פורסם 2011 באפריל 2214 שנים אני זקוק למתאם אלחוטי, שלא יתקע בהורדות ובעיקר במשחקי רשת (MultiPlayer) שיהיה PCI שתומך בתקן N קניתי כבר פעמיים USB והתאכזבתי משניהם אחד אני מדליק את המחשב לא קולט אותו מנתק מחבר 10 פעמים עד שעובד אבל שעובד עבד יציב יחסית. השני מחובר למחשב ועובד בכל הדלקה אבל יכול פתאום להתנתק לחצי דקה וזה כל פעם דופק לי את המחשק רשת/מולטי פלייר. התקציב: שלי 150 ש"ח אבל נראה לי שלא צריך את כל זה דגם הראוטר שלי: D-Link DIR-615 המחרחק מהראוטר: 6-7 מטרים לא יותר דרך קירות. 12 מטרים לא דרך קירות. המחשב לא יהיה בממ"ד וגם לא הראוטר הוא נייח הדרך שאני רוצה לחבר את הכרטיס: אחרי הרבה ניסיונות לא טובים עם USB אז אני רוצה רק PCI מה הציפיות שלך מהכרטיס: שיקלוט על 90%+ בדרך כלל כי יש לי כרטיס USB שעומד במרחק הזה וקולט על 85%+ רוב הזמן ועוד אחד שקולט על 90%+ רוב הזמן הערות: חשוב שיהיה הכי יציב שיש בלי שום ניתוקים לא מוסברים או שהמחשב לא יזהה אותו שיתמוך ב Windows 7 64BIT שמתי עין על הדגם הזה EW-7711IN של EDIMAX איך הוא? תודה לעוזרים!
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים עם אילו דגמי USB התנסית?בעיקרון לדעתי עדיף USB מאשר PCI, כי ב-PCI האנטנות תקועות מאחורי המארז ולא מקבלות מספיק קליטה.לעומת USB שבו בעזרת כבל מאריך אתה יכול לשחק ב"מרחב" מבחינת מיקום ובכך לקבל קליטה טובה יותר.
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים מחבר התנסיתי ב Level one WUA-0624 - מחברים ומנתקים 20 פעם עד שעובד בכל הפעלה לוקח חצי שעהוב D-link DWA-131 עובד ומתנתק לפעמיםאני יודע שב PCI זה תקוע אחורה אבל הנתבים שלי היום גם שהם אחורה הם קולטים לא רע בכלל 85%+ באיכות ובעוצמהולכן הבאתי את הדגם הזה: EW-7711IN של EDIMAX של PCI כי האנטה שלו ניתנת להזזה היא מחוברת עם חוט של מטר ואני יכול לשים אותה על השולחןאבל השאלה עם הוא טובאו שיש אחרים טובים יותראו שיש חיצוניים נורמאליים אבל אני לא מוכן להסתכן עוד
פורסם 2011 באפריל 2314 שנים לטעמי הלכת על מתאמי USB חלשים. יתאימו לך יותר ה-821 של TP-LINK ה-140 של DLINK או ה-7718 של EDIMAX.
פורסם 2011 באפריל 2314 שנים מחבר המטרים שכתבתי זו טיפה הגזמה אבל אני רוצה שיהיה חזק ויקלוט מצויין והמתאמים שלקחתי קלטו לי על 85%+ באיכות ובעוצמה הם לא היו חלשים הבעיות איתם הם תכניות למרות שעכשיו על מחשב אחר ה level one לא עושה לי בעיות אולי זה רק עם WIN 7 64BIT בקיצור איך המתאם PCI שכתבתי הוא טוב או שיש אחרים עדיפים? דרך אגב ה D-link שהצעת לי עמדתי לקנות אותו אבל לא היה אותו בחנות אז התפשרתי על ה D-link שלי כנראה חבל שהתפשרתי לפי מה שאתה אומר
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים הבעיה עם מתאמי PCI היא מיקום האנטנות שלהן -- מאחורי המחשב בצמוד לקיר - מה שמקטין מאוד את היעילות שלהן. רכישת כרטיס PCI ללא כבלים מאריכים לאנטנות (שגם הם בעייתים) לא ממש מומלצת.
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים מחבר אז איך הכרטיס שנתתי הוא בא עם כבל מהכרטיס והאנטנה לא מאחורי המחשב הוא טוב?EW-7711IN של EDIMAX
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים זה לא כרטיס בתקן N המלא - יש לו רק אנטנה אחת. קרא עוד כאן על מנת להבין את כל נושא האנטנות בתקן N.http://www.netcheif.com/Articles/Wireless/wireless.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.