עבור לתוכן

בעיות עם פייפל וויזה. צריך התייעצות דחופה!

Featured Replies

פורסם

הבוקר עשיתי הזמנה דרך פייפל,הבעיה היא שבסטטוס של פייפל נרשם לי שמשום העסקה בוטלה.העסקה לא עברה.

קניתי מאתר אירפואי, בסופו של דבר היה רשום אצלי בפייפל שהזמנה בוטלה,אבל קבלתי אישור לביצוע הקנייה,קנייה שלא עברה.

בדקתי יתרה בכרטיס אשראי והכסף נלקח,דברתי עם חברת אשראי,דרך אגב זה כרטיס ויזה נטען ארור!

בשרות לקוחות הם אמרו שהכסף "כיאלו" נעבר,והם ממתינים לתשובת ה - Merchant,שזה אותו האתר שממנו הזמנתי.

בכול אופן דברתי עם הנציג הוא אמר לי שאני צריך לחכות 30 יום ואז הכסף חוזר ישר לחשבון,כי הרי לא תתבצע משיכה :kopfpatsch:

כי לאותו אתר,עכשיו יש 30 יום לבצע משיכה,אם הם לא עושים משיכה אחרי 30 יום הכסף חזור לחשבון.

בעצם זה לא שהכסף נלקח.הוא בחשבון,הכסף "הוקפא",לפחות זה מה שהבנתי.

הם אמרו שאם אני רוצה שהכסף יחזור מיד,הם צריכים לקבל פקס על הסכם ביטול העסקה,הבעיה היא שפייפל לא עושים שליחת פקס,דברתי איתם כבר,הם כן אבל שלחו לי אי מייל שמראה שהעסקה בוטלה ולא נלקח ממני כסף,אבל ל VISA CAL זה לא מספיק,הם רוצים פקס.

אני חייב לציין שהם אמרו או שהם יקבלו פקס מפייפל,שזה חסר כול סיכויים,או מהאתר האירופאי שממנו קניתי.

יצרתי קשר עם אתר אירופאי וגם הם לא שולחים פקס :kopfpatsch: ,מה אני עושה במצב זה?אני צריך לחכות 30 יום לקבלת הכסף?

איך אפשר להשיג פקס מפייפל על ביצוע ביטול עסקה?או מהאתר האירופאי? אני כבר כל כך מיואש.

יש פיתרון כולשהו??

ובכלל של מי הפשלה הזאת?של פייפל?

פורסם

קשה עד כימעט בלתי אפשרי לתקשר עם Paypal, הכי טוב זה מייל דרך הSupport ולחכות לתשובה, בכל מקרה הכסף יחזור אליך אל דאגה רק זה יקח קצת זמן.

פורסם

ככל הנראה הבעיה היא בדיוק בגלל שהכרטיס שלך הוא כרטיס נטען.

לחלק מהחנויות כרטיס כזה נחשב 'לא אמין' ולכן ככל הנראה ההזמנה שלך לא עברה.

תנסה להשתמש בכרטיס נורמלי כמו Mastercard או Visa קבועים, עם עדיפות לבינלאומיים.

וכן ככל הנראה תצטרך לחכות לחודש הבא...

פורסם

אני רוצה לזמין ויזה נטען השאלה אם זה יעשה את אותם בעיות גם באיבי/דיל אקסטרים ודומיו?

פורסם
  • מחבר

ככל הנראה הבעיה היא בדיוק בגלל שהכרטיס שלך הוא כרטיס נטען.

לחלק מהחנויות כרטיס כזה נחשב 'לא אמין' ולכן ככל הנראה ההזמנה שלך לא עברה.

תנסה להשתמש בכרטיס נורמלי כמו Mastercard או Visa קבועים, עם עדיפות לבינלאומיים.

וכן ככל הנראה תצטרך לחכות לחודש הבא...

הביעה היא שאני לא מרגיש בנוח לתת את פרטי כרטיס האשראי שלי ברשת,בגלל זה אני משתמש בכרטיס ויזה נטען.

ככול הנראה אתה צודק,כי נציגה אחת בפייפל אמרה לי שהיא "לא ממליצה" להשתמש בכרטיס ויזה נטען.

העניין הוא שהכרטיס הזה הוא בינלאומי והוא לגמרי תקף בחו"ל ואתרים לא ישראלים...אני מבין שאני בכלל לא יצליח להמזין כלום עם הכרטיס מהחורבן הזה? :bash:

פורסם
  • מחבר

הקפצה-

חשבתי רגע על רעיון,העסקה שלי לא אושרה בגלל שה"ספק" לא קיבל את כרטיס שלי,אני יכול ליצור 2 חשבונות של פייפל

ולשלוח כסף מאחד לשני?

כך יהיה לי כסף בחשבון פייפל ואותה חנות תקח את הכסף שעל חשבון פייפל,האם זה הגיוני?

וכדי לקבל כסף לחשבון בפייפל האם חובה לתת מספר כרטיס?או שהכסף נכנס לחשבון פייפל?

אני יודע שחפרתי לא מעט אבל אני פשוט בסוג של מבוי סתום..ומנסה לחשוב על כול דרך להעביר את הכסף.

פורסם

רגע, אפשרי לקנות ויזה נטען בשביל להעביר את הכסף לחשבון שלך בפייפל? ואז אחרי שהכסף נכנס לחשבון שלך

לקנות את המוצר שלך דרך פייפל לא עדיף?

• 2 שנים מאוחר יותר...
פורסם

בבקשה תעזרו לי דחוף !

קניתי דרך פייפאל פרטי לבוש באתר מסויים בצרפת , העסקה היתה על סך 170 יורו שילמתי מכס ועבור דוא EMS שליחים

גיליתי בבית שחסרים לי 3 פריטים מאלה שהזמנתי, דיווחתי מיד לדואר ישראל , אך הם אמרו לי שדואר צרפת אחראי לנזק שנגרם

בכל אופן אני כל כל מאוכזבת ורוצה לבטל כלל עיסקה הנייל , זה אפשר ? שילמתי ב 23/4/1 וקיבלתי ב 5/5/13

כיצד ניתו לבטל עיסקה בפייפל מבלי להיסתבך ?

יש אפרות לקבל עמלות של דואר EMS שליחים במקרה הנייל , לציין שנאלצתי לגת לדואר ולאסוף את החבילה בכוחות עצמי , לא יצרו איתי קשר באשר למשלוח

האם ניתן לקבל החזר של המכס ?

תודה מראש !

פורסם

סביר להניח שבמידה ותחליטי אכן לבטל העיסקה, משלוח הפריטים חזרה והמכס יהיו על חשבונך.

פורסם

תשלח לאתר הצרפתי מייל לתמיכה ותוך 45 יום מהקניה אפשר לדבר עם פיי פאל...

בכל מקרה לדואר אין עניין פה אלא עם החבילה נפתחה (לרוב רשום על החבילה מה היא מכילה.

השירות של פיי פאל הוא מעולה (דרך מייל בלבד) והם נוטים לעזור.

פורסם

לא מבין מה ההתעקשות על כרטיס נטען בעסקאות PayPal.

כול המודל של PayPal ומה שגרם לשרות הזה להיות כול כך פופולארי מתבסס בדיוק על החשש שלך למסירת פרטי כרטיס האשראי.

כשאתה משלם בPayPal אתה לא חושף את פרטי כרטיס האשראי שלך!

אתה רוצה כרטיס נטען לביצוע עסקאות מכר מרחוק סבבה מקובל, אבל כאשר אתה משתמש בPayPal זה פשוט מיותר לגמרי.

http://market.marmelada.co.il/articles/473

פורסם

מתי אנשים יתחילו להסתכל על התאריך של ההודעות שהם מגיבים עליהן?

פורסם

כשהפורום יפסיק להמליץ להם על נושאים מלפני עידנים..

פורסם

זה לא קשור, כאן מדובר במשתמשת חדשה שהקפיצה ת'רד ישן במקום לפתוח נושא משלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים