עבור לתוכן

צריך המלצה למארז חיצוני 3.5"

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קניתי הארדיסק 2TB וכל מה שנותר לי לעשות זה לקנות מארז חיצוני.

אשמח לקבל המלצה לכונן בממשק USB.

יש לי במחשב eSATA אבל אני לוקח בחשבון שאם אני ארצה לנייד אותו אז הסיכוי למצוא חיבור כזה במחשב אחר, לא גבוה במיוחד.

לכן אם קיים מארז טוב שמשלב את שני החיבורים - USB ו- eSATA אשמח לשמוע גם עליו.

תודה רבה

וחג שמח.

פורסם

פלונטר מת כרגע אבל תעיין באתר שלהם, חפש את ה-Rosewill שעולה כ-150 שקלים וכמובן שמציע את שני הממשקים.

לדעתי באמת אין הרבה סיבות לקנות מארז שמציע רק eSATA.

פורסם
  • מחבר

אני מחפש משהו שגם נראה אסטטי. ראיתי את ה- Roswill. הוא אולי טוב אבל הוא נראה זול ונורא.

בגלל זה ראיתי את ה- Sedna שמוכרים ב- SkyPC וגולדטופ ואת ה- Thermaltake Silver River II שמוכרים ב-KSP.

חוץ מזה שיש מתאם eSATA ל-USB כך שאני לא חייב את 2 החיבורים

פורסם

אם אתה מחפש משהו שנראה טוב אז רק אתה יכול להחליט מה אתה מעדיף. אם כך אז מה השאלה שלך בעצם?

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי היא איזה עוד דגמים מומלצים שגם נראים סביר.

האם יותר משתלם לקנות eSATA ומתאם ל-USB והאם זה תחליף ראוי למארזים שכוללים את 2 החיבורים.

פורסם

אני לא חושב שמארז שמציע רק eSATA הוא משמעותית יותר זול בשביל להעדיף לקנות אותו יחד עם מתאם ל-USB 2.0.

דגמים מומלצים? כל אחד של יצרן ידוע שעשוי אלומיניום ברובו עם פתחי אוורור. בהתחשב בכך שגם המראה כאן הוא חלק מההחלטה אז עדיף שאתה תפנה למוצרים שהם אופציות מבחינתך ואני אוכל לומר לך מה עדיף ומה פחות עדיף. ההפך תהיה טרחה מיותרת.

פורסם
  • מחבר

מארז של Senda עם חיבור eSata בלבד יעלה לי 75 ₪

לעומת מארז של Sedna עם חיבור USB3 יעלה לי 150 ₪

מארזים של חברות אחרות עם 2 סוגי החיבורים יעלו יותר.

פורסם

אלו רק דוגמאות למחירים, זה לא אומר כלום. ההודעה שרשמתי קודם עומדת בעינה. תחליט מה נראה טוב לדעתך ואני אנסה לעזור כמה שאוכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים