עבור לתוכן

לאיזה מאילו כדאי "לשדרג", לצורך משחקים עד 200 ש"ח, PCI-E

Featured Replies

פורסם

קח רב מודד תעשה בדיקה ואז רק תגיב

:screwy:

18A זה אומר 216W לכל היותר כאשר ה-4890 צורך במאמץ בערך 240W ומעבד ממוצע צורך כ-90W.

אולי עוד לא סיימתי את תואר המהנדס שלי, אבל חשבון פשוט אני קצת יודע. וזה מבלי להתייחס לכך שהספק ג'נרי.

• תגובות 40
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא ניתן לשדרג עקב חריגה גדולה מהתקציב

הספק לא יספיק וזה יעלה עוד כמה שקלים ואם זה ככה אני הייתי אומר לך תכסוך עוד טיפה וקנה מערכת חדשה עם מעבד מרובע ליבות ספק נורמאלי כרטיס מסך והכול חדש ....

מצד שני HD 4850 צורך 110W מקסימום לפי מה שזכור לי .... יש סיכויי שהספק הזה יחזיק אבל זה קצת סיכון אני חושש

יש מישהוא שמפרסם באתר כרטיס HD 4850 ב 250 שקל תתמכח איתו קצת ותקנה ...

פורסם

:screwy:

18A זה אומר 216W לכל היותר כאשר ה-4890 צורך במאמץ בערך 240W ומעבד ממוצע צורך כ-90W.

אולי עוד לא סיימתי את תואר המהנדס שלי, אבל חשבון פשוט אני קצת יודע. וזה מבלי להתייחס לכך שהספק ג'נרי.

טוב נסיים את זה כאן.

4890-70 רץ יופי על 500 ג'נרי ואפילו GTS8800 512

זה 18A אצלי

פורסם

אני רואה שהרבה אנשים פה רוצים לפוצץ לבחור את הספק =\

ככרטיס מסך מובנה זה סבל לא נורמאלי, כך4670 , חוץ מהעובדה שלקחת משהו חזק יותר אתה לא יכול בגלל שהספק יגיד לך ביי ביי גם אין לך ממש טעם כי המעבד יגביל...

אז האפשרות הטובה ביותר עבורך היא למצוא את ה4670 הכי זול ולהתחיל לחסוך למשחב חדש מיד אחרי.

טוב נסיים את זה כאן.

זה 18A אצלי

אני משער שבחודשים\שבועות\ימים הקרובים נראה ממך אשכול - "המחשב עשה קול של פיצוץ והוא לא נדלק יותר"

פורסם

אני משער שבחודשים\שבועות\ימים הקרובים נראה ממך אשכול - "המחשב עשה קול של פיצוץ והוא לא נדלק יותר"

:lol:

פורסם

טוב נסיים את זה כאן.

זה 18A אצלי

עצוב שאני צריך לסייר ולהדוף תגובות שלך כמו בודדים אחרים עם הצהרות מהסוג הזה.

אבוי למי שיש לו בייצים להריץ HD4890 על ספק בעל 18 אמפר במסילה 12V (בספקים ג'נרים זה בגדר הצהרה בלבד בין כה וכה). כמו שאמרו חשבון פשוט אומר שאפילו בעת משחק הספק נמצא במצב Overload.

עכשיו, זה שספק ממשיך לעבוד ממש ממש לא אומר שהוא איכותי או עושה את עבודתו נאמנה:

ספק נורמאלי במצב הזה = כן היה מתכבה כחלק ממנגון ההגנה שלו (מנגנון זול שכולל יחידת מדידה פשוטה להפליא)

ספק ג'נרי = היה ממשיך לעבוד כששעון המוות שלו מתקתק מבלי להפעיל מנגנוני הגנה (בלאי של קבלים זולים זה עניין של זמן)

אתה מוזמן אם יעברו ליידך כליי בדיקה מסיבה מסויימת לבדוק רגולוציה במסילת ה-12V ולראות איך 12V... זה לא יהיה.

פורסם

18A לספק 500W זה חלש מאוד

יש לי ספק של OCZ שיש לו שני מסילות של 18A וגם הוא 500W

הספק שלך נותן חצי מההספק שספק עם אותה עוצמה אבל איכותי נותן ...

ספק 500 איכותי היה מחזיק ... אבל 18A ?! יש ספקים 300W שנותנים משהוא באזור הזה והם של EZCOOL !!!

פורסם

הליברטי 400 שלי מספק 30A על מסילת ה-12V

פורסם

עצוב שאני צריך לסייר ולהדוף תגובות שלך כמו בודדים אחרים עם הצהרות מהסוג הזה.

אבוי למי שיש לו בייצים להריץ HD4890 על ספק בעל 18 אמפר במסילה 12V (בספקים ג'נרים זה בגדר הצהרה בלבד בין כה וכה). כמו שאמרו חשבון פשוט אומר שאפילו בעת משחק הספק נמצא במצב Overload.

עכשיו, זה שספק ממשיך לעבוד ממש ממש לא אומר שהוא איכותי או עושה את עבודתו נאמנה:

ספק נורמאלי במצב הזה = כן היה מתכבה כחלק ממנגון ההגנה שלו (מנגנון זול שכולל יחידת מדידה פשוטה להפליא)

ספק ג'נרי = היה ממשיך לעבוד כששעון המוות שלו מתקתק מבלי להפעיל מנגנוני הגנה (בלאי של קבלים זולים זה עניין של זמן)

אתה מוזמן אם יעברו ליידך כליי בדיקה מסיבה מסויימת לבדוק רגולוציה במסילת ה-12V ולראות איך 12V... זה לא יהיה.

ברור שזה סיכון, לא כל ספק ג'נרי יכול לעשות את העבודה, פשוט לי בסלון יש ספק דומה לשלו מבחינת פרטים

אני לא משחק בסלון הרבה אבל בוא עושה את העבודה והמחשב בסלון בן 3 שנים.

לדעתי 3 שנים יספיקו לו לשחק במשחק או שניים מדי פעם לא?

פורסם

3 עמודים ואני היחידי ששמתי לב שהטמפרטורות של המעבד לא תקינות ?

פורסם
  • מחבר

אויויויויייי :-\

טוב ששאלתי!

ועוד יותר טוב- שהרבה עונים!

כי אני רואה שלא כולם ממש מסכימים עם "כולם" ::)

אני בודאי לא רוצה "לפוצץ" את הספק שלי, כי אז אני בטוח אצטרך לקנות גם את זה :s07:

אז הבנתי עד כה שה4670 מומלץ לי [אישית!] וה4850, למשל זה מהאתר http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/19456/cat/34 יהיה יותר מידי עומס לספק הנוכחי...

אגב- ההשוואות באתר הזה בסדר:

http://www.hwcompare.com/2242/geforce-8300-gs-oem-vs-radeon-hd-4890-1gb/

?

אם אני מעלה את התקציב ל4850 הנ"ל+ספק כח, הייתם ממליצים על אחד של HEC או שהם לא טובים? שמעתי דעות מעורבות עליהם, למשל: http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/16240/cat/42 [האם יחזיק את ה4850 הנ"ל ? =]

שוב תודה לכל העוזרים

נ.ב. ראיתי גם ת'אתר הזה: http://www.thermaltake.outervision.com/Power

נ.ב. #2 יש הודעות חדשות, רגע אתעדכן במסך מלא :P

וגם:

3 עמודים ואני היחידי ששמתי לב שהטמפרטורות של המעבד לא תקינות ?

כן אחי, זוועתי הא :silly: ? זה אולי בגלל שלא הייתי ליד המחשב במשך כ7 חודשים, וכשחזרתי כנראה שהאבק חגג, ואני אכן חייייב לנקות, קצת יותר מה2 שניות שהקדשתי לזה לפני שבועיים . ..
פורסם

כמה בלאגן בפוסט אחד...

ל-HEC יש ספקים מעולים. מה יהיה התקציב הכולל שלך?

קניית ספק יד 2 קצת בעייתית, אין אחריות וקשה להעריך את מצבו בלי כלים מתאימים או לפחות לפתוח אותו ולהציץ בפנים. בכל מקרה זה ספק

טוב ולא אמור להוות בעייה גם לכרטיסי מסך חזקים יותר. יהיה ארוי לשאול בן כמה הספק.

כשאתה רוצה להשוות בין כרטיסים, עדיף לא להתבסס על אתר בודד מכיוון שהוא יכול להיות לא אמין, לא מקצועי או מוטה. כמובן כדאי לנבור

באתרים המוכרים יותר - anandtech, tomshardware, techpowerup, xbitlab.

הטמפרטורות של המעבד גבוהות מדי. כדאי חוץ מלנקות אבק(שיוריד מעלות בודדות) גם לגעת בגוף הקירור ולהעריך האם הוא מחובר היטב.

במקרה הצורך לפרק ולהרכיב מחדש, כמובן למרוח מחדש משחה תרמית.

פורסם

פותח האשכול - לפני שאתה בכלל מתחיל לחשוב על כרטיס מסך, פתח את המארז ותנקה אבק עם אוויר דחוס וקיסם אוזניים, במיוחד על הקירור של המעבד. המעבד הזה לא הולך להחזיק יותר מדיי זמן במידה והקריאה של הטמפ' נכונות.

פורסם

סליחה הוד גדולתו הפרופסור המקצוען, אתה לא רוצה אל תקנה...

לי היה HTPC עם ספק ג'נרי 500 ואט בסלון ושם הכרטיס היה מותקן

הכל עבד פיקס

קודם היה מותקן שם 4870 ואז שרפתי אותו בגלל מודינג והחליפו לי ל4890 חדש

נכון שיש ספקים שלא יחזיקו מעמד אבל שלו יחזיק ועוד איך

זה לא משנה כמה כסף זה עולה, משנה התוצאה...

זה שאתה הולך וקונה ספק ב400-700 שקל לא אומר שאתה פרופסור

קח רב מודד תעשה בדיקה ואז רק תגיב

יום טוב הוד מלכותו הדגול פרופסור מבין הכל.

רגע, מה?

נניח לרגע את העובדות שאין לך מושג על מה אתה מדבר, ושאני ממליץ לך להפסיק להמליץ למשתמשים המלצות שעללות לפגוע בכיסם הפרטי.

עשית מודינג ל4870, שרפת את הכרטיס שלך, ועוד העזת לבקש כרטיס אחר?

אני לא יודע איזה חברה מעסיקה אותך, אבל כדאי שהם ישקלו שנית את הנציגים שלהם.

פורסם
  • מחבר

כמה בלאגן בפוסט אחד... צודק... אופס :)

ל-HEC יש ספקים מעולים. אוקיי, אני מקווה שמסכימים אתך פה, מה שכן בטוח יותר טובים מהג'נרי שלי :(

מה יהיה התקציב הכולל שלך? אז ככה: הכרטיס יעלה בסביבות 200 [4670] עד 250 [4850] +\-- , והספק, אם אני אכן אלך על ה 4850 יהיה בסביבות ה140

קניית ספק יד 2 קצת בעייתית, אין אחריות וקשה להעריך את מצבו בלי כלים מתאימים או לפחות לפתוח אותו ולהציץ בפנים. בכל מקרה זה ספק

טוב ולא אמור להוות בעייה גם לכרטיסי מסך חזקים יותר. כמו למשל ה4850 הנ"ל, נכון? :xyxthumbs: רק בדקתי :P

יהיה ראוי לשאול בן כמה הספק. בן כמה שנים זה "לא נורא"? ;D

כשאתה רוצה להשוות בין כרטיסים, עדיף לא להתבסס על אתר בודד מכיוון שהוא יכול להיות לא אמין, לא מקצועי או מוטה. כמובן כדאי לנבור

באתרים המוכרים יותר - anandtech, tomshardware, techpowerup, xbitlab.

קבלתי! פשוט האתר ההוא כ"כ נוחחח :)

הטמפרטורות של המעבד גבוהות מדי. כדאי חוץ מלנקות אבק(שיוריד מעלות בודדות) גם לגעת בגוף הקירור ולהעריך האם הוא מחובר היטב.

במקרה הצורך לפרק ולהרכיב מחדש, כמובן למרוח מחדש משחה תרמית. אבדוק איך המוכר של המחשב [בחנות המקומית] יוכל לסייע לי בקטע של המשחה [כי בדיוק נגמרה לי אחרי שהייתי רעב- זה הולך מצויין עם מצה רטובה :lol:

ושוב תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים