עבור לתוכן

דרוש מחשב בייתי בסיסי עד 1.8K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, המחשב הבייתי מקרטע (נמצא בשימוש כבר 7 שנים) וכעת דרוש מחשב חדש, מביקור ואייבורי ושיטוט בפורום קיבלתי הצעה למחשב הבאה:

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל.

2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?

השימושים הם אופיס, אינטרנט, קצת סרטים.

* אם המסך לא כלול במפרט? אין צורך במסך.

3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך.

4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך צורב.

6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? המחשב נמצא בחדר שינה לכן השקט חשוב יחיסת, בערך 8. לנסות שהמחשב יהיה שקט כי הוא יעבוד בלילה.

7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. אין צורך במערכת הפעלה.

9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כמו שציינתי אשמח שהמפרט יורכב מחנות באזור הצפון.

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6878&CatCode=1

1490 ש"ח

לשדרג לספק HEC 500w 80+ במחיר 95 ש"ח

לשדרג למארז coolermaster 370 במחיר 85 ש"ח

לשדרג לדיסק קשיח 1 טרה בייט ב 80 ש"ח

להוסיף סטיק זיכרון של 2 ג'יגה בייט במחיר של בערך 120 ש"ח

תקבל מערכת טובה יותר בלי אף רכיב ג'נרי.

סה"כ: 1870 ש"ח

אני אשמח לשמוע עצות נוספות, תודה רבה מראש.

פורסם

בס"כ ההצעה דיי טובה ביחד עם השדרוגים, לא ניראה לי שיהיו עוד הצעות הייתי ממליץ לקחת את המפרט המשודרג הזה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקיי ולגבי הלוח אם עדיף אסוס או אינטל?

פורסם

1) קח רק את ה asus, הוא בא עם יציאות DVI ו HDMI והאינטל לא.

2) תראה כמה עולה לך לשדרג מהרד-דיסק היטאצ'י בגודל 1 טרה (תוספת של 80 ש"ח) להרד דיסק סמסונג spinpoint F3 של 1 טרה, לא אמור לעלות יותר מ 5-10 ש"ח.

3) את הזיכרון תבקש בסטיק אחד של 4 ג'יגה - תוודא שזה DDR3 1333. זה אמור לעלות לך בכמה שקלים פחות משני סטיקים של 2. ככה ישאר לך סלוט חופשי לשידרוג בעתיד. אם הם מתעקשים על 2*2 לא נורא.

4) הכי חשוב - אל תסטה מהמפרט והרכיבים שבחרת. אל תתפתה לשום הצעה. אם אתה בכל זאת חושב שמציעים לך משהו טוב מאוד, תכתוב ותחזור לשאול בפורום אם זה כדאי לפני שקונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים