פורסם 2011 באפריל 2514 שנים שלום יש לי בעיה במחשב הוא הפך לאיטי מאד הן בגלישה והן בדפדפוף בישומים אציין שזו לא בעיה במערכת ההפעלה מאחר וכבר בצענו לו כמה פעמים פרמוט מלאפתחנו את המארז ראיתי קבל 313 נפוח וכל השאר בסדרממש טיפה נפוח למעלה לא יותרהוא אמור לפתור את הבעיה אם זה רק קבל אחד?ואם לא מה אני אמור לעשות?תודה
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים בתור התחלה; אם הוא נפוח, הוא בטוח דפוק. תחליף בכל מקרה. אם לא יעזור, תחליף עוד. את כל אלו שבסביבה שלו. כמובן שאתה יכול מראש להחליף את כולם, אבל את זה כדאי לעשות רק אם יש לך נסיון. החלפת קבלים בלוח אם יכולה להיות מיגעת בהתחלה.
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים בלי קשר לאיטיות תחליף אותו זה לא כזה קשה גש להיפרטרוניקס הקרובה עם הקבל ותקנה זה כמה שקלים בודדים שיכולים להציל לוח אם יקר...
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים מחבר להחליף הכל?אבל רק אחד נפוח... :-\ כל השאר נראים בסדרמה עוד יכול להיות הבעיה שהוא איטי?<
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים קודם כל מחליפים את התקול\ים.לא מחליפים את כולם. אין צורך.תבדוק את כמות הזיכרון שלך, יכול להיות שנשרף לך כרטיס.איפה (על הלוח) נמצא הקבל הזה ?
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים מחבר הוא נמצא על הלוח כבל בצבע חום כתוב עליו 313 משהו גבוה יותר מכולםרק הוא טיפה טיפה נפוח למעלה לא יותר..יש לי 2 כרטיסים שביחד זה 1 ג'יגה אבל במאפיינים של המחשב הוא באמת מציג לי שיש ג'יגהאבל בלי קשר אני בקושי מנצל רבע מזה זה רק לסרטים קצת ולפעמים גלישה לא יותר
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים אפשר לקבל מפרט של המערכת ?ושאלתי באיזה איזור של הלוח הוא נמצא, אני יודע שהוא נמצא על הלוח...
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים מחבר הוא נמצא מתחת למעבד מעל הכרטיסי הרחבהמפרט? פנטיום D זה מה שאני יודע זכרון של 1 ג'יגה {2 כרטיסי 512 מגה, אבל אני לא מנצל אפילו רבע מזה }הארדיסק של 500 ג'יגה
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים הוא נמצא מתחת למעבד מעל הכרטיסי הרחבהמפרט? פנטיום D זה מה שאני יודע זכרון של 1 ג'יגה {2 כרטיסי 512 מגה, אבל אני לא מנצל אפילו רבע מזה }הארדיסק של 500 ג'יגההמערכת הפעלה לבד מנצלת יותר מרבע מהזכרון שלך אז ככה שלפחות חצי אתה מנצל בשימושים בסיסיים...
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים טוב, נתחיל עם החלפת הקבל. תחליף ותעדכן אותנו.לגבי הזיכרון, זה תלוי במערכת ההפעלה ובתוכנות. איזו מערכת הפעלה יש לך ?
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים מחבר יש לי XP על המחשבאני אחליף, אבל בלי קשר יש מצב שקבל אחד שמנופח טיפה למעלה עושה אותו כ"כ איטי?
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים מחבר אוקי ראית את המפרט שלי?אני מאד אשמח אם תעבור עליו ותראה...משהו מוזר גם קורה בלשונית של הכרטיס מסך[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.