עבור לתוכן

הגבלות בWOW?

Featured Replies

פורסם

אם אני משחק ללא חבילות הרחבה, מה בעצם ההגבלות שלי? LVL? ציוד שלא קיים?

יכול להיות שאני מוגבל לרמה 60 בלבד?

ובנוסף, מה מוסיפות חבילות ההרחבה? אם אפשר פירוט או הפניה לאתר שמסביר

בנוסף, גיליתי שיש בחבילות ההרחבה מפות ש"נהרסות", משתנות או נעלמות מהמשחק

זה תקף מהרגע שהתחלתי לשחק או שזה רק אם אני מתקין אותן?

פורסם

כל הרחבה בעצם זה איזור שונה[נוסף על הישן] ציוד אחר משימות שונות וכמובן LVL יותר גבוה.

יש מספר הרחבות במשחק שכל אחת מחייבת את השניה [לא יודע לגבי האחרונה].

בקשר לשאלה שלך בנוגע לאיזורים שנהרסים, אני מאמין שאתה צריך להיכנס ל"שער" כמו בהרחבה הראשונה לדוגמא שיכניס אותם לעולם המוחדש, שלא יפגע באיזור המקורי.

פורסם

היום ישנן 3 הרחבות מעבר למשחק המקורי (הקלאסי) כל הרחבה זו יבשת חדשה ומיועדת לרמות גבוהות יותר. בקלאסי אתה יכול להגיע עד רמה 60 בלבד. השינוי ביבשות מתיחס לאזורים שאתה משחק בהם עכשיו (איסטרן קינגדומס וקלימדור) אבל הוא מתרחש רק במעבר לחבילת הרחבה האחרונה (cataclysm ). מומלץ מאוד לרכוש את כל חבילות ההרחבה ולהגיע לרמה 85 (הגבוהה ביותר נכון להיום). רבים יגידו לך כי המשחק האמיתי מתחיל רק ברמה 85 (הרואיק דאנג'נס, ריידים וכו').

פורסם

במשחק הרגיל אתה לא יכול:

- לעבור את רמה 60

- ללמוד מקצועות שנוספו בהרחבות

- לשחק בגזעים ודמויות שנוספו בהרחבות

- להגיע לאזורים שנוספו בהרחבות

בסופו של דבר לעלות לדרגה 60 זה משהו בסדר גודל של רק 100 שעות משחק, ובדרגה 60 עצמה אין כמעט מה לעשות כי כל מי שמעניין אותו המשחק מספיק בשביל להמשיך לשחק אחרי דרגה 60 כבר מזמן מזמן קנה את כל ההרחבות ועלה לדרגה 85. בדרגה 85 יש מספיק דברים שיכולים להעסיק אותך הרבה מאד, ככה שאם אתה מתכוון להמשיך לשחק במשחק רוב הזמן שלך יהיה על דברים שתעשה אחרי שתגיע לדרגה 85.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים