עבור לתוכן

בקשת המלצה|כונן חיצוני 3.5 אינץ' עד 600 שקל 1/1.5/2TB

Featured Replies

פורסם

היי :)

אני רוצה לקנות כונן חיצוני, קראתי את הסטיקי בנושא, אבל לא מצאתי שם המלצות לכוננים חיצוניים.

אני רוצה לאחסן קבצי וידאו בעיקר, אבל לא רק. אני מחפש כונן של 1/1.5/2 TB, מעדיף 3.5 אינץ', לא מפריע לי הגודל והצורך בשנאי, אני מעדיף מהירות העברה.

בעיקרון התקציב שלי הוא גג 600 שקל, אבל אם יש משהו ששווה טיפה יותר, ובאמת הרבה יותר טוב מכל אחד אחר עד המחיר שלו, אני מוכן לשמוע.

למחשב שלי יש כניסת USB 2.0, אז בבקשה להתחשב בזה :)

אני אשמח לקבל המלצות גם מאתרים אמינים בחו"ל כמו eBay או חנויות אחרות, אבל עדיף חנות בארץ, שיהיה למי להתלונן אם יעשה בעיות ;)

בנוסף, האחריות חשובה בכוננים חיצוניים? הם נוטים לעשות בעיות?

וכמובן שאני מעדיף עם אחריות :)

תודה ענקית לעוזרים!

פורסם
  • מחבר

רשמתי כותרת בדיוק לפי חוקי הפורום, מסבירה טוב מאוד מה תוכן האשכול. ניתן להבין מהכותרת שאני מחפש כונן חיצוני ואני מבקש ממשתמשי הפורום להמליץ לי על אחד. אני לא מבין איך זה עובר על חוקי הפורום =/

פורסם

יש הרבה אנשים שרוצים לקנות כונן קשיח חיצוני, יש לך דרישות מהכונן ואתה לא מבקש המלצה לכונן חיצוני רנדומלי, לכן אתה יכול להוסיף עוד פרטים על הבקשה שלך כדי לייחד ולהבדיל אותה משאר הדיונים שנפתחים כאן באופן יום יומי. למשל תקציב, ממשק, גודל תקן.. ועוד.

עריכה: אתה לא צריך להודיע שערכת את הכותרת. זו הקפצה מיותרת.

פורסם

עם USB 2 אל תצפה למהירויות העברה מדהימות. כל כונן אמור לעשות את העבודה, תחפש כונן עם מהירות סיבוב 7200RPM

יש זולים מממנו (תיזהר מדגמים של סיגייט, לחלקם ישנה בעייה מוכרת וקשה לדעת מה יש בפנים)

פורסם

למה כונן חיצוני? כלומר למה לא דיסק קשיח בלבד שיחובר ישירות ללוח?

איזה נפח דרוש לך? 1TB, 1.5TB ו-2TB הם שלושה נפחים שונים.

יש לך רק USB 2.0 ואתה מעוניין בביצועים גבוהים? זה לא עובד ככה, ב-USB 2.0 כל הכוננים שתמצא מוגבלים לקצב העברה של כ-30MB לשנייה ומהירות הסיבוב לא משנה בכלל במצב שכזה. אם אתה מחפש ביצועים אז אפשר לקנות חיצוני עם eSATA ולהשתמש במתאם מ-SATA ל-eSATA שמחירו ממש זול ב-eBay.

פורסם
  • מחבר

1. אני מעדיף כונן חיצוני משתי סיבות, אחת היא ניידות, והשניה היא שאני לא יודע איך להרכיב דיסק קשיח פנימי וזה סיפור להביא לטכנאי.

2. אני לא מתמצא במחירים של כוננים חיצוניים, ואני מעדיף שימליצו לי על הכונן הכי טוב שאני יכול למצוא במסגרת התקציב שלי, בתנאי שהוא בתחום הנפח הנתון.

3. אני חושב לעתיד, במידה שאני אשדרג לUSB 3 עדיף שיהיה לי כונן חיצוני מתאים. ברור לי שכרגע הביצועים לא יהיו מקסימליים, אבל שוב, אני חושב לעתיד.

4. מה זה SATA ו eSATA?

פורסם
  • מחבר

כן. רק שיש לך אותו זול יותר:

http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=125285

ואתה יכול לחסוך עוד כסף על המשלוח אם יש לך טרקלין חשמל ליד הבית.

זה הצעות החל מ, זה אומר שזה בטח יעלה בסביבות אותו המחיר...

האם זה עדיף בהרבה מלקנות כונן חיצוני מורכב (בפרט הכונן http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=11698)?

האם קל לחבר את החלקים?

פורסם

קל לחבר את שני החלקים וישנם 2 יתרונות:

1.אתה יודע איזה דיסק יש בפנים, מן הסתם בוחרים אחד איכותי.

2.יש לך אחריות על 2 החלקים בנפרד.

אם דיסק חיצוני מפסיק לעבוד לא תוכל לפרק את הקשיח ספנים ולגבות מידע כי אז האחריות תבוטל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים