עבור לתוכן

המלצה חמה על MEDAL OF HONOR

Featured Replies

פורסם

אחרי שראיתי את MEDAL OF HONOR החדש בתחילה, חשבתי שזה משחק ממש כושל ולא מועדכן לרמה הגרפית של היום. אבל עכשיו אני כותב את השורות האלו אחרי שנתתי למשחק עוד צ'אנס והאמת ששיחקתי 3 שעות רצופות בלי להפסיק :silly: אני מעריך שעברתי בערך שליש משחק בהנאה ממש ייחודית לסוג המשחק!!

הבעיה הגדולה שנראית מבאסת בהתחלה היא שאין אינטרקצייה ממש גדולה עם הסביב במובן שאי אפשר לפוצץ ארגזים או להפיל עצים ודברים כאלו...חוץ מיזה הגרפיקה ממש טובה והמשחקיות ממש זורמת וההרגשה היא שבכלל לא מחכים לזמן טעינה של מסכים. כל מסך מתחיל בסיום סרט מהמסך הקודם כך שפתאום מיתוך הסרט קופצים למשחק עד שממש קשה להבין שנגמר הסרט וזה ממש מכניס לאווירה ויש רציפות בין כל המסכים. ככה למשל אתה פעם חייל שמקבל גיבוי ממסוק ופתאום אתה מטיס את אותו מסוק.

בקיצור משחק ממש מומלץ :xyxthumbs:

פורסם

גם אני שחקתי ודיי נהניתי, קנית את המלא בשביל האונליין ופתאום גיליתי שהאונליין שלו על הפנים, לכן במילים פשוטות "משחק חרה" לא שווה שקל, החברה צריכה להתבייש.

פורסם

זה משחק בן פרוצה

אני משחק בו הרבה טוען מידי פעם וזה אקשן טוב

המשימות בנויות נכון הנשקים מרגישים טוב וכל האווירה הכללית

התנועה בשטח היא מעבר ל RAILS הסטדרנטי שרואים בבלק אופס וכו

עדיין לא חופשי לגמרי אבל יש הרבה יותר חופש תנועה בשטח מבלק אופס וגם האוייבים נראים זזים ומתים בצורה ריאלסטית

סתם מכפישים את המשחק

בלק אופס שיחקתי פעם אחת ולא טענתי מאז ולא הרגשתי שום רצון

מדבר רק על הסינגל

פורסם
  • מחבר

;D דיברתי על הסינגל...יש כמה משחקי אונליין בודדים שאפשר להנות מהם...באונליין הסטנדרטים אחרים ובודקים דברים אחרים! theone89 אם אתה נהנה ממשחק בסינגל לא בטוח שהוא טוב באונליין!!! והמשחק הזה בסינגל כאמור "בן פרוצה" :lol:

פורסם

את הסינגל גם אני אהבתי ונהנתי ממנו, למרות שהסוף היה מעצבן וגם המשחק עצמו היה מאוד אבל מאוד קצר, ובגלל זה הסינגל לדעתי היה יכול להיות הרבה יותר טוב.

והמולטי גרוע!!

פורסם

הסינגל לא רע ולטעמי מהנה יותר מקרייסס 2

הבעיה היא כמו שציינו המולטי.

זו הסיבה גם שאף אחד לא פתח למשחק דיון ראשי

כי משחק יריות שהמולטי שלו גרוע פשוט דועך מהר מאוד

פורסם

הגרפיקה לטעמי מחורבנת במקרה הטוב, הFPS נעול על 60 מבלי אפשרות לשנות אותו וגם הרגישות שם של העכבר פשוט נוראית :\

פורסם

הגרפיקה לא להיט זה ברור.

הרגישות של העכבר גבוהה אז הורדתי בלוגי'טק רגישות אחת למטה וזה יותר נוח

מלבד ה AI ההעלוב של האויבים ורמת הקושי הנמוכה של המשחק הוא מספק

ככה זה עם משחקים שאתה לא מצפה ליותר מדי מהם.

מה שאותי עדיין מכעיס זה עצם העובדה שהם השתמשו במותג MOH

כי אין שום קשר בין המשחק הראשון והשני האגדיים לבין זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים