עבור לתוכן

חיבור 2 ראוטרים ביחד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

כרגע יש לי את הראוטר: Linksys WRT54GL, שממוקם בממד.

התוצאה היא שאין כמעט קליטה, אבל מצד שני אי אפשר להעביר אותו מכאן, מכיוון שכאן מרוכזת כל התקשורת של הבית.

יש לי נקודת רשת שמחוברת מהסלון לממד.

חשבתי לקנות עוד ראוטר: Edimax Mimo nMax BR-6524n 802.11n(מישהו מכיר? חוות דעת?) ולחבר את שניהם בכבל, ככה שהedimax יהיה בסלון ויתחבר ויקבל אינטרנט דרך הlinksys.

השאלה היא מה צריך להגדיר?

הבנתי שאני יכול לתת להם את אותו ה defult getway, ולבטל באדימקס את כל השרתי dhcp וכד'...

ואז ככה בעצם כל התקן שיתחבר לאדימקס יגיע ישירות לlinksys.

האם הרעיון הזה ישים? (לפני שאני הולך לקנות עוד ראוטר).

האם יש הצעות? הסברים?

אשמח לעזרה!

פורסם

הרעיון הזה ישים אבל חבל לקנות ראוטר כ"כ יקר אם הוא הולך לשמש רק כמתג.

פורסם
  • מחבר

אבל ראוטר יותר חזק מap, וגם אפשר להשתמש בו ליותר דברים, אני חושב שהשקעה של עוד 150 שקל יהיה שווה את זה.

השאלה איך מיישמים את זה?

פורסם

כעקרון כך -- http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm -- אלא שאין הרבה הגיון במה שאתה הולך לעשות.

אתה הולך לסרס נתב בתקן N בגלל שיש לך נתב בתקן G ובסופו של דבר לקבל חצי מתקן G. אם אתה כבר רוכש נתב בתקן N נסה להתקין אותו כך שהיה הנתב היחידי בבית -- יכול להיות שהוא יתן מענה טוב יותר מה-LINKSYS הקשיש שלך. דרך אגב, יש לך כרטיסי N בבית?

פורסם

הוא רוצה לחבר אותם בכבל, זה לא יסרס את הראוטר. (תקן אותי אם אני טועה).

פורסם
  • מחבר

אכן הראוטרים יתחברו בחיבור קווי, ככה שבעצם אני אנצל את שניהם, ככה שכל ראוטר יתפוס תחום אחר בבית.

(הראוטר בממד יתפוס את החניה שצמודה לו וקצת מהרחוב, ואת החדרים הצמודים והראוטר החדש יתפוס את הסלון ואת הגינה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים