, את הדיסק שאני מקבל אני תיאורטית רשאי להפעיל על חומרה בודדת או על כל מחשב שארצה?

תודה!

פורסם
  • מחבר

BUMP

פורסם

אז מה הבעייה להישאר עם הנורטון גוסט?

אני יודע שלווינדווס 7 יש כלי מובנה ליצירת אימג'ים. יש את acronis true image שהיא מומלצת במיוחד.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה,

לצערי אין "להשאר" עם כלום, היה לי רישיון של נורטון גוסט בעבודה הקודמת, גרסא ממש ישנה, כרגע אין לי רישיון של כלום ואני לא משוכנע שהרישיון הבסיסי הרגיל שלהם נותן את מה שאני מחפש, או שהנורטון הוא עדיין המומלץ, המוצלח והאמין ביותר בין המתחרים שלו.

האקרוניס הבסיסית עם הרישיון הכי זול מספקת גם גרסת bootable פשוטה? הממשק שמירה/שחזור מהיר וגמיש לשינוי בנפח הרדיסקים/פרטישנים קיימים?

סורי שאני שואל כ"כ הרבה שאלות, באמת שניסיתי לחפש אבל אין הרבה מידע מעמיק/טכני באתרי היצרנים או סקירות על הגרסאות הנוכחיות (רוב הסקירות ישנות ואני מאמין שיש המון שינויים משנה לשנה).

תודה רבה מראש לעוזרים (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים