עבור לתוכן

שאלה בקשר לצורב DVD שלי

Featured Replies

פורסם

שלום הצורב שלי פתאום לא מצליח לקרוא דיסקים שפעם היה יכול לקרוא אותם הוא רושם לי שהם ריקים או כשהוא מצליח הוא נתקע והוא מגיב לאט.

הוא גם לא צורב לי הוא מראה לי בתוכנת NERO שהם מלאים או דיסק לא נכון.

יש לי צורב DVD DUAL LAYER +16

נ.ב. מחקתי את הנירו והתקנתי חדש וגם לא עזר ואם מישהו יכול שיביא לי נירו שכן עובד

תודה מראש לעוזרים

פורסם

תריץ כמה פעמים דיסק ניקוי

פורסם

סליחה שאני מתפרץ אבל לי יש צורב DVD LG. לפעמים הוא רואה דיסק, לפעמים לא. ניסיתי לצרוב, אבל תכנות צריבה טוענות שאין לי דיסק, כאשר אני שם דיסק לצורב. קניתי דיסק ניקוי. שמתי חומר על המברשות והכנסתי לצורב, אבל אני לא יכול להריץ לי כי כתוב לי שאין דיסק. מה לעשות?

פורסם
  • מחבר

אין לי דיסק כזה מחר אני קונה ויש לך תוכנת צריבה טובה שעובדת מצויין בשבילי

פורסם

NERO תוכנה מצוינת

פורסם
  • מחבר

איזה NERO יש לו המון גירסאות ואם אפשר קישור

נ.ב.חבר שלי אמר פתרון בעיה הזאת הוא אמר לי לפרמט את המחשב

פורסם

אני פרמטתי וזה לא עזר לי (פרמטתי בגלל סיבות אחרות)

פורסם
  • מחבר

כל הקטע הוא שבשביל פרמוט צריך דיסק ואיך הוא יעבוד אם הצורב לא קורא וניסית לקנות צורב חדש?

פורסם

מצתי פתרון יצירתי. עשיתי BOOTABLE DISK ON KEY ופרמטתי והתקנתי WINDOWS מחדש ממנו :) תענוג - היה יותר מהר מהדיסק :xyxthumbs:

פורסם

אם דיסקים מזוהים כריקים או לא מזוהים בכלל אז סביר להניח שהכונן עשה את שלו והגיע הזמן לקנות חדש.

אין שום קשר לתוכנת הצריבה ובטח שגם פורמט לא יעזור. אם אתה רוצה להיות בטוח אז אתה יכול לנסות במחשב אחר או לפחות להחליף כבלים (חשמל ומידע) אצלך.

Zeus710- להבא תפתח דיון משלך בבקשה.

פורסם

תודה רבה !_Nike_! וסליחה. לא רציתי לפתוח עוד דיון אם יש לי נושא דומה, אבל לעתיד אדע. חששתי שצורב שלי מט. סתם בזבזתי כסף על דיסק ניקוי

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להמליץ לי על כונן אופטי חדש בשבילי אם לא יעזור הדיסק ניקוי?

פורסם

אם אתה לא צריך צורב מיוחד (אם יכולת BLUE RAY), אז כל מותג יהיה טוב. הם אותו דבר כולם (LG, SAMSUNG, LITE-ON, SONY, ASUS) יהיו טובים. אפשר למצוא בסביבות 100-115 ש"ח באיכות טובה.

פורסם
  • מחבר

תודה ZEUS710

ראיתי מלא טובים בפנדה במחיר כזה

פורסם

שמחתי לעזור. :) הם זולים אבל אולי זאת הסיבה שתוחלת חיים שלהם קצרה. LG שלי רק בן 3 פחות חודש וכבר לפני חצי שנה התחיל כבר לעשות לי בעיות עם זיהוי דיסקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים