עבור לתוכן

עזרה בבחירת SSD עד 1100 שקל

Featured Replies

פורסם

המחשב שיש לי - AMD 955 3.2GHZ

ATI 6870 CROSSFIRE

8GB RAM PATRIOT

ולוח אם GIGABYTE 890 GPA-UD3H

אני רוצה לקנות SSD 120GB שעליו תותקן מערכת הפעלה WINDOWS7 64BIT,תוכנות בסיסיות ומשחקים.

מה הדיסק במחיר הזה שיביא לי הכי הרבה ביצועים, שמתאים לי למערכת ושאין איתו בעיות?

חשבתי על micron c400 128gb שניתן להשיג בארץ ב 1100 שקל, אבל אני לא סגור עליו. מה גם לפי בנצ'ים אפילו שהוא גרסה חדשה יותר מ הC300, מהירות הקריאה שלו גבוהה יותר מה C300 אך מהירות הכתיבה איטית יותר.

בקיצור מה הכי מתאים לדרישות שלי ומשתלם לקנות? אגב אני מתכנון לקנות אותו בערך עוד חודש-חודשיים, האם הולך להשתנות משהו? הולך לצאת משהו יותר טוב בזמן הזה?

פורסם

תמיד יוצאים דברים חדשים ותמיד יורדים חדשים. אז... ניפגש כאן עוד חודשיים?

פורסם
  • מחבר

שמע פתאום יהיה לי את ה 1100 שקל עוד שבוע או שבועיים ביד אני לא יודע בדיוק

בכל מקרה מה כרגע הכי משתלם לקנות בתקציב? אם אני לא אקנה בחודש הקרוב וזה יקח יותר זמן אז אני אפתח אשכול חדש בעתיד, אבל אם יהיה לי את הכסף עוד שבועיים אני רוצה להיות כבר עם החלטה בראש ולא לשבת בפורום לחכות לתגובות.

פורסם

גם שבועיים זו תקופה שעלולים לצאת בדרים חדשים \ ירידת מחירים. הכי טוב לחכות כמה ימים \ שבוע לפני.

פורסם
  • מחבר

אוקיי כבר יש לי את ה 1100 שקל ואני כנראה אקנה אותו בתחילת שבוע הבא, עכשיו אפשר לקבל המלצות על איזה הכי כדאי לקנות כרגע?

פורסם

מכיוון שיש לך SATA3 אז ה-C400 יהיה הכי טוב בתקציב.

פורסם
  • מחבר

אני יכול לקנות היום את הכונן אם אני קונה מ KSP, אז רציתי לשאול אם יש שם משהו שיהיה יותר טוב מה C400 ושיש ל KSP.

לפי הבנצ'ים האלה- http://www.tomshardware.co.uk/intel-ssd-320-crucial-m4-realssd-c400,review-32152-6.html

נראה שהכי שווה ללכת בטווח מחירים הזה על OCZ VERTEX2, גם בגרסת ה 25NM הוא יותר מהיר מרוב הכוננים.

אגב ב KSP איזה גרסה מוכרים, 25NM או 34NM?

וגם יש הבדל בין כונן 2.5 ל3.5 אינץ' במשהו חוץ מהגודל הפיזי? אני מתכוון בביצועים אולי או משהו?

פורסם

אתה צריך להשוות כוננים בנפח זהה למה שאתה עוד לרכוש. יש הבדלי ביצועים בין הנפחים השונים.

אל תשכח של-SATA3 מוסיף מעט בביצועים (ראה סקירה כאן באתר)

פורסם
  • מחבר

אוקיי הלכתי על INTEL 510 120GB SATA3, אמור להגיע ביום ראשון/שני, אני מקווה שאני לא יתאכזב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים