עבור לתוכן

Portal 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אני כנראה יהיה הראשון אבל אני יגיד שסיימתי את המשחק ומזל שלא קניתי אותו.

הספקתי לשחק קצת בCOOP עם חבר דרך סטים של חבר ולא התלהבתי בכלל, המשחק לא מאתגר בכלל, הוא קל מדי והתשובות מונחות לך מול העיניים, חוץ מזה העלילה חופרת, במיוחד בהתחלה.

• תגובות 227
  • צפיות 29.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני דווקא נהנה מהמשחק... מעקב.

פורסם

הוא ממש לא קל, במיוחד לא באיזורים הפתוחים יותר (פרק 6 למשל). מסכים שהדברים שם פשוטים יחסית אבל ממש אין בעיה לפספס אותם. זה לא שבפורטל הראשון זה היה שונה (או ב BLUE PORTALS ושאר התוספות).

העלילה טובה, המשך יפה למה שהיה במשחק הקודם למרות שזה פחות מדהים, החוש הומור ממש טוב במיוחד בהתחלה. מה שכן יצא לי לשמוע את אותם משפטים כמה פעמים, ציפיתי ליותר בקטע הזה.

פורסם

תודה רבה על הדיון הראשי.

מעקב..

אולי נקנה אותו..

פורסם

בואו נגיד שאולי הוא שווה 30$ חחח אני לא יודע למה כל כך עפו על המשחק כל כך טוב כל אחד והטעם שלו :], וואלה משחק נחמד רק צריך להוצאי אותו לאייפון חח

פורסם

הידעתם?

פורסם

המשחק הזה מפוצץ מדברים כאלה :P ראיתי עכשיו עוד 3 דברים בסגנון. לצערי את כל אלה פספסתי :-\

אני דיי בטוח שיש עוד עשרות כאלה ושניראה אותם בימים הקרובים.

פורסם

ילה תביאו מה שמצאתם. :lol:

פורסם

מישהו מעוניין לקנות? נוכל לקנות את החבילה הכפולה ולהתחלק.

פורסם

אף אחד לא רוצה לשחק CO OP? אין לי אפילו מישהו אחד ברשימת חברים שיש לו PORTAL 2 :P

פורסם

ספויילר לפורטל 2:

106651_700b.jpg

פורסם

אף אחד לא רוצה לשחק CO OP? אין לי אפילו מישהו אחד ברשימת חברים שיש לו PORTAL 2 :P

אני חושב 90% מהחברים שלי משחקים פורטל 2 רוב היום.

רוצה להחליף חברים? :lol:

פורסם

חחח

יש לי רק חבר אחד שמשחק משחקי מחשב והוא לא קנה, גם כי הוא לא כל כך אהב את הראשון וגם כי הוא מתגייס עכשיו :P

פורסם

מי שמעוניין לשפר את הגראפיקה (כרטיסי Nvidia בעיקר) מוזמן להשתמש במוד הבא:

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1847983

שזה בעצם כולל את השיפורים שלו עם ssao וכו' בשילוב עם AO מהדריבר של NV (הוא מספק את הפרופיל אבל מספיק דגל תאימות של L4D)

(אני הסתפקתי ב-AO מהדריבר. השינויים שהוא הוסיף בהחלט מעניינים אבל יחסית כבדים בביצועים ולא תמיד נראו לטעמי)

פורסם

איך המשחק מבחינת גרפיקה ?

SyndromE

יש צורך לשפר את הגרפיקה גם בכרטיסי AMD ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים