עבור לתוכן

המלצה לדיסק קשיח 1 T

Featured Replies

פורסם

כרגע יש לי WD 320 G והוא כבר ישן ורועש יחסית

מחפש משהו שישמש ככונן ראשי שיהיה שקט יחסית וביצועים טובים

הבנתי שה SJ של סמסונג מומלץ ?עד כמה דגם ה SI שקט יותר ממנו ?ועד כמה הוא איטי ממנו ?

פורסם

Si זאת סדרת ECOGREEN. לכל המותגים GREEN בשם הכונן מצביע על כוונות לחסכון בחשמל. הם עובדים במהירות של 5400 RPM, לכן הם טובים מאוד למטרות האחסון של מדיה. לא מומלץ להשתמש בדיסק הזה להתקנת מערכת הפעלה.

פורסם

אם דיסק עובד ב- 5400 סל"ד זה לא אומר שהוא עגלה

ההפרש בביצועים מול דיסקים של 7200 מיזערי, טוב כל מקרה לגופו

אם אתה מחפש דיסק שקט אני ממליץ לך לבחור דיסק שעובד ב 7200 ואחד שעובד ב- 5400 ולחפש עליהם בנצ'מרק באינטרטנט

ותראה מה ההבדל בביצועים וברעש

תעיין בסטיקי יש שם דיסקים מומלצים:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408839.0

פורסם

כונן ירוק ככונן ראשי זאת שטות ממדרגה ראשונה.

גם ככה הרדיסקים הם איטיים מאוד, לא צריך לקחת דגמים עוד יותר איטיים.

גם ככונן משני או שלישי לא הייתי מתקרב לירוקים ב1TB.

הסיבה היחידה לקנות כונן ירוק (5400RPM) היא שאין אפשרויות משתלמות בגדלי 1.5-2TB.

ב2TB יש רק אופציה אחת לכונן 7200RPM במחיר שפוי שבו מקבלים תוספת ביצועים בערך ביחס לתוספת מחיר על הירוקים.

וגם זה כבר לא הכי משתלם כי המחיר עלה (באופן מפתיע) בדיוק אחרי שקניתי אחד כזה.

פורסם

אחלה ביקורת...גורם לי להיות שוב מבסוט שקניתי את הכונן הזה ;D

תגידו באופן תיאורטי אם אתקין את מערכת ההפעלה עליו במקום על ה640GB הישן שלי של ווסטרן (מלפני 3 שנים) אראה הבדלים בביצועים?

פורסם
  • מחבר

בעיקרון ה WD שיש לך אני מאמין שהוא גם כן 7200 RPM ,גם ה SM103SJ הוא 7200 לדקה אבל כנראה הוא יהיה מהיר יותר !

שאלה ,קראתי באיזה מקום שהבדלי הביצועים בין ה 5400 ל 7200 RPM יכולים להגיע ל 12-39 אחוז ,עד כמה זה נכון ?

אני כנראה ילך על ה סמסונג 103SJ וזהו ,הוא אמור להיות יחסית שקט לWD הישן שלי ,יש המלצות איפה לקנות ?יש לי באזור KSP ,SKY

NOA ופנדה .

פורסם

נמחקו תגובות שעוסקות בחנויות, זה לא שייך לכאן. אם אתה רוצה המלצה לחנות אז אתה יכול לפתוח דיון בפורום צרכנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים