עבור לתוכן

בקשה| המלצה למתאם רשת אלחוטי PCI בתקן N

Featured Replies

פורסם

אני זקוק למתאם אלחוטי, שלא יתקע בהורדות ובעיקר במשחקי רשת (MultiPlayer) שיהיה PCI שתומך בתקן N

קניתי כבר פעמיים USB והתאכזבתי משניהם

אחד אני מדליק את המחשב לא קולט אותו מנתק מחבר 10 פעמים עד שעובד אבל שעובד עבד יציב יחסית.

השני מחובר למחשב ועובד בכל הדלקה אבל יכול פתאום להתנתק לחצי דקה וזה כל פעם דופק לי את המחשק רשת/מולטי פלייר.

התקציב: שלי 150 ש"ח אבל נראה לי שלא צריך את כל זה

דגם הראוטר שלי: D-Link DIR-615

המחרחק מהראוטר: 6-7 מטרים לא יותר דרך קירות. 12 מטרים לא דרך קירות.

המחשב לא יהיה בממ"ד וגם לא הראוטר הוא נייח

הדרך שאני רוצה לחבר את הכרטיס: אחרי הרבה ניסיונות לא טובים עם USB אז אני רוצה רק PCI

מה הציפיות שלך מהכרטיס: שיקלוט על 90%+ בדרך כלל כי יש לי כרטיס USB שעומד במרחק הזה וקולט על 85%+ רוב הזמן

ועוד אחד שקולט על 90%+ רוב הזמן

הערות:

חשוב שיהיה הכי יציב שיש בלי שום ניתוקים לא מוסברים או שהמחשב לא יזהה אותו

שיתמוך ב Windows 7 64BIT

שמתי עין על הדגם הזה EW-7711IN של EDIMAX איך הוא?

תודה לעוזרים! :)

פורסם

עם אילו דגמי USB התנסית?

בעיקרון לדעתי עדיף USB מאשר PCI, כי ב-PCI האנטנות תקועות מאחורי המארז ולא מקבלות מספיק קליטה.

לעומת USB שבו בעזרת כבל מאריך אתה יכול לשחק ב"מרחב" מבחינת מיקום ובכך לקבל קליטה טובה יותר.

פורסם
  • מחבר

התנסיתי ב Level one WUA-0624 - מחברים ומנתקים 20 פעם עד שעובד בכל הפעלה לוקח חצי שעה

וב D-link DWA-131 עובד ומתנתק לפעמים

אני יודע שב PCI זה תקוע אחורה אבל הנתבים שלי היום גם שהם אחורה הם קולטים לא רע בכלל 85%+ באיכות ובעוצמה

ולכן הבאתי את הדגם הזה: EW-7711IN של EDIMAX של PCI כי האנטה שלו ניתנת להזזה היא מחוברת עם חוט של מטר ואני יכול לשים אותה על השולחן

אבל השאלה עם הוא טוב

או שיש אחרים טובים יותר

או שיש חיצוניים נורמאליים אבל אני לא מוכן להסתכן עוד

פורסם

לטעמי הלכת על מתאמי USB חלשים. יתאימו לך יותר ה-821 של TP-LINK ה-140 של DLINK או ה-7718 של EDIMAX.

פורסם
  • מחבר

המטרים שכתבתי זו טיפה הגזמה אבל אני רוצה שיהיה חזק ויקלוט מצויין והמתאמים שלקחתי קלטו לי על 85%+ באיכות ובעוצמה הם לא היו חלשים

הבעיות איתם הם תכניות למרות שעכשיו על מחשב אחר ה level one לא עושה לי בעיות אולי זה רק עם WIN 7 64BIT

בקיצור איך המתאם PCI שכתבתי הוא טוב או שיש אחרים עדיפים?

דרך אגב ה D-link שהצעת לי עמדתי לקנות אותו אבל לא היה אותו בחנות אז התפשרתי על ה D-link שלי כנראה חבל שהתפשרתי לפי מה שאתה אומר :(

פורסם

הבעיה עם מתאמי PCI היא מיקום האנטנות שלהן -- מאחורי המחשב בצמוד לקיר - מה שמקטין מאוד את היעילות שלהן. רכישת כרטיס PCI ללא כבלים מאריכים לאנטנות (שגם הם בעייתים) לא ממש מומלצת.

פורסם
  • מחבר

אז איך הכרטיס שנתתי הוא בא עם כבל מהכרטיס והאנטנה לא מאחורי המחשב הוא טוב?

EW-7711IN של EDIMAX

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים