עבור לתוכן

מחפש המלצה לכרטיס USB מהיר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש המלצה לכרטיס USB, חשוב לי מאוד שהוא יהיה מהיר.

הנפח שיספיק לי זה 16 ג'יגה, לא יותר מזה, מה שיותר חשוב לי זה שהכרטיס יהיה ממש מהיר.

יש כרטיס מסויים שאני חושב לקנות אותו אבל אני לא רוצה למהר ולקנות אותו, אולי בכל זאת אני אמצא משהו יותר טוב או יותר משתלם.

הכרטיס הוא: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=20492

בדקתי ביקורות עליו והוא די מהיר.. השאלה אם שווה באמת ?

או שאולי יש כרטיסים אחרים מחברות אחרות ומוכרות כמו SANDISK שכדאי לבדוק?

תודה!

פורסם

יש את הSUPER TALENT EXPRESS DUO שעולה 29$ בחו"ל ו130 שקל בארץ.

הDOK שאתה מדבר עליו (פעם ראשונה שאני נתקל בו) נותן פי 2 מהירות קריאה אבל אותה מהירות כתיבה כמו הEXP-DUO, ועולה 50% יותר.

לSUPER TALENT יש DOK שנקרא EXPRESS DRIVE שעולה 60$ בחו"ל (פי 2 מהDUO) ונותן פי 2 גם בקריאה וגם בכתיבה.

אז הכל שאלה של מחיר בעיקרון.

מעבר לזה יש את העניין של מאיפה קונים.

בארץ אין את הכל ולא תמיד זה מתומחר בהתאם לערך האמיתי שלו (על פי המחירים בחו"ל).

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה.

לגבי ההSUPER TALENT EXPRESS DUO, הלוח אם שלי תומך בUSB 2, זתומרת זה לא ההתקן החדש, או שאני לא כ"כ מבין בזה וזה יותר תלוי בסטיק USB ולא בתמיכה שיש לי בלוח אם.

אני שואל על זה במיוחד כי ראיתי שהכרטיס הנ"ל מאוד מהיר שהוא בUSB3.0 וב-2.0 הוא מגיע למהירויות מאוד נמוכות.

אני מקווה שלא בילבלתי לגמרי פשוט אני רוצה להיות בטוח שאם אני אקנה את זה אכן אני אקבל את המהירות הגבוהה...

תודה.

פורסם

אם אין לך USB3 במחשב שלך ו/או במחשבים שלרוב אתה מתחבר אליהם, אז אין ממש טעם להשקיע כסף בUSB3 מהיר במיוחד.

בכל מקרה יש תמיכה לאחור כך שאם תקנה USB3DOK תוכל לעבוד בUSB2 עם מהירות מהטובות שקיימות בUSB2DOK.

ובמקרים שכן יהיה או בעתיד, תוכל להינות מהמהירות הגבוהה של הקריאה כשתתחבר לUSB3.

אני הייתי קונה ומסתפק בST בשלב זה.

המחיר של גרסת ה16GB בארץ לא רע.

שוק הUSB3DOK כמחליף של הדורות הקודמים רק התחיל בצעדיו הראשונים.

כשזה ילך ויתגבר בהמשך השנה גם במחירות וגם בהיצע הדגמים, בטוח נראה דברים מעניינים.

פורסם
  • מחבר

מבחינת המחיר בדקתי והוא בהחלט מחיר סביר ונורמלי.

אבל נגיד בUSB 3 אני אקבל מהירות גבוהה מאוד, בבדיקות ראיתי בערך 170-180 מגה לשניה, אז מה המהירות שבערך אני אקבל עם המהירות של USB 2.0?

פורסם

מה שכתוב בתיאור המוצר זה דבר אחד.

המהירות שתקבל בבדיקות זה דבר שני.

והמהירות שתקבל במציאות זה דבר אחר לחלוטין.

http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rid=205983

בUSB2 סביר להניח שההתקן יגביל את הקריאה לסביבות ה30.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה על העזרה אני הבנתי מה שווה לי לקנות, אני לא אשקיע ביינתים בכזה USB כל עוד אני לא אקבל את המהירות.

נראה לי שאני אסתפק בכרטיס נורמלי כרגע עד אחרי שאני אחליף את הלוח אם לתומך USB בבוא הזמן.

תודה רבה :)

פורסם

אין סיבה לקנות USB2DOK יותר.

הם רובם בעלי ביצועים זוועתיים (גם בהשוואה ליכולת הנמוכה של USB2).

והטובים שבהם שנותנים ביצועים "סבירים" לUSB2 הם גם ככה עולים בערך כמו הUSB3 של ST.

אז בזה שתקנה USB3 במחיר משתלם אתה תשיג שלושה מטרות.

ביצועים סבירים בUSB2, ביצועים משופרים בUSB3, ועידוד השוק להפסיק למכור את הזבל הישנים האיטיים ולהתחיל להביא זכרונות מהירים ומשתלמים יותר.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך.

אז אני אלך על הUSB שהמלצת לי עליו, המחיר גם סביר ביותר ככה שאין מה להפסיד פה.

ושוב תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים