פורסם 2011 באפריל 2214 שנים היי,אני עכשיו לומד לינוקס ממדריכי וידיאו ממש ישנים.המדריך שם בצע info find, וישר הגעתי לתפריט בה Menu אינטרקטיבי עם מלא אפשרויות, ליתר דיוק:InstructionFinding FilesActionsCommon TasksDatabasesFile PermisionsReferencePrimary Indexעכשיו כעשיתי את זה בבית ( info find ) הגעתי לתפריט אחר לגמריי, שהוא הרבה פחות נוח, מופיע שם בהתחלה הסבר לא קצר על find ואז תפריט עם האפשרויות:Filesystem Traversal OptionsWarning MessagesOptimize OptionsDebug OptionsFind Expressionsהתפריט הזה ממש לא ברור לי המשמעות שלו, וכמו שציינתי הוא הרבה פחות נוח. מאשר במדריך הוידיאו הענתיקה.עשיתי בדיקה והגרסה של ה-find אצלי 4.4.2 והגרסה של ה-info 4.12 ואני משתמש באונבטו 10.במדריך הגרסה של ה-find היא היא 4.1.7 והגרסה של ה-info היא 4.3 והשתמשו שם ב- RedHat 9.איך זה הגיוני שהיא הזמן היה שינוי ממש גדול לרעה בנוחות ובקריאות של ההסבר? (כשזה בעצם השאיפה של ה-info....)תודה רבה
פורסם 2011 באפריל 2314 שנים אל תלמד לינוקס ממדריכים ישנים. בלינוקס דברים זזים ומשתנים מהר - מדריך מלפניי כמה חודשים לא רלוונטי היוםאצלי (מערכת מעודכנת - בערך) התפריט זהה למה שאתה מקבל ולא למדריךאם אתה משתמש KDE תפתח Konqueror ותכתוב שם man:find
פורסם 2011 באפריל 2314 שנים לא הייתי נסחף. במיוחד לא לגבי fileutils ו coreutils שהממשק שלהם יציב כבר הרבה שנים.ולשואל: התפריט שמוצג לך הוא מהגרסה האחרונה. העורכים של התיעוד של find החליטו לשנות אותו - להם נראה שהחלוקה החדשה יותר נוחה.אם info אינו נוח לך אתה יכול לנסות man ע"י הפקודה man find.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.