פורסם 2011 באפריל 2814 שנים שאני מפעיל את המחשב אז הוא עוד לא עולה זה לפני שעולה starting windows עולה ליככהsmart failure predicted on hard disk 0: hitachi HTS545025B9A300 (PM)WARNING : IMMEDIATELYBACK UP YOUR DAT AND REPLACE YOUR HARD DISK DRIVEA FAIL MAY BE IMMINENT PRESS F1 TO CONTINUEואז אני לוחץ f1 זה מפעיל לי תמחשב רגיל עובד הכל טובאבל אני לא רוצה שיהיה תארור הזה אני רוצה שיהיה חלק שלא יפעל לי פתאום בעיהגם לפני שפרמטתי זה היה וגם עכשיו אחרי יש דרך לפתור את זה ?
פורסם 2011 באפריל 2814 שנים שלום,טכנית - אתה מקבל הודעה ממערכת ה-SMART שמנטרת את הדיסק - משמע הדיסק שלך לא במצב טוב (זה יכול להיות גם הבקר אבל פחות סביר) אם לא גיבית עד נקודה זו - יפה שעה אחת קודם - ולאחר מכן החלף הדיסק.אדמיניסטרטיבית - ערוך נא את הכותרת למשהו יותר אינפורמטיבי כפי המצוין בסטיקיhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0והנושא מועבר לפורום אמצעי איחסון - בהצלחה,גבריאל
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים לגבות ולאחר מכן להחליף את הדיסק הקשיח.מדוע פתחת 2 דיונים ב2 פורומים שונים ? דבר זה אסור.
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים פותח הדיון, שים לב:אדמיניסטרטיבית - ערוך נא את הכותרת למשהו יותר אינפורמטיבי כפי המצוין בסטיקיhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0או במילים אחרות-שלום וברוך הבא ל-HWzone.אנא קרא את חוקי הפורום וערוך את כותרת הדיון בהתאם אחרת הדיון ינעל
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים מחבר כי רציתי שיענו לי בדחיפות חשבתי זה איזה משהו שימחק לי את הכלאתם מתכוונים לדיסק הקשיח שבתוך המחשב ?מה אני צריך להחליף אותו ? זה גם פותח לי כל פעם ארור של microsft שאני צריך לגבות ואם לא הקבצים ימחקו אני יכול לעשות משהו אחר חוץ מלהחליף דיסק קשיח ? שבתוך המחשב
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים אני יכול לעשות משהו אחר חוץ מלהחליף דיסק קשיח ? שבתוך המחשב לא נראה כך - זה שלב ראשון.מחשב נייד או מחשב נייד? לפי הדגםש של הידסק זה נראה לי מחשב נייד.זה אולי אצת יותר עדין ממחשב נייח אבל עדיין אפשרי ביותר ולא תורה מסיני.אם לא נאמר כבר לפני - אם באחריות - אל תשבור את הראש - ממש אחריות
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים אנא קרא את חוקי הפורום וערוך את כותרת הדיון בהתאם אחרת הדיון ינעלננעל.עריכה: אתה מוזמן לערוך את הכותרת כעת.
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים מחבר ערכתי תנושאאז רגע אני צריך להחליף את הכונן דיסק הזה שיש לי בתוך המחשב ? ? לא דחוף לי לגבות כי אין לי כלום על המחשב ובעיות מסוג אלה ממה נגרמות ? והם אחראיות אולי על איטיות המחשב או משהו כזה ? כי שדפקתי פורמט לקח בקטנה קצת זמן עד שהווינדוס עלה ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.