עבור לתוכן

אני צריך המלצה על דיסק קשיח

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות דיסק קשיח, אשמח לשמוע המלצות על דיסקים קשיחים ואיזה הכי כדאי לקנות.

אינני צריך יותר מ 20 גיגה ,איזה חברה הכי טובה ואיפה הכי זול לקנות?

בתודה מראש

פורסם

בימינו, רצוי שההארדיסק יהיה אמין יותר (מסכים איתי לא?)... לכן באמינות אינני מתפשר וממליץ לך על Seagate.

אמנם הוא קצת איטי יותר משאר הכוננים (Maxtor, Iblame,WD...) אבל זה הבדל ממש זניח.

פורסם

אני דווקא הייתי בוחר ב Westren Digital,

נראה ויותר חשוב נשמע מצויין!!!

פורסם

אני לא חושב שתמצא היום הרדיסק 20 ג'יגה, אני הייתי קונה רק סיגייט בשביל האמינות המוכחת שלו.

פורסם

לא מוכרים יותר הרדיסקים של 20 ג'יגה?...

תעשה לי טובה ::)

פורסם

עדיין מוכרים בחנויות דיסקים קשיחים בנפח של 20 ג'יגה רק שההבדל במחיר בינם לבין נפח של 40 ג'יגה כל כך מצחיק שכבר פשוט לא משתלם לקחת 20 ג'יגה..

אם אתה נורא חייב דוקא 20 ג'יגה אז אתה יכול לקנות מאיזה עושק קברים ב"מחיר מיוחד" דיסק שהיה כבר בעשרה מחשבים... :lol:

פורסם

אני חושב שלמקסטור החדשים יש דגמי 20GB וגם לSEAGATE.

תראה אם איכפת לך מהאמינות קח SEAGATE, אם אתה רוצה משהו קצת פחות אמין אבל הרבה פחות מרעיש קח מקסטור. (7200RPM כמובן)

פורסם

רוב הדיסקים החדשים בשוק בנויים מפלטות של 40 גיגה לפלטה לכן הכי טוב זה 40 גיגה כי זה פלטה אחת ללא בעיות אמינות

אני ממליץ על המקסור ATA 133 מנוע שמן גרסת אריזה לא OEM......

או 100 גיגה עים בפר 8M של WD........

http://www4.tomshardware.com/storage/01q4/011120/index.html

http://store.westerndigital.com/product.asp?sku=1885475

http://www.wdc.com/products/products.asp?DriveID=24

רק לא IBM (זה טוב למחשב של ערפת ורצוי GXP75).

דן

פורסם

רוב הדיסקים החדשים בשוק בנויים מפלטות של 40 גיגה לפלטה לכן הכי טוב זה 40 גיגה כי זה פלטה אחת ללא בעיות אמינות

אני ממליץ על המקסור ATA 133 מנוע שמן גרסת אריזה לא OEM......

או 100 גיגה עים בפר 8M של WD........

חחחחח.. זה הארד דיסק מאד נחמד. יש לו רק "בעיה" אחת - המחיר... למה לזרוק 1600 ש"ח על דיסק קשיח ועוד של WD כשה-SERIAL ATA מתקרב וכבר יהיה עדיף לעבור לטכנולוגיה החדשה ברגע שתהיה זמינה.

פורסם

WD חברה מצוינת

פורסם

אני לא חושב שתמצא היום הרדיסק 20 ג'יגה, אני הייתי קונה רק סיגייט בשביל האמינות המוכחת שלו.

יניב אתה יודע שאני מכבד אותך אך אני לא מסכים עם משפט זה

נדפקו לי 6 יגייטים לא פיות ולא יותר! (אני יודע מה המוניטין שיצא לי עם חומרה אבל הרדיסיקים אני לא דופק! יש לי עדיין WD4.3GB שאפילו שהביוס מודיע שהוא מת הוא עובד ו QUANTOM של 800MB)

אני הייתי ממליץ לך על הMaxtor DX740-L

כונן מעולה!

פורסם

יניב אתה יודע שאני מכבד אותך אך אני לא מסכים עם משפט זה

נדפקו לי 6 יגייטים לא פיות ולא יותר! (אני יודע מה המוניטין שיצא לי עם חומרה אבל הרדיסיקים אני לא דופק! יש לי עדיין WD4.3GB שאפילו שהביוס מודיע שהוא מת הוא עובד ו QUANTOM של 800MB)

אני הייתי ממליץ לך על הMaxtor DX740-L

כונן מעולה!

D740X-6L

פורסם

WD חברה מצוינת

אין קשר בין האיכות של החברה שזה משהו שנתון לויכוח (ויש הרבה משתמשים מאוכזבים שמוכנים לשרוף ל-WD את המפעלים בגלל דיסק שקרס עם חומר חשוב או בזמן הכי לא מתאים), לבין זריקה של 1600 ש"ח על דיסק קשיח שבעוד כמה חודשים ממילא יהיה תקן מיושן. מספיק בהחלט לקנות היום דיסק קשיח בסביבות ה-500 ש"ח.

פורסם

WD חברה מצוינת

אין קשר בין האיכות של החברה שזה משהו שנתון לויכוח (ויש הרבה משתמשים מאוכזבים שמוכנים לשרוף ל-WD את המפעלים בגלל דיסק שקרס עם חומר חשוב או בזמן הכי לא מתאים), לבין זריקה של 1600 ש"ח על דיסק קשיח שבעוד כמה חודשים ממילא יהיה תקן מיושן. מספיק בהחלט לקנות היום דיסק קשיח בסביבות ה-500 ש"ח.

לקחת לי פשוט את המילים מהפה, טוב שלא הספקתי לשלוח את ההודעה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים