עבור לתוכן

קבל מחשב נפוח

Featured Replies

פורסם

תתקין את הדרייבר שלו.

תיכנס לאתר ותוריד משם.

• תגובות 39
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הבעיה שאני לא יודע איזה דרייבר להתקין בדיוק...

פורסם

לדעתי המערכת פשוט ישנה לכן האיטיות אין שום סיבה לנסות להחליף קבלים כי זה לא אמור להאט את המערכת,

וגם בגלל שאים זה עובד פשוט לא נוגעים ברגע שהמחשב לא עולה שווה לנסות הכל כולל קבלים נפוחים,

זה ממש לא סיבה טובה להחליף קבל מנופח הלוח יכול להחזיק לך עוד תקופה יפה גם עים קבל/ים נפוחים.

אני ממליץ לך לנסות לעשות OC קטן כדי להוציא עוד קצת מהמעבד.

עריכה: תכנס למנהל התקנים תראה שהכל מותקן כמו שצריך כמו כרטיס מסך,

יכול להיות מאוד שזה מה שהופך את הגלישה לאיטית.

פורסם
  • מחבר

יש לי שם כמה עם סימן שאלה...

אני ינסה לסדר את העדכונים שלו

זה אמור להאט את המערכת ממש?

פורסם

לאחר כל פירמוט רצוי לעדכן דריברים כנראה ששחכתה מיזה,

בגילגול של הדפים יש מעיין קפיצות כאלו ולא עובר חלק, האים זאת הבעיה אצלך?

בנוסף תעלה תמונה של מנהל התקנים כדי לראות מה חסר לך ויכול להיות שזה הגורם לאיטיות.

בדרך כלל הדריברים נימצאים על הדיסקים שקיבלתה עים המחשב.

פורסם

זה ממש לא סיבה טובה להחליף קבל מנופח הלוח יכול להחזיק לך עוד תקופה יפה גם עים קבל/ים נפוחים.

אני ממליץ לך לנסות לעשות OC קטן כדי להוציא עוד קצת מהמעבד.

זה השטות הכי גדולה ששמעתי. לעשות אוברקלוקינג כדי להתגבר על בעיה שמגיעה מקבל דפוק? אין לך מושג אפילו לכמה בעיות - שנראות כמו בעיות תוכנה - שיכול קבל כזה לגרום.

כמובן שיתכן שגם המערכת איטית וצריכה פירמוט, אבל אם מצאנו בעיה, צריך לטפל בה.

פורסם

קבל תקול - מחליפים אותו !

אתה לא מחכה שהמערכת תמות.

לא צריך סיבה מיוחדת להחליף קבל תקול.

עדכון דרייברים לכל החומרה הלא מותקנת, והחלפת קבל, תעשה את זה ותעדכן אותנו במהירות שלאחר מכן.

פורסם
  • מחבר

אז הנה העלתי תמונה של המנהל התקנים שלי

[attachment deleted by admin]

פורסם

כן, הדרייבר של כרטיס המסך לא מעודכן, אנא עדכן אותו, ולאחר מכן עדכן אותנו.

פורסם

לא עדיף לך, לא להוצעא כסף על מערכת ישנה ולקנות חדש כשהמערכת הזאת תמות לגמרי שיכול גם לקראת עוד כמה שנים

קבל נפוח לא תמיד אומר שהוא דפוק, זה אומר שהוא עוד כמה זמן ימות לך וההולחה של החשמל על הלוח תהייה דפוקה שלבסוף תגמור לך את הלוח.

אני ממליץ לך לשדרג.

או תן לי את הדגם של הלוח ותמונה איפה הקבל נמצא אני יגיד לך איזה להזמין במחיר זול

פורסם

לא עדיף לך, לא להוצעא כסף על מערכת ישנה ולקנות חדש כשהמערכת הזאת תמות לגמרי שיכול גם לקראת עוד כמה שנים

קבל נפוח לא תמיד אומר שהוא דפוק, זה אומר שהוא עוד כמה זמן ימות לך וההולחה של החשמל על הלוח תהייה דפוקה שלבסוף תגמור לך את הלוח.

אני ממליץ לך לשדרג.

או תן לי את הדגם של הלוח ותמונה איפה הקבל נמצא אני יגיד לך איזה להזמין במחיר זול

נראה לי שאפילו אתה לא יודע מה אתה רוצה !

פעם אתה אומר ככה - ובמשפט שאחרי אתה אומר משהו אחר לגמרי.

פעם אתה אומר לו לקנות מערכת חדשה, ופעם אתה שואל אותו איזה זה קבל כדי לעזור לו להחליף.

אתה אומר שהוא לא דפוק, אבל ההולכה שלו דפוקה וזה יגמור לו את הלוח. אז... זה כן דפוק, לא ?

פורסם

נראה לי שאפילו אתה לא יודע מה אתה רוצה !

פעם אתה אומר ככה - ובמשפט שאחרי אתה אומר משהו אחר לגמרי.

פעם אתה אומר לו לקנות מערכת חדשה, ופעם אתה שואל אותו איזה זה קבל כדי לעזור לו להחליף.

אתה אומר שהוא לא דפוק, אבל ההולכה שלו דפוקה וזה יגמור לו את הלוח. אז... זה כן דפוק, לא ?

אוקי בקצרה, קבל נפוח יכול לתפקד יופי כמה שנים זה לא אומר שהוא דפוק

אבל כשהו יגמור הוא ידפוק את הסירקולציה בלוח ואז הוא יהיה חייב להחליף.

מה שאני אומר זה למה להסתבך עם מערכת ישנה כשאפשר להחליף

אבל אם הוא ממש רוצה אז אני יעזור לו לבחור קבל

זה הכל...

פורסם

אם הוא היה רוצה מערכת חדשה, הוא היה מבקש המלצה לאחת כזו.

לגבי הקבל. כשיש לך בעיה במחשב, ויש לך קבל נפוח, והקבל נמצא באיזור שיכול לגרום לבעיה (וגם אם לא), מחליפים אותו, זה הרבה יותר זול מרכישה של מערכת חדשה, ויכול לפתור הרבה בעיות שלא היינו מעלים על דעתנו שקבל יכול לגרום בעיות כאלו.

פותח הדון, תעלה בבקשה תמונה מהלוח (מהלוח שברשותך, לא מגוגל), ותסמן את הקבל הנפוח, זה יעזור מאוד, תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים