עבור לתוכן

32% מכס על זכרון?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב, נו, נגלה עוד שעתיים.

• תגובות 32
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

עדכון!

השליח כרגע הלך לדרכו.

המכס הוא - 104 ש"ח מע"מ + 20 ש"ח על "עמלת דמי הקצאת אשראי" + 30 ש"ח על "חיוב בגין השתתפות באגרת רשומון" + 60 ש"ח על "עמלת שחרור ממכס קולקטיב חייב".

סך הכל 231 ש"ח.

פלוס שאין לשליח לתת לי עודף - 250 ש"ח במדיוק על חבילה שערכה 650 ש"ח.

שילמתי בגלל שהוא אמר לי שאפילו אם אדבר איתם ו"אזכה", אצטרך ללכת לאסוף את החבילה בעצמי וזה פשוט סיוט.

עכשיו, אני מנסה (כמו אתמול) להתקשר למכס ואף אחד (קרא: אף אחד) לא עונה.

אז בעצם, הם לקחו ממני את החבילה שלי, דרשו ממני לשלם עבור דברים שלא הסכמתי עליהם, ועכשיו אני לא מצליח לתפוס אותם.

כמובן שאנסה עד שאזניים שלי ידממו, ואני יכול לחתום לכם שהם לא יזכו אותי גם אז.

אין, אני פשוט מרגיש שדוד.

והקטע הכי גרוע - אין לי שום אופציה אחרת. פעם הבאה אני אצטרך לשלם את אותו סכום שוב.

יאללה אני עובר לניו יורק. כוס אמא שלהם.

פורסם

ברגע שהסכמת ביודעין או לא ביודעין על משלוח "מהיר" בחברת שילוח (לא דואר ישראל אויר רגיל/רשום), אתה צפוי לשלם את כל העמלות שציינת.

להבא דע לך שאת *העמלות הללו צריך לשלם בכל פעם שמזמינים ע"י EMS, DHL, FEDEX, UPS, TNT וכו'...

*תמחור העמלות הוא לפי שווי החבילה.

פורסם
  • מחבר

ברגע שהסכמת ביודעין או לא ביודעין על משלוח "מהיר" בחברת שילוח (לא דואר ישראל אויר רגיל/רשום), אתה צפוי לשלם את כל העמלות שציינת.

להבא דע לך שאת *העמלות הללו צריך לשלם בכל פעם שמזמינים ע"י EMS, DHL, FEDEX, UPS, TNT וכו'...

אבל זה מה שאני לא מבין - זה נשלח על ידי USPS. אמנם ב"Express", אבל לא UPS, FedEx או DHL.

ואני דווקא חשבתי שזה קרה בגלל שזה נשלח עם USPS, ושאם הייתי משלם יותר ושולח עם UPS זה לא היה קורה.

מה אני אמור לעשות בפעם הבאה?

פורסם

כל משלוח אקספרס חייב ב 700 עמלות שקר כלשהו, ובד"כ גם יתעכב במכס בלי סיבה.

אני מזמין רק USPS priority, מגיע תוך שבוע בערך תמיד ואין בעיות עם המכס.

פורסם

אתה יכול לשלם, אם הם אכן טעו תגיש עירעור - ותזוכה.

זה לא נכון!!!!!!

ברגע שאתה משלם אתה מוותר על הזכות לערער.

לגבי המחיר המנופח, יש שתי אפשרויות:

1. הוא כולל עלויות שחרור מהמכס (עמלות וכו' של חברת השליחויות), אין מה לעשות.

2. המכס הרמאי פועל בשיטת מצליח ואומנם מחייב רק 16% מע"מ אבל עושה את זה לפי ערך מנופח ולא אמיתי. אתה יכול להגיש ערעור כל עוד עדיין לא שילמת בצירוף חשבונית הקניה עם הסכום המדוייק ש"יוכיח" להם את מה שהם כבר יודעים (שהם רמאים ושקרנים וגונבים כסף בכוונה בשיטת מצליח) , ואז הם יורידו את גובה המיסים, לפעמים רק חלקית (שוב, שיטת מצליח כי לרוב האנשים לא יהיה כוח לערער שוב ולעכב שוב את קבלת החבילה) ולפעמים לסכום האמיתי.

פורסם

אבל זה מה שאני לא מבין - זה נשלח על ידי USPS. אמנם ב"Express", אבל לא UPS, FedEx או DHL.

ואני דווקא חשבתי שזה קרה בגלל שזה נשלח עם USPS, ושאם הייתי משלם יותר ושולח עם UPS זה לא היה קורה.

מה אני אמור לעשות בפעם הבאה?

USPS Express זה EMS, להבא בקש שישלחו לך ב- USPS Priority או USPS First-Class (אלו האפשרויות הרגילות).

פורסם

אני לא מבין למה לקנות זיכרון למחשב מחו"ל.

פורסם

אני רכשתי מוצר ב100 אירו מחו"ל שהגיע בEMS ושילמתי 200 ש"ח מע"מ מכס ושיחרור ממכס. מע"מ 80+ שחרור ממכס 120. הבנתי משיחות עם הדואר והמכס שאם המע"מ על המוצר הוא פחות מ80 ש"ח אז משלמים רק 30 ש"ח על השיחרור ואם זה משלוח רגיל אז רק את ה80 ש"ח של המע"מ (כמובן תלוי במוצר). מה שעוד הבנתי זה שחבל לבזבז מאמץ וזמן על שיחות איתם כי אין עם מי לדבר שם ואני עוד ממתין (לא באמת עברה איזה שנה) למנהל שיחזור אליי ויסביר לי את הגניבה הזאת.

תשמע לי תעבור הלאה תשכח מזה ותהיה מרוצה ממה שקנית!

פורסם

אני לא מבין למה לקנות זיכרון למחשב מחו"ל.

קניתי 2GB DDR3 ללפטופ שלי במשהו כמו 25$ כולל משלוח. מה רע?

פורסם

אכן :)

קניתי ב28$ זכרון 2GB DDR2 לנטבוק שלי כולל משלוח של קינגסטון. בארץ רצו על זה 200...

פורסם

אז לפי ההודעה שלך בהתחלה אני מסיק שקנית 6-7 סטיקים כאלו... המכס לא פראייר :nono:

פורסם

שילמת מעמ עבור המוצר+המשלוח, אני לא מבין על מה רצית לערער?

אפשר לדעת איזה חברות כולל ה-" וכו' "?

פורסם

השמות שהזכרתי היו על רגל אחת, בעקרון מדובר על כל חברות השילוח המהיר/D2D.

פורסם

תפסיקו להיות פריארים, ותדאגו שישלחו לכם את המוצר עם הצהרה על מחיר נמוך, המוכר מסרב? אני בטוח שיש עוד מאה כמוהו שחלקם יסכימו לזה.

אין שום סיבה שבעולם לשלם מכס על דבר שכזה.

לאחרונה רכשתי אוזניות ב440 דולר [לא כולל שילוח] ב EMS שילמתי רק עמלה של 35 שקלים ממוצר פטור ממכס.

במידה והייתי נאיבי ונותן למוכר לכתוב 440 דולר ערך מוצר +50 דולר ערך שילוח EMS זה היה יוצר 490דולר,

זה אומר שהייתי צריך לשלם על מע"מ על אוזניות[אין מכס] תוספת של 78 דולר בתרגום לשקלים 270 שקלים + עמלות משונות של הדואר על פריט חייב במכס זה תוספת של כמעט 200 שקלים , זה אומר לזרוק סתם קרוב ל500 שקלים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים