פורסם 2011 באפריל 1714 שנים טוב, כנראה שהבעיה היא במחשב בהמשך לשרשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480213.0 קניתי היום צורב חדש של SONY מסקיי פיסי. הרכבתי אותו והבעיה עדין קיימת: ניסיתי עם צורב IDE ואין לי את הבעיות הנ"ל, רק שאני לא יכול להשתמש בצורב ה IDE הזה כי הוא איטי וישן ואין באפשרותי לקנות או לרכוש צורב IDE. ניסיתי חוטי SATA חדשים, דיסקים אחרים, תוכנות אחרות וכלום לא עוזר. דגם הלוח שלי הוא Abit NF7-SL משנת 2004 ואני משתמש בוינדוס 7. בבקשה עזרה
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים מה לגבי הפרטים הכי חשובים? מה השגיאה המתקבלת? לוג של הצריבה יהיה אחלה.נ.ב. הבעיה היא זו שבדיון הקודם או אחרת? יהיה נחמד אם תרשום מחדש מה הבעיה ואת כל הדברים שכבר ניסית.
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים מחבר הבעיה היא סקטורים פגומים אחרי צריבהזה מתבטא בתקיעות. אם אני צורב דיסק וידאו נגיד ואני צופה בDVD או במחשב כל כמה שניות התמונה נתקעת או קרטועים.הדיסק נצרב אך בשלב אימות החומר הוא נכשל, צירפתי תמונה ואפשר לראות בה שיש מליון סקטורים פגומים.ניסיתי עם כל מיני תוכנות, צריבה במהירויות שונות, החלפת חוטי SATA לחדשים וכלום לא עזר
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים מחבר אין הגנות, אני לא מנסה להעתיק מדיסקים.זה כל מיני העברות מקלטות ודברים שאף פעם לא עשו לי בעיותהבעיה קיימת גם כשאני צורב קבצי מוזיקה ואפילו DATA-CD רגיל
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים מחבר ניסיתי בחיבור הנוסף, אותו דברדגם הלוח Abit-NF7 SL (או NF7S version 2)הביוס הכי עדכני הוא מ 2004.הבעיה שגם כל הדרייברים באתר של ABIT ללוח הזה לא מתאימים לוינדוס 7זה לוח ישן, לפני שהתקנתי וינדוס 7 זה לא זיהה את הבקר והייתי צריך להוריד Silicon Image 3112 לוינדוס 7 ולשים אותו על דיסקט.ואז בהתקנת הוינדוס הכנסתי את הדיסקט וזה זיהה את הבקר.
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים הייתי מתחיל מהדברים שהציעו לך בדיון הקודם.. ותעדכן לגבי כל דבר שאתה מנסה.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480213.msg4127040#msg4127040אפשר גם לחבר את הצורב למחשב אחר ולצרוב שם את אותו תוכן בשביל לצמצם את האפשרויות.
פורסם 2011 באפריל 1714 שנים מחבר במחשב אחר הצורב עובד יופי, הוא חדש גם הצורב. כך שזאת לא בעית תוכנה או דיסקים.אין לי אפשרות להעביר אותו למחשב אחר ולהעתיק מידע כי כל החומר נמצא על הדיסק הקשיח.אני חושב שזה משהו עם תאימות הצ'יפסט או הסיליקון איימג' הזהיש לך מושג אם יש דרייברים של Nforce 2 שמתאימים לוינדוס 7? או מאיפה אני מוצא Silicon Image 3112 עדכני שיתאים ללוח שלי?
פורסם 2011 באפריל 1914 שנים תוכנת צריבה אחרת ניסיתה ?או שאתה אפילו יכול לנסות לצרוב דרך מערכת ההפעלה עצמהאגב היה לי פעם תופעה מעניינת עם פיצ'ר בדיקת הצריבה של NERO:איזה פעם עשיתי עריכה לסרטונים משפחתיים ורציתי לגבות את זה על דיסק אז שמתי צריבה וסימנתי ב- V את פי'צר בדיקת הצריבהבסוף הצריבה התחילה הבדיקה והוא כתב שנכשל התחלתי לחשוב שיש בעיה בצורב או במדיות ובסוף פשוט ניסיתי לצרוב בלי הפיצ'ר של הבדיקה והכל עבר בהצלחה וניגנתי את הסרטון מהדיסק והוא עבד באופן תקין.
פורסם 2011 במאי 714 שנים מחבר אוקי עדכון קטןקניתי כרטיס PCI של בקר SATA. חיברתי אליו את הצורב ועכשיו הבעיה נעלמה!הסבירו לי שהבקר על הלוח אצלי תמיד יהיה בRAID ככה שאני לא יכול לחבר אליו הארדיסק וכונן בו זמנית, תהיה התנגשותבכל אופן התגברתי על הבעיה! תודה לכולם על העזרה
פורסם 2011 במאי 714 שנים ^^^^ בלי לפגוע במה שכתבתה על VERIFY של נרו, אצלי לא פעם זה הצביע על בעיה בצריבה ( לא בהכרח על בעיה בצורב ), אבל אם צריבות עוקבות ( בייחוד ב - DATA ) מופיע שהבדיקה נכשלת, מומלץ לחפש מה מקור הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.